Afdelingssecretaris Geoscience and Remote Sensing

Faculteit/afdeling: Civiele Techniek en Geowetenschappen
Niveau: Universitair
Functie-omvang: 24 uur per week
Contractduur: 1 jaar met uitzicht op verlenging
Salaris: Min € 3.475,- Max € 4.757,- bruto p/m bij fulltime contract
You are viewing information for a vacancy that was originally designed in Dutch.

Civiele Techniek en Geowetenschappen

De faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG) legt zich toe op internationaal toonaangevend onderzoek en onderwijs op het gebied van weg- en waterbouw, technische aardwetenschappen, verkeer en vervoer, watertechnologie en deltatechnologie. Het onderzoek beslaat wereldwijde maatschappelijke vraagstukken en is nauw verweven met zowel onderwijs als het werk van een breed scala aan kennisinstituten. De faculteit CiTG bestaat uit 18 secties verdeeld over de 6 afdelingen: Bouw & Infra, Geotechnologie, Geoscience and Remote Sensing, Transport & Planning, Waterbouwkunde en Watermanagement.


De functie van afdelingssecretaris komt vrij bij de afdeling Geosciences and Remote Sensing. Deze afdeling bestaat uit ongeveer 60 medewerkers en evenzoveel gasten. Ze houden zich bezig met onderzoek naar, en onderwijs geven over aardobservatie en klimaatverandering. In het bijzonder op het gebied van het gebruik van satellieten op het gebied van plaatsbepaling (GPS), de geometrie van de aarde, maar ook onderzoek naar wolken, buien en aerosolen. Doel is daarmee samenhangende toepassingen te ontwikkelen voor de maatschappij en voor wetenschappelijke doeleinden zoals zeer precieze plaatsbepaling en klimaatverandering.

Functie omschrijving

Werken in een inspirerende en internationale omgeving aan een toonaangevende universiteit, die kans komt niet vaak voorbij. Als afdelingssecretaris van de afdeling GRS ben je primair verantwoordelijk voor de ondersteuning van de afdeling bij de diverse bestuurlijke en bedrijfsvoeringsprocessen. Je werkt nauw samen met de afdelingsvoorzitter en andere budgetverantwoordelijken binnen de afdeling.

Je ontwerpt, regisseert en coördineert de hierboven genoemde processen en speelt een proactieve rol rond de strategische, beleidsmatige en bestuurlijke agenda. Als verantwoordelijke voor de bedrijfsvoering van de afdeling heb je een ondersteunde rol bij het opstellen van de begroting en zorg je voor de beschikbaarheid van managementinformatie. Je werkt samen met collega's van stafafdelingen zoals Finance en HR.

Je geeft leiding aan het secretariaat van de afdeling. Tevens ondersteun je de wetenschappelijke staf bij onderzoeksprojecten in binnen –en buitenland. Die ondersteuning bestaat naast het valoriseren van onderzoek ook uit bijvoorbeeld het schrijven van onderzoeksverbindende thema's en onderzoeksvisitatie. Je neemt deel aan het facultaire afdelingssecretarissenoverleg onder leiding van de faculteitssecretaris. Ook vertegenwoordig je de afdeling in verschillende projecten zoals bijvoorbeeld rondom huisvesting of verbetering facultaire processen.

Functie eisen

Je hebt een academische opleiding succesvol afgerond en hebt kennis van bestuur en bedrijfsvoering in de publieke sector. Ervaring met leiding geven en affiniteit met het werkveld van de afdeling is een pre. Je kunt ontwikkelingen in de omgeving omzetten naar strategie, beleidsvoornemens en bedrijfsvoering. Je bent een netwerker en kunt wensen van externe partijen vertalen naar de wetenschappers en omgekeerd. Verder ben je resultaatgericht, enthousiast, initiatiefrijk en ondernemend, maar ook samenbindend en sensitief voor organisatorische en persoonlijke verhoudingen. Je bent zelfstandig en organisatorisch sterk, communicatief en je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal. Een positieve, servicegerichte houding en zorgvuldigheid zijn een tweede natuur.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 24 uur per week (0,6 fte). Het gaat om een contract voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Het salaris voor deze functie is gebaseerd op schaal 11 met een maximum salaris van € 4.757,- op basis van fulltime. TU Delft heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Daarnaast is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Herman Russchenberg, afdelingsvoorzitter, tel: +31 15 27 86292, e-mail: h.w.j.russchenberg@tudelft.nl. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dian Verbunt, HR Adviseur, e-mail: d.w.a.m.verbunt@tudelft.nl. Stuur je motivatiebrief met curriculum vitae vóór 30 juni 2017 als 1 pdf document per e-mail naar Recruitment-CiTG@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer CiTG2017-12. Interviews staan gepland voor 4 juli 2017.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Factsheet

Faculteit/afdeling
Civiele Techniek en Geowetenschappen
Niveau
Universitair
Functie-omvang
24
Standplaats
Delft
Contractduur
1 jaar met uitzicht op verlenging
Salaris
Min € 3.475,- Max € 4.757,- bruto p/m bij fulltime contract

Sluitingsdatum
29 juni 2017
Vacaturenr.
CiTG2017-12


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Herman Russchenberg, Afdelingsvoorzitter.

T
E H.W.J.Russchenberg@tudelft.nl

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Dian Verbunt, HR Adviseur.

E Recruitment-CiTG@tudelft.nl


Share