Functioneel beheerder

Faculteit/afdeling: Onderwijs- en Studentenzaken
Niveau: HBO
Functie-omvang: 38 uur per week
Contractduur: 2 jaar
Salaris: Min € 2.588,- Max € 4.084,- bruto p/m
You are viewing information for a vacancy that was originally designed in Dutch.

Onderwijs- en Studentenzaken

De directie Onderwijs- en Studentenzaken ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijsadministratie, onderwijsbeleid, begeleiding van studenten, ondersteuning van buitenlandse studenten, promovendi en medewerkers, sport, cultuur, didactische trainingen voor docenten en advies. De directie Onderwijs- en Studentenzaken bestaat uit het Shared Service Centre waarin onder meer de onderwijsadministratie wordt gevoerd, het Central International Office, de afdeling Studenten- en Docentenvoorzieningen en de Unit Sport & Cultuur.


O&S kent een afdeling Informatiemanagement Onderwijs & Studentenzaken (IMOS). De afdeling bestuit uit een enthousiast team van functioneel beheerders en rapportagespecialisten. IMOS beheert de TU Delft brede systemen die binnen het onderwijs worden gebruikt. Variërend van digitale toetssystemen tot die systemen waarin de hoogte van het collegegeld wordt bepaald.

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega ter versterking van het team dat zich onder andere bezighoudt met toelating en en inschrijving van studenten. Hiervoor maakt de TU Delft gebruik van OSIRIS als applicatie. Je bent de schakel tussen de business, de IT afdeling en de leverancier van de applicatie. Je maakt testplannen voor nieuwe releases en bent verantwoordelijk voor de implementatie van deze releases binnen de organisatie. Je vertaalt wensen vanuit de business in processchema’s en concrete inrichtingsvoorstellen van de applicatie en/of zorgt voor goed uitgewerkte specificaties richting de leverancier.

Je beoordeelt de impact van wijzigingen op bestaande systemen in de organisatie. Je bent (2e lijns) aanspreekpunt voor gebruikers, geeft training/instructie aan eindgebruikers en zorgt voor de benodigde documentatie (testplannen, handleiding). Ben jij de persoon die de TU Delft verder helpt met de digitalisering van de dienstverlening en samen met de gebruikers werkt aan de continue verbetering van systemen en processen? Dan zoeken we jou!

Functie eisen

Je hebt minimaal een HBO werk- en/of denkniveau en bij voorkeur aantoonbare ervaring met administratieve processen in een vergelijkbare functie. Kerncapaciteiten waarover je beschikt zijn analytisch vermogen, omgevingsbewustzijn, overtuigingskracht, samenwerken en klantgerichtheid. De TU Delft is een internationale universiteit. Een uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal zijn voor deze functie noodzakelijk.

Een geschikte kandidaat voldoet aan het onderstaand profiel:

- Een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur IT gerelateerd;
- Ervaring met het werken als functioneel beheerder;
- Kennis van Business Object/BI Publisher;
- Klantgericht, communicatief vaardig en pro-actief;
- Ervaring met het werken in projecten;
- Ervaring met het uitwerken processen in processchema’s.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 fte) per week. Het betreft een tijdelijke aanstelling van 2 jaar. Het salaris is gebaseerd op schaal 10 (met een maximum van € 4.084,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). TU Delft biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Ook kun je afspraken maken over flexibele werktijden. Daarnaast is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met dhr. R.W.J. (Ron) van Velzen, Hoofd Informatiemanagement Onderwijs- & Studentzaken, e-mail: r.w.j.vanvelzen@tudelft.nl, tel 015 - 27 81779. Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij mw. Ruth Vidal, tel: 015 - 27 81223, e-mail: po.ud@tudelft.nl. Wil je solliciteren? Stuur dan een sollicitatiebrief met uitgebreid cv, gericht aan dhr. R.W.J. van Velzen voor 30 juni 2017 naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/O&S/2017-14. Interne kandidaten hebben bij selectie voorrang op externe kandidaten. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 3, 4 of 5 juli 2017.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Factsheet

Faculteit/afdeling
Onderwijs- en Studentenzaken
Niveau
HBO
Functie-omvang
38
Standplaats
Delft
Contractduur
2 jaar
Salaris
Min € 2.588,- Max € 4.084,- bruto p/m

Sluitingsdatum
30 juni 2017
Vacaturenr.
AT/UD/O&S/2017-14


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met dhr. R.W.J. van Velzen, Hoofd Informatiemanagement Onderwijs- & Studentzaken.

T 015 - 27 81779
E r.w.j.vanvelzen@tudelft.nl

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal/HRM.

E po.ud@tudelft.nl


Share