Projectleider Inrichten & Verhuizen

Faculteit/afdeling: Facilitair Management & Vastgoed
Niveau: HBO
Functie-omvang: 38 uur per week
Contractduur: 1 jaar met uitzicht op verlenging
Salaris: Min € 2.588,- Max € 4.084,-
You are viewing information for a vacancy that was originally designed in Dutch.

Facilitair Management & Vastgoed

De TU Delft staat bekend om baanbrekend onderzoek, uitstekend onderwijs en innovatieve samenwerking met externe partners. De directie Facilitair Management & Vastgoed (FMVG) ondersteunt hierin. FMVG ontwikkelt en realiseert nieuwbouwprojecten en renovaties, verzorgt het beheer en onderhoud van gebouwen en terreinen, levert energie en verzorgt alle facilitaire diensten op de campus. FMVG is onderverdeeld in de afdelingen Strategisch Campus Management, Ontwikkeling Campus, Ontwikkeling Science Park, Projecten, Beheer & Onderhoud, Campus Facility Management en Bedrijfsbureau. Samen werken deze afdelingen aan een aangename en duurzame studie-, onderzoeks- en werkomgeving op een levendige campus, zodat de TU Delft haar positie op internationale ranglijsten kan behouden.


Behorend tot de wereldtop van universiteiten heeft TU Delft faciliteiten en gebouwen nodig die dit ondersteunen; en een omgeving die uitdaagt en inspireert. Daarom vernieuwen we de campus, met de focus op duurzaamheid en een betere benutting van bestaande ruimten. Hiervoor zoeken wij ervaren Projectleiders Inrichten & Verhuizen om de visie om te zetten in projecten die gerealiseerd worden.

Functie omschrijving

De afdeling projecten is de afgelopen jaren sterk gegroeid en bestaat momenteel uit 50 mensen. Onze primaire focus is gericht op de ontwerp-, voorbereiding, uitvoering- en nazorgfase van de inrichting en verhuisprojecten. Wij zijn op zoek naar gedreven professionals die met enthousiasme, verantwoordelijkheid nemen en mee willen werken aan de toekomst van de campus. Het is jouw taak deze grote en complexe projecten aan te sturen op de GROTIK-onderdelen in nauwe samenwerking met de projectmanager Bouw. Je bewaakt dat dit proces plaatsvindt binnen de afgesproken kaders, spelregels en waarden en normen van onze organisatie.
Een mooie uitdaging in de vorm van een dynamische, veeleisende functie.

Nieuwsgierig naar wat er allemaal op onze campus ontwikkeld wordt? Kijk dan eens op: http://campusdevelopment.tudelft.nl.

Functie eisen

Ben jij iemand die beschikt over HBO+/WO werk- en denkniveau, die flexibel is, op meerdere niveaus snel inhoudelijk kan schakelen en uitstekend kan communiceren? Heb je een proactieve instelling, werk je resultaatgericht en beschik je over een groot organisatorisch vermogen? Ben jij een verbinder, heb je ruime ervaring in het vakgebied en wil je mee werken aan de toekomst van de TU Delft stuur dan ons jouw CV en motivatie.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 FTE). Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 10 (met een maximum van € 4.084,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). TU Delft biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en bij een sportabonnement. Ook kun je afspraken maken over flexibele werktijden. Daarnaast is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Dorine Schoonenberg, projectleider Verhuizen, e-mail d.l.d.c.m.schoonenberg@tudelft.nl, tel:06 186 44 785. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal, tel: 015 - 27 81223, e-mail: po.ud@tudelft.nl. Je sollicitatiebrief met curriculum vitae en eventuele referenties kun je richten aan dhr. S.F. Koenders en mailen naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/FMVG/2017-21.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Factsheet

Faculteit/afdeling
Facilitair Management & Vastgoed
Niveau
HBO
Functie-omvang
38
Standplaats
Delft
Contractduur
1 jaar met uitzicht op verlenging
Salaris
Min € 2.588,- Max € 4.084,-

Sluitingsdatum
5 november 2017
Vacaturenr.
AT/UD/FMVG/2017-21


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Steven Koenders, Projectleider Verhuizen.

T
E d.l.d.c.m.schoonenberg@tudelft.nl

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij R.G. Vidal-Brown, secretaresse.

E po.ud@tudelft.nl


Share