Projectmanager Integrale Veiligheid

Faculteit/afdeling: Afdeling Integrale Veiligheid
Niveau: Universitair
Functie-omvang: 38 uur uur per week
Contractduur: 1 jaar
Salaris: Max € 5.405,- bruto per maand
You are viewing information for a vacancy that was originally designed in Dutch.

Afdeling Integrale Veiligheid

De afdeling Integrale Veiligheid (IV) is een dynamische afdeling die zich door haar taken binnen alle lagen van de TU Delft beweegt. Doordat IV een samenwerkingsverband met diverse partners is, ontstaat een unieke wisselwerking. IV is verantwoordelijk voor regie, toetsing en bijsturing van Safety, Security, Cybersecurity, Veiligheidsrisicomanagement, Crisisbeheersing en Continuïteitsplanning. Zij brengt de overall risico’s in kaart, neemt preventieve maatregelen en stelt in overleg met stakeholders beleid, regels en procedures op. Daarnaast is deze afdeling verantwoordelijk voor de ontwikkeling en handhaving van het IV beleid in relatie tot de organisatiedoelen. De TU Delft ziet Integrale Veiligheid, waarin hij een van de voorlopers is, als "Hazard Risk management". Samen met het risicomanagement dat zich richt op organisatierisico's, die in relatie staan met de kerndoelen van de TU Delft, vormen deze elementen Integraal Risicomanagement. De afdeling IV participeert onder leiding van de Directeur Legal Services sterk in de ontwikkeling van dit proces.

In bijzondere gevallen wordt binnen deze afdeling ook uitvoering aan het beleid gegeven, in andere gevallen ligt de uitvoering van het IV beleid in de lijn, waarbij jij de regiseur/adviseur of auditeur bent. De afdeling Integrale Veiligheid adviseert interne klanten (waaronder het CvB) en is verantwoordelijk voor de coördinatie van crisismanagement en de uitvoering van interne onderzoeken. De afdeling Integrale Veiligheid bestaat uit de Manager Integrale Veiligheid, een projectleider en twee projectmanagers. Bij afwezigheid van de Manager Integrale Veiligheid treed je op als diens plaatsvervanger.
De afdeling Integrale Veiligheid maakt onderdeel uit van de directie Legal Services.


Functie omschrijving

Vanuit jouw rol denk je mee over de strategie van IV. Je bent een hands-on, deskundige gesprekspartner voor zowel interne als externe partijen (politie, brandweer, vertegenwoordigers van de stad Delft, etc.) op het gebied van Safety en (Cyber-) Security. Je bent op operationeel en tactisch niveau verantwoordelijk voor het incidentmanagement van acute gebeurtenissen. Op tactisch niveau neem je deel aan het crisisteam van een faculteit of dienst.

Je hebt gedegen kennis van beveiliging en veiligheid en hebt aantoonbare ervaring met het omgaan met hulpdiensten, waardoor je als gelijkwaardige gesprekspartner kunt opereren. Als deelnemer aan het Integraal Veiligheid Overleg van de TU Delft ben je in staat om nieuwe initiatieven op het gebied van IV te ontwikkelen, af te wegen en de haalbaarheid ervan in te schatten en je gesprekspartner hierin mee te nemen. Deze functie biedt je de gelegenheid om veiligheidsconcepten te innoveren; een mogelijkheid die je op andere plekken meestal niet hebt.

Functie eisen

Je hebt een universitair werk- en denkniveau en je hebt kennis van en ervaring met de componenten van het vakgebied van integrale veiligheid. Je werkt zowel zelfstandig als in het team, bent een zelfstarter en je zoekt en ziet mogelijkheden om een goede balans te vinden tussen openheid en veiligheid. Je bent omgevingssensitief en hebt een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Je hebt als het nodig is een lange adem en brengt projecten tot een goed einde. Ook al zie je die niet altijd direct; je weet dat er door jou voor elk probleem een oplossing te vinden is. Goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Engelse taal zijn noodzakelijk, evenals gevoel voor en begrip van andere culturen. Competenties: Integer, stressbestendig, initiatiefrijk, resultaatgericht, overtuigend, organisatiesensitief, flexibel, doorzettingsvermogen.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 FTE). Het gaat om een contract voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van kennis, en ervaring en gebaseerd op maximaal schaal 12 (met een maximum van € 5.405,- bruto per maand bij een volledige werkweek). TU Delft biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Ook kun je afspraken maken over flexibele werktijden. Je kunt jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samenstellen en ontvangt een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met R. Massink, Manager Integrale Veiligheid, tel: 015 - 27 83949, e-mail: r.massink@tudelft.nl. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal, tel: 015 – 278 1223, e-mail: po.ud@tudelft.nl. Je sollicitatiebrief met cv kun je richten aan R. Massink en voor 16 juLi 2017 mailen naar Ruth Vidal via po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/LS/2017-04. Een veiligheidsonderzoek en een assessment maken onderdeel uit van de selectieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Factsheet

Faculteit/afdeling
Afdeling Integrale Veiligheid
Niveau
Universitair
Functie-omvang
38 uur
Standplaats
Delft
Contractduur
1 jaar
Salaris
Max € 5.405,- bruto per maand

Sluitingsdatum
16 juli 2017
Vacaturenr.
AT/UD/LS/2017-04


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met R. Massink, Manager Integrale Veiligheid.

T 015 - 27 83949
E r.massink@tudelft.nl

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal, Secretaresse.

E po.ud@tudelft.nl


Share