Tijdelijke functie Studieadviseur 3mE

Faculteit/afdeling: Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen
Niveau: Universitair
Functie-omvang: 24 uur per week
Contractduur: Contract voor 2 jaar
Salaris: Min € 2.588,- Max € 4.084,- bruto p/m bij fulltime contract
You are viewing information for a vacancy that was originally designed in Dutch.

Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen

De medewerkers van de faculteit 3mE verrichten grensverleggend en baanbrekend onderzoek dat tot uitdagende toepassingen en nieuwe fundamentele inzichten leidt op de terreinen werktuigbouwkunde, maritieme techniek en materiaalwetenschappen. De basis en resultaten van dit onderzoek vinden hun weerslag in uitstekend eigentijds en modern vormgegeven onderwijs. Dit onderwijs is de inspiratiebron voor 3mE-studenten om zich te ontwikkelen tot maatschappelijk betrokken en verantwoordelijke ingenieurs en wetenschappers die op een uitstekende wijze hun competenties en kennis weten te benutten voor het oplossen van maatschappelijke problemen en het ontwikkelen van waardevolle technologische innovaties.


De functie valt binnen de afdeling Onderwijs- en Studentenzaken van de Faculteit 3mE (O&S-3mE). Deze afdeling is verantwoordelijk voor de organisatie en ondersteuning van het onderwijs in de faculteit. De afdeling verzorgt de coördinatie van de verschillende opleidingen en de kwaliteitszorg voor het onderwijs. De studieadviseurs en het facultaire international office maken ook deel uit van O&S-3mE. Daarnaast voert de afdeling de uitvoering van de decentrale selectie voor de bacheloropleiding Klinische Technologie uit. De facultaire medewerkers werken nauw samen met de collega’s op centraal universitair niveau, de directie Onderwijs en Studentenzaken (O&S).

Functie omschrijving

Per 15 november 2017 is er een vacature als studieadviseur bij de Faculteit 3mE.

Als studieadviseur begeleid en adviseer je studenten in hun studieplanning en bij studiegerelateerde problemen. Je signaleert studiebelemmerende factoren en adviseert de onderwijsdirectie van de faculteit inzake studie- en studentenaangelegenheden. Je speelt een belangrijke rol in informatie voorziening naar studenten, zowel individueel als groepsgewijs. Tevens neem je een paar specifiek, student-gerelateerde taken binnen het team op je. Je maakt deel uit van een team van 5 studieadviseurs. Je direct leidinggevende is het Hoofd Onderwijs- en Studentzaken van de Faculteit 3mE.

Functie eisen

Je bent een communicatief sterke, zelfstandige, efficiënt werkende en accurate collega met inzicht in studie- en leerprocessen. Je bent tegelijkertijd een teamplayer. Je hebt een goede aansluiting bij de doelgroep van (aankomende) studenten, bent klantvriendelijk en beschikt over aantoonbare adviesvaardigheden. Wij zijn op zoek naar iemand met drie tot vijf jaar relevante werkervaring. Kennis van de universitaire omgeving strekt tot aanbeveling. Je hebt bij voorkeur een academische achtergrond. Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is voor deze functie een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 24 uur per week (0,6 fte). Het gaat om een contract voor 2 jaar. Het salaris is, afhankelijk van leeftijd en ervaring en gebaseerd op schaal 10 (met een maximum van € 4.084,- bruto per maand bij een volledige aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek en korting bij zorgverzekeraars, gratis internetverbinding voor thuis bij een contract van twee jaar of langer. Daarnaast is er de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren

Voor specifieke inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Drs. G. Pessers-van Reeuwijk, Hoofd Onderwijs & Studentzaken 3mE, e-mail: G.Pessers-vanReeuwijk@tudelft.nl, tel: 015 27 85451. Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Hilma Bleeker, HR Adviseur, e-mail: application-3mE@tudelft.nl. Algemene informatie over de faculteit 3mE is te vinden op www.3mE.tudelft.nl. Je kunt je sollicitatiebrief met curriculum vitae in 1 PDF bestand vóór 24 september 2017 e-mailen naar application-3mE@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer 3mE17-46.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Factsheet

Faculteit/afdeling
Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen
Niveau
Universitair
Functie-omvang
24
Standplaats
Delft
Contractduur
Contract voor 2 jaar
Salaris
Min € 2.588,- Max € 4.084,- bruto p/m bij fulltime contract

Sluitingsdatum
24 september 2017
Vacaturenr.
3mE17-46


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met , .

T 015 27 85451
E

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Hilma Bleeker, HR Adviseur.

E application-3mE@tudelft.nl


Share