Docententrainer

Faculteit/afdeling: Onderwijs- en Studentenzaken
Niveau: Universitair
Functie-omvang: 32 uur per week
Contractduur: 1 jaar met uitzicht op verlenging
Salaris: Min € 3.475,- Max € 4.757,- bruto p/m
You are viewing information for a vacancy that was originally designed in Dutch.

Onderwijs- en Studentenzaken

De directie Education & Student Affairs (ESA) verzorgt de ondersteuning van het onderwijs van de TU Delft (zowel Bsc, Msc als Phd) en bestaat momenteel uit vier afdelingen: het Shared Service Center (SSC), Central International Office (CIO), Student & Staff Facilities (SSF) en Sports en Culture (S&C). De directie ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve & oplossingsgerichte cultuur. De afdeling SSF is verantwoordelijk voor Career & Counseling Services en Educational Support, waaronder de ondersteuning van diverse onderwijsinnovatie programma's als de Extension School for Open & Online Learning en het TU Delft Teaching Lab i.o.. De afdeling heeft als missie om voor de TU Delft een katalysator voor onderwijsinnovatie te zijn.


Onderwijskundig Centrum Focus (OC Focus) maakt deel uit van de afdeling Student & Staff Facilities (SSF) binnen de directie Education & Student Affairs (ESA). OC Focus ondersteunt docenten en faculteiten in hun streven naar goed en activerend onderwijs. De belangrijkste taken van het centrum zijn:

- didactisch en onderwijskundig trainen, begeleiden en adviseren van docenten(teams) en opleidingsdirecteuren;
- (mede-)ontwerpen en realiseren van stimulerende leeromgevingen;
- leidinggeven aan en uitvoeren van onderwijs(beleids)projecten;
- verspreiden van expertise en ervaringen met onderwijsvernieuwingen binnen de TU Delft.

Belangrijke aandachtspunten binnen OC Focus zijn activerend onderwijs, curriculumontwikkeling, online en blended learning, digitaal en formatief toetsen en de didactiek van ontwerponderwijs.

Functie omschrijving

In de functie van docententrainer werk je in een dynamische technisch wetenschappelijke omgeving met professionele collega's. Je hoofdverantwoordelijkheden liggen op het gebied van het ontwikkelen en uitvoeren van didactische trainingen voor twee doelgroepen: promovendi binnen het Doctoral Education Programme, en docenten binnen het University Teaching Qualification Programme. Het accent voor deze vacature ligt op het geven van didactische trainingen op het gebied van didactiek in de technisch universitaire omgeving.

Functie eisen

Je hebt een academisch werk- en denkniveau en brede onderwijskundige kennis en ervaring op het gebied van onderwijsontwikkeling en training. Ook heb je ervaring met lesgeven in het Hoger Onderwijs. Je beschikt over gerichte expertise op het gebied van activerend onderwijs. Een onderwijskundige opleiding is een pre. Je bent betrokken, enthousiast, flexibel en daadkrachtig en je werkt je snel en gemakkelijk in. De TU Delft is een tweetalige organisatie en OC Focus verzorgt een voornamelijk Engelstalig trainingsaanbod: een goede beheersing van de Engelse taal is dus een vereiste, evenals een vlotte mondelinge en schriftelijke communicatie.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 32 uur (0,8 fte) per week. Het betreft een tijdelijke aanstelling van 1 jaar, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 11 (met een maximum van € 4.757,- bruto per maand bij een volledige aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren

Voor specifieke informatie over deze vacature kun je vanaf 14 augustus contact opnemen met M. Weltje-Poldervaart, coördinator OC Focus, O&S, e-mail: m.weltje-poldervaart@tudelft.nl, tel: 015 - 27 89161. In de periode tot 14 augustus kun je terecht bij: Nellie van de Griend, Afdelingshoofd Strudenten- en Docentenvoorzieningen, tel: 015-2781753, email: n.j.vandegriend@tudelft.nl. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Ruth Vidal, secretaresse Universiteitsdienst, e-mail: po.ud@tudelft.nl, tel: 015 - 27 81223. Wil je solliciteren? Stuur dan voor 1 september 2017 een brief met cv gericht aan mw. M. Weltje-Poldervaart naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/O&S/2017-20.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Factsheet

Faculteit/afdeling
Onderwijs- en Studentenzaken
Niveau
Universitair
Functie-omvang
32
Standplaats
Delft
Contractduur
1 jaar met uitzicht op verlenging
Salaris
Min € 3.475,- Max € 4.757,- bruto p/m

Sluitingsdatum
1 september 2017
Vacaturenr.
AT/UD/O&S/2017-20


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Mw. M. Weltje-Poldervaart, Coördinator OC Focus, O&S.

T 015 - 27 89161
E m.weltje-poldervaart@tudelft.nl

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal, secretaresse Universiteitsdienst.

E po.ud@tudelft.nl


Share