Projectbureaumedewerker

Faculteit/afdeling: Technische Natuurwetenschappen
Niveau: HBO+
Functie-omvang: 32 uur per week
Contractduur: 1 jaar met uitzicht op verlenging
Salaris: Min € 2.552,- Max € 4.028,- bruto p/m
You are viewing information for a vacancy that was originally designed in Dutch.

Technische Natuurwetenschappen

De faculteit Technische Natuurwetenschappen richt zich op het vinden van innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen. Daarbij staat het ontwikkelen van fundamentele kennis voor nieuwe technologische ontwikkelingen die breed in de maatschappij toegepast kunnen worden voorop. De wetenschappelijke staf heeft een uitstekende internationale reputatie in onderzoek en onderwijs. Met circa 177 vaste wetenschappelijke medewerkers, circa 400 promovendi en postdocs en zo’n 250 medewerkers in de ondersteuning verricht TNW vanuit zeven wetenschappelijke afdelingen onderzoek op de gebieden Life Sciences and Health, Nanosciences, Chemical Engineering, Radiation Sciences en Applied Physics. Zij verzorgt het onderwijs voor circa 3000 studenten in 4 bacheloropleidingen, 5 masteropleidingen en 3 ontwerpersopleidingen, vanuit de visie dat onderwijs en onderzoek onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.


De afdeling Chemical Engineering verzorgt onderwijs en doet grensverleggend onderzoek op het gebied van nano-chemical engineering. Het huidige onderzoek omvat het hele gebied van molecuul tot het ontwerpen van producten en processen en is gerelateerd aan de thema's Energy, Health en Materials. De afdeling bestaat uit zeven onderzoeksecties, en telt circa 200 wetenschappers en circa 35 ondersteunende medewerkers.

Functie omschrijving

Wil je graag werken in een dynamische omgeving binnen een internationaal toonaangevende technische universiteit? Ben je een initiatiefrijke en leergierige netwerker met affiniteit voor financiën en interesse voor subsidieregelingen? Dan ben je wellicht onze nieuwe collega.

Als projectbureaumedewerker ben je de linking pin als het om projecten gaat. Je vormt de verbinding tussen projectleiders en wetenschappers enerzijds en projectadministratie, contractmanagers en subsidieverstrekkers anderzijds. Je bent in staat je de regels van steeds veranderende subsidievormen snel eigen te maken en op basis daarvan adviseer en begeleid je projectleiders bij de acquisitie en aanvraag van projecten. Daarnaast voorzie je het management van informatie en advies over de projecten en inzet van middelen. Je onderhoudt contact met alle partijen die binnen de faculteit en de universiteit betrokken zijn bij projecten, zoals de controller, andere projectbureaus, het contractmanagementbureau en het Valorisatiecentrum. In deze functie werk je zelfstandig, maar heb je veelvuldig overleg met de afdelingssecretaris.

Functie eisen

Je hebt een HBO/WO-achtergrond, aangevuld met ervaring in de wereld van projectsubsidiëring en een sterke affiniteit met financiën. Ervaring met onderzoeksubsidies is een pre. Wij zoeken een initiatiefrijke en zelfstandige collega met een helikopterview die weet wat er in zijn/haar vakgebied en de organisatie speelt. Verder ben je nauwgezet, assertief en communicatief vaardig. De TU Delft is een internationaal georiënteerde organisatie. Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is daarom een must. Deeltijd invulling van de functie is bespreekbaar.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 32 uur per week (0,8 FTE). Het gaat om een contract voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Het salaris is afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring gebaseerd op schaal 10. (minimaal € 2.552,- en maximaal € 4.028,- bruto p/m op basis van fulltime). TU Delft biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Ook kun je afspraken maken over flexibele werktijden; is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen; en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met J. Thone, afdelingssecretaris, e-mail: j.w.thone@tudelft.nl, tel: 015-27 82602. Je kunt je sollicitatiebrief met curriculum vitae richten aan dhr. J. Thone en voor 1 juli 2017 mailen naar mw. A.M.C. Barrow via a.m.c.barrow@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer TNWCE17-029.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Factsheet

Faculteit/afdeling
Technische Natuurwetenschappen
Niveau
HBO+
Functie-omvang
32
Standplaats
Delft
Contractduur
1 jaar met uitzicht op verlenging
Salaris
Min € 2.552,- Max € 4.028,- bruto p/m

Sluitingsdatum
1 juli 2017
Vacaturenr.
TNWCE17-029


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met dhr. J. Thone, Afdelingssecretaris.

T 015 - 27 82602
E j.w.thone@tudelft.nl

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Mw. A.M.C. Barrow.

E a.m.c.barrow@tudelft.nl


Share