Ondersteuner Team Project Support

Faculteit/afdeling: Facilitair Management & Vastgoed
Niveau: MBO
Functie-omvang: 32 uur per week
Contractduur: 1 jaar
Salaris: Min € 2.465,- Max € 3.292,-
You are viewing information for a vacancy that was originally designed in Dutch.

Facilitair Management & Vastgoed

De TU Delft staat bekend om baanbrekend onderzoek, uitstekend onderwijs en innovatieve samenwerking met externe partners. De directie Facilitair Management & Vastgoed (FMVG) ondersteunt hierin. FMVG ontwikkelt en realiseert nieuwbouwprojecten en renovaties, verzorgt het beheer en onderhoud van gebouwen en terreinen, levert energie en verzorgt alle facilitaire diensten op de campus. FMVG is onderverdeeld in de afdelingen Strategisch Campus Management, Ontwikkeling Campus, Ontwikkeling Science Park, Projecten, Beheer & Onderhoud, Campus Facility Management en Bedrijfsbureau. Samen werken deze afdelingen aan een aangename en duurzame studie-, onderzoeks- en werkomgeving op een levendige campus, zodat de TU Delft haar positie op internationale ranglijsten kan behouden.


Het Procesteam Huisvesting is verantwoordelijk voor het ruimtebeheer, het beheer van de onderwijsfaciliteiten op de campus en het beheer van de meubilaircontracten. Tevens begeleidt het Procesteam Huisvesting de diverse gebruikerswensprojecten op het gebied van huisvesting, inrichting en meubilair. Taken zijn het adviseren bij en opstellen van huisvestingsplannen; het onderhouden van bestaande en het vastleggen van nieuwe relaties met externe huurders; het beheren van de ruimtegegevens van alle TU gebouwen, het beheren van alle onderwijszalen en studieplekken en bijbehorende faciliteiten op de campus. Het Procesteam Huisvesting is een nieuw team dat met elkaar zoekt naar een goede balans in verdeling van werkzaamheden. De focus ligt op kwaliteit en aandacht voor de mensen met wie en voor wie we onze werkzaamheden uitvoeren.

Functie omschrijving

In deze functie werk je in een dynamische werkomgeving binnen een afdeling die volop in ontwikkeling is. Je levert een bijdrage aan de realisatie van uitdagende projecten die tot doel hebben onderwijs, onderzoek en valorisatie mogelijk te maken en de positie van de TU Delft als universiteit van wereldniveau te handhaven. Je verzorgt de ondersteuning van het team Project Support ten behoeve van het werkproces van de afdeling Projecten, bestaande uit onder meer bouwkundig en civiel projectmanagers en projectleiders verhuizen.

Je werkzaamheden lopen uiteen van diverse team-/afdelingsondersteunde taken, het bijhouden van KPI's tot het maken van rapportages op verschillende niveaus. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het faciliteren van interne en externe overleggen en bijeenkomsten. Je zorgt voor het opstellen en redigeren van benodigde stukken en processen en je houdt maandelijkse overzichten bij. Daarnaast monitor je voor het team Project Support de projectadministratie op SharePoint. Je bent op de hoogte van de processen op de afdeling en waar nodig bied je ondersteuning.

Toelichting van de functie:
-Je ondersteunt en levert input aan de teamleider Project Support;
-Je woont diverse (afstemmings-)overleggen bij en beheert acties die hieruit voortkomen;
-Je hebt zitting in verschillende interne werkgroepen die bezig zijn met kwaliteitsverbeteringen binnen de organisatie;
-Je verzamelt en verwerkt informatie ten behoeve van de periodieke verantwoording op verschillende niveaus;
- Je coördineert en beheert afspraken en acties op team- en afdelingsniveau.

Functie eisen

Wie zoeken we?

- Je beschikt over een afgeronde MBO+ opleiding op het gebied van bouw- e/o vastgoed of in een andere relevante richting;
- Je hebt minimaal 2 jaar relevante ervaring in de bouwsector;
- Je beheerst MS Office tools en bent vertrouwd met de verschillende computersystemen, zodat je de organisatie maximaal kan ondersteunen;
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent praktisch en probleemoplossend ingesteld;
- Je toont initiatief en werkt zonder problemen zelfstandig, maar ook in teamverband;
- Je bent analytisch en legt gemakkelijk verbanden;
- Je vindt snel je draai, kunt tegen hectiek, snel schakelen en tijdsdruk;
- Tot slot is zowel een mondelinge als een schriftelijke beheersing van zowel het Nederlands als het Engels voor deze functie een must.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 32 uur (0,8 FTE). Het gaat om een aanstelling voor 1 jaar. Het salaris is gebaseerd op schaal 8 (met een maximum van € 3.292,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). TU Delft biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en bij een sportabonnement. Ook kun je afspraken maken over flexibele werktijden. Daarnaast is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Silvy Leijh, Manager Projecten, e-mail: s.c.m.leijh@tudelft.nl, tel: 06-10406366. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal, tel: 015 - 27 81223, e-mail: po.ud@tudelft.nl. Je sollicitatiebrief met curriculum vitae en eventuele referenties kun je richten aan mw. S.C.M Leijh en voor 18 september 2017 mailen naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/FMVG/2017-24.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Factsheet

Faculteit/afdeling
Facilitair Management & Vastgoed
Niveau
MBO
Functie-omvang
32
Standplaats
Delft
Contractduur
1 jaar
Salaris
Min € 2.465,- Max € 3.292,-

Sluitingsdatum
18 september 2017
Vacaturenr.
AT/UD/FMVG/2017-24


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Silvy Leijh, Manager Projecten.

T 06-10406366
E s.c.m.leijh@tudelft.nl

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij R.G. Vidal-Brown, secretaresse.

E po.ud@tudelft.nl


Share