Projectmanager Procurement

Faculteit/afdeling: Procurement
Niveau: HBO+
Functie-omvang: 38 uur per week
Contractduur: Maximaal 1 jaar
Salaris: Min € 2.588,- Max € 4.084,- bruto p/m
You are viewing information for a vacancy that was originally designed in Dutch.

Procurement

Procurement kent drie werkgebieden: Projecten, Inhuur en Procurement to Pay (P2P). Deze werkgebieden leveren een wezenlijke bijdrage aan de verbetering en innovatie van de bedrijfsvoering en de daarbij behorende processen binnen TU Delft.


Het werkgebied Projecten voert in opdracht van haar interne opdrachtgevers, waaronder het College van Bestuur, decanen en directeuren, alle vele onderhandse en alle Nationale- en Europese aanbestedingen uit en geeft daarnaast proactief en deskundig advies met betrekking tot inkoopvraagstukken.

Functie omschrijving

Ben je een ondernemend en ken je het klappen van de zweep op het gebied van project- en verandermanagement? Heb je ambitie, beschik je over een winnaarsmentaliteit en werk je graag in een internationaal georiënteerde en complexe organisatie? Dan is dit een functie waarin je je talenten verder kunt ontplooien. TU Delft zoekt een Projectmanager die zich specifiek bezighoudt met inkoopprojecten. Daarnaast verwachten wij dat onze nieuwe collega een actieve bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van Procurement binnen de universiteit.

Functie eisen

Herken je jezelf in het onderstaande profiel, dan nodigen we je graag uit om op deze functie te solliciteren:

- HBO+/WO werk- en denkniveau;
- Ervaring met projectmanagement;
- Ervaring met verandermanagement;
- Ervaring met contractonderhandelingen;
- Commerciële kennis en ervaring;
- In staat zijn om een netwerk te kunnen opbouwen en te onderhouden;
- Aantoonbare projectmanagementervaring;
- Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid (Nederlands en Engels).

Gewenste competenties:
- Proactief en ondernemend;
- Resultaat- en klantgericht;
- Organisatie- en omgevingssensitief;
- Communicatief vaardig;
- Pragmatisch en met aanpassingsvermogen;
- Teamplayer met humor en relativeringsvermogen.

Arbeidsvoorwaarden

Deze functie heeft een omvang van maximaal 38 uur (1 fte) per week. We bieden een contract voor maximaal 1 jaar. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring, gebaseerd op schaal 10 (met een maximum van € 4.084,- bruto p/m bij een fulltime contract). TU Delft biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Je kunt afspraken maken over flexibele werktijden; het is mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en je ontvangt een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren

Naast een informele kennismaking en een functie inhoudelijk gesprek, zal het geven van een presentatie onderdeel uitmaken van de procedure.
Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie en de procedure kun je contact opnemen met mevrouw Rianne Nederstigt, Projectmanager Procurement Projecten, r.e.m.nederstigt@tudelft.nl. Je kunt je brief met uitgebreide motivatie en curriculum vitae richten aan mw. R.E.M. Nederstigt en voor 30 september 2017 mailen naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/Proc/2017-04.

Het geven van een presentatie zal onderdeel uitmaken van de procedure. Sollicitaties zonder uitgebreide motivatie worden niet in behandeling genomen.
Interne kandidaten hebben bij selectie voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Factsheet

Faculteit/afdeling
Procurement
Niveau
HBO+
Functie-omvang
38
Standplaats
Delft
Contractduur
Maximaal 1 jaar
Salaris
Min € 2.588,- Max € 4.084,- bruto p/m

Sluitingsdatum
30 september 2017
Vacaturenr.
AT/UD/PC/2017-04


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rianne Nederstigt, Projectmanager Procurement Projecten.

T
E r.e.m.nederstigt@tudelft.nl

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Mw. R.G. Vidal-Brown, secretaresse.

E po.ud@tudelft.nl


Share