Technisch Informatie Beheerder

Faculteit/afdeling: Facilitair Management & Vastgoed
Niveau: Onbekend
Functie-omvang: 38 uur per week
Contractduur: 1 jaar met uitzicht op verlenging
Salaris: Min € 2.709,- Max € 3.722,-
You are viewing information for a vacancy that was originally designed in Dutch.

Facilitair Management & Vastgoed

De TU Delft staat bekend om baanbrekend onderzoek, uitstekend onderwijs en innovatieve samenwerking met externe partners. De directie Facilitair Management & Vastgoed (FMVG) ondersteunt hierin. FMVG ontwikkelt en realiseert nieuwbouwprojecten en renovaties, verzorgt het beheer en onderhoud van gebouwen en terreinen, levert energie en verzorgt alle facilitaire diensten op de campus. FMVG is onderverdeeld in de afdelingen Strategisch Campus Management, Ontwikkeling Campus, Ontwikkeling Science Park, Projecten, Beheer & Onderhoud, Campus Facility Management en Bedrijfsbureau. Samen werken deze afdelingen aan een aangename en duurzame studie-, onderzoeks- en werkomgeving op een levendige campus, zodat de TU Delft haar positie op internationale ranglijsten kan behouden.


Functie omschrijving

In je werk als technisch informatie beheerder heb je veel afwisseling, uitdagingen en ontwikkelingsmogelijkheden. Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor het proactief onderhouden en beheren van de technische informatie over de openbare ruimte (terreinen en infrastructuur) in de breedste zin van het woord. Denk daarbij aan op basis van een planning innemen, verwerken en uitgeven van revisietekeningen en informatiebestanden en het controleren op en bewaken van de kwaliteit ervan.

Je signaleert achterstanden en afwijkingen in correctheid en volledigheid aan de hand van eigen onderzoek en meldingen van gebruikers. Vervolgens los je deze ook direct op. Ook het effectief archiveren en 'up to date' houden van de technische informatie van de openbare ruimte behoort tot je werkzaamheden. Overleg met gebruikers, interne- en externe partijen over de wijze van aanleveren van technische informatie is een belangrijke taak binnen deze functie. Verder ben je onder andere verantwoordelijk voor het (laten) verwerken van revisie informatie door middel van AutoCAD en/of ArcGIS, en voor het invoeren van de verwerkte informatie in het Beheersysteem Openbare Ruimte (BOR), Documenten Beheersysteem (DBS) en Facilitair Management Informatiesysteem (FMIS) van FMVG. Tot slot lever je een proactieve bijdrage aan de professionalisering van de directie in het algemeen.

Functie eisen

Je hebt minimaal HBO niveau met enkele jaren relevante werkervaring. Ook heb je een opleiding Civiele Techniek afgerond (HBO niveau); kennis van beheersystemen van de openbare ruimte en ervaring met de laatste GEO en CAD standaarden. Je bent een kostenbewuste, klantgeoriënteerde teamspeler, kunt moeiteloos schakelen tussen verschillende niveaus en bent ook goed in staat zelfstandig te functioneren. Uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Wij verwachten dat je in staat bent om als technisch informatie beheerder (complexe) uitdagingen te vertalen naar praktische oplossingen. Je werkt resultaatgericht, bent accuraat, stressbestendig en vindingrijk met een hands-on mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 FTE). Het gaat om een aanstelling voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 9 (met een maximum van € 3.722,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). TU Delft biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en bij een sportabonnement. Ook kun je afspraken maken over flexibele werktijden. Daarnaast is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nico Prenen, Teamleider Technisch Informatie Beheer, e-mail: n.v.j.prenen@tudelft.nl, tel: 015 - 27 80409. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal, tel: 015 - 27 81223, e-mail: po.ud@tudelft.nl. Je sollicitatiebrief met curriculum vitae en eventuele referenties kun je richten aan dhr
N.V.J. Prenen en mailen naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/FMVG/2017-22.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Factsheet

Faculteit/afdeling
Facilitair Management & Vastgoed
Niveau
Onbekend
Functie-omvang
38
Standplaats
Delft
Contractduur
1 jaar met uitzicht op verlenging
Salaris
Min € 2.709,- Max € 3.722,-

Sluitingsdatum
28 februari 2018
Vacaturenr.
AT/UD/FMVG/2017-22


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nico Prenen, Teamleider Technisch Informatie Beheer.

T 015-27 80409
E n.v.j.prenen@tudelft.nl

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij R.G. Vidal-Brown, secretaresse.

E po.ud@tudelft.nl


Share