Projectleider Event Solutions

Faculteit/afdeling: Communication
Niveau: HBO
Functie-omvang: 38 uur per week
Contractduur: 1 jaar
Salaris: Min € 2.709,- Max € 3.722,- bruto per maand bij fulltime dienstverband
You are viewing information for a vacancy that was originally designed in Dutch.

Communication

De TU Delft heeft de krachtige ambitie om haar bijdrage te leveren aan een duurzame 21ste eeuw. Door grenzen te verleggen in technologisch onderzoek, door ingenieurs op te leiden die midden in de maatschappij staan en door samen met bedrijven kennis te vertalen naar innovatie. De Directie Communication helpt de universiteit deze ambitie vorm te geven. Want die 20.000 studenten en 4.500 medewerkers houden we graag geïnformeerd en betrokken, net als bedrijven, beleidsmakers, alumni, en natuurlijk scholieren die aan de TU willen studeren. De Directie Communication leidt dat alles in goede banen, ook binnen de organisatie zelf. Dat doen we met 150 communicatiemedewerkers - verdeeld over faculteiten, ondersteunende diensten en een centrale afdeling – die met elkaar gebruik maken van een breed spectrum aan communicatiemiddelen en competenties. De afdeling kent een open en prettige sfeer en is gewend te werken in een dynamische, jonge en internationale omgeving.


De afdeling Event Solutions is onderdeel van de directie Communication. Event Solutions organiseert (grote) evenementen en congressen in opdracht van interne opdrachtgevers, b.v. open dagen, congressen, opening academisch jaar en verzorgt tevens het protocol rondom evenementen. De activiteiten vinden meestal plaats op de TU Delft. De medewerkers van de afdeling helpen op een creatieve manier opdrachtgevers om hun doelstellingen te bereiken, rekening houdend met de randvoorwaarden die zijn aangegeven.
Event Solutions is ook de afdeling die het evenement organiseert, conform de afgesproken specificaties. Het bureau Protocol is onderdeel van de afdeling Event Solutions. De afdeling verzorgt tevens de zaalreserveringen voor het Aula Congrescentrum.

Functie omschrijving

Zoek jij als organisatietalent een uitdagende, internationale werkomgeving met veeleisende klanten en alle ruimte voor initiatief, dan is dit een uitgelezen kans! Als projectleider bij de afdeling Event Solutions ben je een professionele sparringpartner/adviseur van de opdrachtgever op het gebied van evenementen/congressen, waaronder selectie, keuze en uitvoering van activiteiten die het best bijdragen aan de doelen van de opdrachtgever.

Je organiseert zelfstandig congressen en evenementen, waarbij je de uitvoering zelf doet of onder jouw leiding laat uitvoeren. Je bent verantwoordelijk vanaf de initiatie tot afronding, incl. financiën en evaluatie. De aard van het werk vraagt veel in- en externe contacten waarin je zelf ook als opdrachtgever kunt optreden. Ook tot je werkzaamheden behoort het meedraaien in werkgroepen binnen Communication, waarin je input geeft vanuit jouw kennis van evenementen/congressen. Je maakt begrotingen en offertes voor de inzet van de afdeling bij de organisatie van (inter-) nationale congressen, seminars, evenementen en symposia.

Functie eisen

Herken je jezelf in onderstaand profiel, dan nodigen we je graag uit om naar deze functie te solliciteren:

- Aantoonbare, meerjarige, ervaring in het zelfstandig organiseren van evenementen en (inter-)nationale congressen
- HBO niveau
- Bij voorkeur kennis van processen in het hoger onderwijs
- In voorkomende gevallen ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar
- Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal
- Gedegen kennis van Office pakket
- Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
- Team speler
- Resultaatgericht

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 FTE). Het gaat om een contract voor 1 jaar. Het betreft een structurele functie. Het salaris is gebaseerd op schaal 9 (met een maximum van € 3.722,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). TU Delft biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en bij een sportabonnement. Ook kan je afspraken maken over flexibele werktijden. Daarnaast is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Pieter Stoter, P.E.Stoter@tudelft.nl, tel. 015-2788379. Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal-Brown, secretaresse Universiteitsdienst, e-mail: po.ud@tudelft.nl, tel: 015 - 27 81223. Je sollicitatiebrief met curriculum vitae en eventuele referenties kun je richten aan dhr. P.E. Stoter en voor 7 juli 2017 mailen naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer: AT/UD/M&C/2017-17.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Factsheet

Faculteit/afdeling
Communication
Niveau
HBO
Functie-omvang
38
Standplaats
Delft
Contractduur
1 jaar
Salaris
Min € 2.709,- Max € 3.722,- bruto per maand bij fulltime dienstverband

Sluitingsdatum
7 juli 2017
Vacaturenr.
AT/UD/M&C/2017-17


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Pieter Stoter, Hoofd Student Communciation/solutions.

T 015 - 27 88379
E p.e.stoter@tudelft.nl

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal-Brown, secretaresse Universiteitsdienst.

E po.ud@tudelft.nl


Share