Allround Technicus QuTech

Faculteit/afdeling: QuTech
Niveau: HBO
Functie-omvang: 38 uur uur per week
Contractduur: 1 jaar met uitzicht op verlenging
Salaris: Min € 2.465,- Max € 3.292,- bruto p/m
You are viewing information for a vacancy that was originally designed in Dutch.

QuTech

QuTech is een groeiend onderzoeksinstituut, opgericht in 2014, op het terrein van quantum computing; een publiek-private samenwerking tussen de Technische Universiteit Delft (TU Delft) en de Nederlandse Organisatie voor Toegepast Natuurwetenschappelijk Onderzoek (TNO). In 2014 heeft QuTech een nationale icoonstatus verworven. Nederland heeft een unieke kennispositie op het terrein van quantum computing. QuTech vormt hierin een kern, ingebed in een breder ecosysteem in binnen- en buitenland. Binnen QuTech wordt de stap gezet van puur academisch onderzoek naar een combinatie van wetenschappelijk onderzoek en professionele technologieontwikkeling. De missie van QuTech is het ontwikkelen van een quantum computer en quantum internet.


Binnen QuTech, in totaal ongeveer 160 fte, werken wetenschappers van TNO en de faculteiten EWI (Electrotechniek, Wiskunde en Informatica) en TNW (Technische Natuur Wetenschappen) in een internationale, inspirerende en vernieuwende werkomgeving met veel ruimte voor ambitie, ondernemerschap en innovatie. QuTech is georganiseerd in zogeheten Roadmaps: Fault-Tolerant Quantum Computing, Topological Quantum Computing, Quantum Internet and Computing, Shared Development en de QuTech Academy. QuTech wordt geleid door een Scientific Director, samen met het Management Team, bestaande uit de Roadmap Leaders en de Managing Director (MD). De MD is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van QuTech en is leidinggevend aan de support staf, waaronder ook de QuTech technici. De voertaal is veelal Engels.

Functie omschrijving

In deze functie werk je binnen een professioneel team van technici in het hart van de technische wetenschap. Je werkt voor diverse onderzoekers en aan diverse onderzoeksopstellingen. De technische werkzaamheden zijn afwisselend en bestaan voor een groot gedeelte uit mechanische en elektrische werkzaamheden. Andere taken zijn vacuüm apparatuur werkzaamheden, het werken met de helium liquifier en het vullen van Dewars met vloeibaar helium/stikstof.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Motorvoertuigentechniek. Je bent praktisch ingesteld, een goede sleutelaar en je vindt het leuk om te werken in een wetenschapsomgeving waarin je anderen helpt en adviseert. Naast bovenstaande achtergrond beschik je over de volgende competenties:

- Je werkt netjes en precies;
- Je werkt oplossingsgericht en je bent creatief in het bedenken van oplossingen;
- Je kan je eigen werk goed organiseren en plannen, in afstemming met de onderzoekers;
- Je beschikt over overtuigingskracht, waarbij je goed aan kunt sluiten bij de diverse doelgroepen (wetenschappers, engineers, postdocs, promovendi);
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
- Je kunt je goed uitdrukken in het Engels;

Ten slotte voel je je prettig in een jonge, dynamische en ambitieuze werkomgeving. Ervaring in het werken in een laboratorium is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 FTE). Het gaat om een contract voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van kennis, en ervaring en gebaseerd op maximaal schaal 8 (met een maximum van € 3.292,- bruto per maand bij een volledige werkweek). TU Delft biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Ook kun je afspraken maken over flexibele werktijden. Je kunt jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samenstellen en ontvangt een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Kemo Agovic, Managing Director QuTech, e-mail: K.Agovic@tudelft.nl. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Annemarie Gerretsen, Secretaris QuTech, e-mail: A.M.D.Gerretsen@tudelft.nl. Je sollicitatiebrief met cv kun je richten aan K. Agovic en voor 23 september 2017 mailen naar QuTech@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer TNWQuT17-039.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Factsheet

Faculteit/afdeling
QuTech
Niveau
HBO
Functie-omvang
38 uur
Standplaats
Delft
Contractduur
1 jaar met uitzicht op verlenging
Salaris
Min € 2.465,- Max € 3.292,- bruto p/m

Sluitingsdatum
23 september 2017
Vacaturenr.
TNW QuT 17-039


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kemo Agovic, Managing Director QuTech.

T
E K.Agovic@tudelft.nl

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Annemarie Gerretsen, Secretaris QuTech.

E QuTech@tudelft.nl


Share