Docent Veiligheidskunde / Risicomanagement

Faculteit/afdeling: Techniek, Bestuur en Management
Niveau: Gepromoveerd
Functie-omvang: 24 uur per week
Contractduur: Tijdelijk: 1 jaar
Salaris: Min € 2.588,- max € 4.757,- bruto p/m
You are viewing information for a vacancy that was originally designed in Dutch.

Techniek, Bestuur en Management

De faculteit TBM verzorgt onderzoek en onderwijs op het raakvlak van techniek en management. We leiden onze studenten op tot ingenieurs die kennis van techniek combineren met goed ontwikkelde managementvaardigheden voor bedrijf en bestuur. De vraagstukken die we bestuderen zijn maatschappelijk relevant en vergen een multidisciplinaire aanpak. We zijn ontwerpgericht en willen een belangrijke bijdrage leveren aan de oplossing van technisch-maatschappelijke vraagstukken. We beschikken over uitgebreide netwerken in de wetenschap en de praktijk, en zijn internationaal georiënteerd.


De afdeling Values, Technology and Innovation (VTI) is een van de drie afdelingen van de Faculteit TBM. De afdeling bestaat uit een unieke combinatie van filosofen, economen en veiligheidskundigen.

De sectie Safety & Security Science (3S) is een van de drie secties binnen de afdeling VTI. De sectie voorziet in onderwijs veiligheidskunde en risicomanagement aan alle technische opleidingen van de TU Delft. De sectie ontwikkelt en verzorgt het onderwijs in nauwe samenwerking met collega’s van de afnemende opleidingen, om te voorzien in onderwijs op maat dat goed aansluit bij de focus van de verschillende technische opleidingen. Inspirerend, excellent onderwijs is een centrale doelstelling van de TU Delft en van de afdeling. De sectie Safety & Security Science is wereldwijd bekend om haar onderzoek en onderwijs op het gebied van veiligheid en risicowetenschappen. Voor meer informatie raadpleeg de website: www.vk.tbm.tudelft.nl/.

Functie omschrijving

De sectie Safety & Security Science is op zoek naar een tijdelijke parttime (0,6 FTE) docent Veiligheidskunde / Risicomanagement voor een periode van 1 jaar. In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan het geven, evalueren en (verder) ontwikkelen van veiligheidsonderwijs aan verschillende technische opleidingen van de TU Delft, waaronder Civiele Techniek (transportveiligheid) en Maritieme Techniek (scheepvaartveiligheid en ethiek). Verder zul je een centrale rol vervullen in het coördineren en plannen van de onderwijsactiviteiten van de sectie. Je zal daarvoor zowel contacten met de afnemende faculteiten moeten onderhouden als ook regelmatig overleg met de betrokken docenten en de Sectieleider moeten plegen. Je bent bereid om in een multidisciplinaire omgeving te werken en hebt aantoonbare ervaring met het verzorgen en ontwikkelen van onderwijs aan en begeleiden van Bachelor en Master studenten.

Functie eisen

We zijn op zoek naar kandidaten met de volgende kwalificaties:

- Gepromoveerd op het gebied van de veiligheidskunde of risicomanagement of aanverwante gebieden in de toegepaste wetenschappen;
- Sterke motivatie om bij te dragen aan onderwijs in de veiligheidskunde en risicomanagement van de techniek;
- Aantoonbare affiniteit met ethiek;
- Uitstekende organisatorische vaardigheden;
- Ervaring met het geven van onderwijs aan studenten uit andere disciplines;
- Ervaring met de coördinatie van onderwijsactiviteiten; "Basiskwalificatie onderwijs” (BKO, universitaire onderwijsbevoegdheid) of vergelijkbare kwalificatie;
- Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk);
- Flexibiliteit en bereidheid om in teamverband te werken.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 24 uur per week. Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor een jaar, met een beoogde ingangsdatum van 1 september 2017. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring gebaseerd op maximaal schaal 11 (met een maximum van € 4.757,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je via e-mail contact opnemen met Prof.dr.ir. Pieter van Gelder, e-mail: p.h.a.j.m.vangelder@tudelft.nl of Dr. Simone Sillem, e-mail: s.sillem@tudelft.nl. Om te solliciteren stuur je een e-mail met een uitgebreid CV en informatie over je onderwijs- en onderzoekservaring en contactgegevens van drie referenties, samen met een sollicitatiebrief uiterlijk 23 juni 2017 naar Vacature-TBM@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer ATTBM17.017. Gesprekken met een beperkt aantal kandidaten zullen waarschijnlijk op 1 en 2 juli worden gehouden.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Factsheet

Faculteit/afdeling
Techniek, Bestuur en Management
Niveau
Gepromoveerd
Functie-omvang
24
Standplaats
Delft
Contractduur
Tijdelijk: 1 jaar
Salaris
Min € 2.588,- max € 4.757,- bruto p/m

Sluitingsdatum
23 juni 2017
Vacaturenr.
ATTBM 17.017


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Prof.dr.ir. Pieter van Gelder,, Hoogleraar.

T
E p.h.a.j.m.vangelder@tudelft.nl

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij .

E Vacature-TBM@tudelft.nl


Share