Reactor Operator voor het Reactor Instituut Delft

Faculteit/afdeling: Technische Natuurwetenschappen
Niveau: Onbekend
Functie-omvang: 38 uur per week
Contractduur: 1 jaar met uitzicht op verlenging
Salaris: Min € 2.161,- Max € 2.917,- bruto p/m
You are viewing information for a vacancy that was originally designed in Dutch.

Technische Natuurwetenschappen

De faculteit Technische Natuurwetenschappen richt zich op het vinden van innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen. Daarbij staat het ontwikkelen van fundamentele kennis voor nieuwe technologische ontwikkelingen die breed in de maatschappij toegepast kunnen worden voorop. De wetenschappelijke staf heeft een uitstekende internationale reputatie in onderzoek en onderwijs. Met circa 177 vaste wetenschappelijke medewerkers, circa 400 promovendi en postdocs en zo’n 250 medewerkers in de ondersteuning verricht TNW vanuit zeven wetenschappelijke afdelingen onderzoek op de gebieden Life Sciences and Health, Nanosciences, Chemical Engineering, Radiation Sciences en Applied Physics. Zij verzorgt het onderwijs voor circa 3000 studenten in 4 bacheloropleidingen, 5 masteropleidingen en 3 ontwerpersopleidingen, vanuit de visie dat onderwijs en onderzoek onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.


In het Reactor Instituut Delft (RID) vindt uniek universitair stralingsgebonden onderzoek en onderwijs plaats: wetenschappelijk onderzoek dat internationaal grensverleggend is. Vragen als 'hoe kun je de diagnose bij verschillende types kanker verbeteren?; hoe kun je duurzame energie realiseren?; en hoe ontwikkel je inherent veilige kernreactoren houden ons dagelijks bezig. De wetenschappers zoeken naar antwoorden met behulp van de kernreactor, die we dankzij een miljoeneninvestering van de overheid verder gaan uitbreiden. Onder de naam het 'OYSTER project' wordt de reactor efficiënter gemaakt en uitgebreid met een zogenaamde koudebron. 

Functie omschrijving

Ben je toe aan een uitdagende baan en een stralende toekomst bij een internationaal vooraanstaande technische universiteit? Dan is dit een mooie kans. Wij bieden je een tweejarige opleiding tot reactor operator! Tijdens onze 'on the job training' leer je de kneepjes van het vak en weet je al snel dat een reactor niet alleen ongevaarlijk is, maar juist bijdraagt aan belangrijk onderzoek. Onze reactor is de enige universitaire reactor in Nederland en wordt binnenkort dankzij een miljoenen investering verbeterd ten behoeve van onderzoek in het zogeheten OYSTER project.

Als operator zorg je ervoor dat de reactor optimaal functioneert. Je hebt een belangrijke taak in de controlekamer waarbij je direct reageert op afwijkingen. Daarnaast draagt de bedieningsploeg zorg voor het onderhoud van de reactor. Je werkt samen met je collega's in ploegendiensten van maandag tot en met vrijdag met natuurlijk een toelage voor de onregelmatige werktijden.

Functie eisen

Herken je jezelf in het volgende profiel, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren: Je hebt een afgeronde technische vooropleiding op MBO-niveau 4 en hebt interesse en ervaring in elektrotechniek, elektronica, informatica of besturingstechniek of een afgeronde Vapro C opleiding. Accuratesse en zorgvuldigheid zijn je tweede natuur. Ben jij een echte teamspeler en toon je een grote inzet? Dan horen we graag van je!

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 38 uur per week (1,0 FTE). Voor deze functie krijg je een tijdelijk dienstverband voor de duur van 2 maal een jaar en word je in de opleidingsjaren ingeschaald op salarisniveau 7 (max. € 2.917,- bruto p/m) in respectievelijk de functie van Leerling- en Assistent- Reactor Operator. Na 2 jaar goed functioneren en het succesvol afronden van de opleiding krijg je een vaste aanstelling en kun je worden bevorderd naar salarisschaal 8 (max € 3.292,-). TU Delft biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Het is mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en je ontvangt een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anouk Wetzels, Hoofd Hor-B, e-mail: A.A.R.Wetzels@tudelft.nl, tel: 015 - 27 85002. Je kunt je sollicitatiebrief met curriculum vitae richten aan Anouk Wetzels en voor 31 oktober 2017 mailen naar Anna Pourisheva (secretaresse), email: a.j.pourisheva@tudelft.nl. onder vermelding van vacaturenummer TNWRID17-026.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Factsheet

Faculteit/afdeling
Technische Natuurwetenschappen
Niveau
Onbekend
Functie-omvang
38
Standplaats
Delft
Contractduur
1 jaar met uitzicht op verlenging
Salaris
Min € 2.161,- Max € 2.917,- bruto p/m

Sluitingsdatum
31 oktober 2017
Vacaturenr.
TNWRID17-026


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Anouk Wetzels, Hoofd Hor-B.

T 015 - 27 85002
E a.a.r.wetzels@tudelft.nl

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Anouk Wetzels, Hoofd Hor-B.

E a.j.pourisheva@tudelft.nl


Share