Communicatiemedewerker

Faculteit/afdeling: Onderwijs- en Studentenzaken
Niveau: HBO
Functie-omvang: 38 uur per week
Contractduur: 27 nov 2017 - 1 mei 2018
Salaris: Min € 2.359,- Max € 3.151,- bruto p/m
You are viewing information for a vacancy that was originally designed in Dutch.

Onderwijs- en Studentenzaken

De directie Education & Student Affairs (ESA) verzorgt de ondersteuning van het onderwijs van de TU Delft (zowel Bsc, Msc als Phd) en bestaat momenteel uit vier afdelingen: het Shared Service Center (SSC), Central International Office (CIO), Student & Staff Facilities (SSF) en Sports en Culture (S&C). De directie ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve & oplossingsgerichte cultuur. De afdeling SSF is verantwoordelijk voor Career & Counseling Services en Educational Support, waaronder de ondersteuning van diverse onderwijsinnovatie programma's als de Extension School for Open & Online Learning en het TU Delft Teaching Lab i.o.. De afdeling heeft als missie om voor de TU Delft een katalysator voor onderwijsinnovatie te zijn.


Het Communication team van de directie ESA bestaat uit drie personen die zich richten op communicatie met in- en externe doelgroepen, zoals (potentiële) studenten, docenten, promovendi, medewerkers en het bedrijfsleven. Dit team wordt ondersteund door een poule studenten, waarmee de communicatiemedewerker nauw samenwerkt.

Functie omschrijving

Voor het Communication team zoeken wij, in verband met zwangerschapsverlof van onze collega, een initiatiefrijke en kritische communicatiemedewerker voor de periode van 27 november 2017 tot en met 1 mei 2018. Binnen de dienst ESA ben je als communicatiemedewerker het eerste aanspreekpunt voor communicatieuitingen naar de doelgroepen zoals webteksten, infographics & flowcharts, nieuwsberichten en standaard e-mails. Je inventariseert de wensen, verzamelt de correcte informatie en vertaalt dit door naar eenvoudige en eenduidige uitingen. Daarnaast ondersteun je het team bij verschillende evenementen en andere vormen van studentcommunicatie. Je bent flexibel en breed inzetbaar, voert zelfstandig ondersteunende communicatieactiviteiten uit en evalueert deze. Hierbij is het van belang dat je planmatig werkt.

Functie eisen

Je beschikt minimaal over een HBO opleiding Communicatie en werkervaring op het gebied van communicatie, marketing, public relations en/of voorlichting. Je hebt affiniteit met de doelgroep(en) en een warm hart voor onderwijs. Je kunt goed schrijven en redigeren en bent in staat is om zelfstandig eindredactie uit te voeren over de gebruikte communicatiemiddelen. Met een kritische blik op communicatiedoel en gevraagd -middel.

Je hebt ervaring met online communicatie. CMS, Typo3, html, InDesign/Photoshop ervaring is een pre. Je durft vragen te stellen, bent initiatiefrijk, flexibel en een talent in plannen & organiseren. TU Delft en de directie ESA hebben een sterk internationaal karakter, een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is dus een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 32 uur (0,8 fte) per week. Het betreft een tijdelijke aanstelling van 27 november 2017 tot 1 mei 2018 in verband met vervanging van een collega met zwangerschapsverlof. Het salaris is gebaseerd op schaal 8 (met een maximum van € 3.151,- bruto per maand bij een volledige aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren

Voor specifieke informatie over deze vacature kun je vanaf 12 september contact opnemen met Eva van Kooten, Secretaris OS/ Brenda Hooiveld, Communicatiemedewerker OS; e-mail: e.vankooten@tudelft.nl/b.hooiveld@tudelft.nl; tel: 06-14308918/015 - 2784562. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Ruth Vidal, secretaresse Universiteitsdienst, e-mail: po.ud@tudelft.nl, tel: 015 - 27 81223. Wil je solliciteren? Stuur dan voor 29 september 2017 een brief met cv en eventuele referenties gericht aan mw. E. van Kooten naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/O&S/2017-22.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Factsheet

Faculteit/afdeling
Onderwijs- en Studentenzaken
Niveau
HBO
Functie-omvang
38
Standplaats
Delft
Contractduur
27 nov 2017 - 1 mei 2018
Salaris
Min € 2.359,- Max € 3.151,- bruto p/m

Sluitingsdatum
29 september 2017
Vacaturenr.
AT/UD/O&S/2017-22


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Eva van Kooten , Secretaris OS.

T 06-14308918
E e.vankooten@tudelft.nl

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal, secretaresse Universiteitsdienst.

E po.ud@tudelft.nl


Share