Kaschef Botanische Tuin

Faculteit/afdeling: Technische Natuurwetenschappen
Niveau: MBO
Functie-omvang: 38 uur per week
Contractduur: 1 jaar met uitzicht op vast
Salaris: Min € 1.878,- Max € 2.610,- bruto p/m
You are viewing information for a vacancy that was originally designed in Dutch.

Technische Natuurwetenschappen

De faculteit Technische Natuurwetenschappen richt zich op het vinden van innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen. Daarbij staat het ontwikkelen van fundamentele kennis voor nieuwe technologische ontwikkelingen die breed in de maatschappij toegepast kunnen worden voorop. De wetenschappelijke staf heeft een uitstekende internationale reputatie in onderzoek en onderwijs. Met circa 177 vaste wetenschappelijke medewerkers, circa 400 promovendi en postdocs en zo’n 250 medewerkers in de ondersteuning verricht TNW vanuit zeven wetenschappelijke afdelingen onderzoek op de gebieden Life Sciences and Health, Nanosciences, Chemical Engineering, Radiation Sciences en Applied Physics. Zij verzorgt het onderwijs voor circa 3000 studenten in 4 bacheloropleidingen, 5 masteropleidingen en 3 ontwerpersopleidingen, vanuit de visie dat onderwijs en onderzoek onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.


De afdeling Biotechnologie omvat als grootste afdeling van de faculteit Technische Natuurwetenschappen tien Secties waaronder de Botanische Tuin (BTD). De afdeling richt zich in haar onderzoek en onderwijs op de multidisciplinaire gebieden van industriële biotechnologie, biokatalyse en milieubiotechnologie. De Botanische Tuin dateert uit 1917 en bestaat uit een groengebied van ca 2,8 ha. De Botanische Tuin speelt een belangrijke rol in verschillende onderzoek- en onderwijsprojecten en heeft een breed netwerk binnen de overheid en het bedrijfsleven.

Voor de Botanische Tuin zijn wij op zoek naar een Kaschef.

Functie omschrijving

Deze functie op het snijvlak wetenschap en natuur is een mooie kans voor een planttechnicus met een voorliefde voor het kweken van exotische gewassen. Je werkt in een team met 14 collega hoveniers en onder leiding van de meewerkend tuinchef. Je houdt je bezig met de tropische- en subtropische planten en bent met name verantwoordelijk voor het verzorgen, zaaien en kweken en bemesten. Hiervoor zijn biotechnische ingrepen noodzakelijk en is kennis daarvan belangrijk. Een voorbeeld van een biotechnische ingreep is het opzetten en werken met mycorrhiza cultures met bovendien specifieke grondmengsels en werkwijzen van zeer gevoelige planten. Nootmuskaat is hier een goed voorbeeld van omdat deze plant zowel op zwavelhoudende bodems groeien als met mycorrhiza.

De Botanische Tuin valt binnen de afdeling Biotechnologie van de Faculteit Technische Natuurwetenschappen en bestaat uit 14 medewerkers en ruim 60 vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn zelfstandig werkzaam in de MuseumShop en educatieve projecten in de tuin.

Functie eisen

Je beschikt minimaal over een afgeronde Hoveniersopleiding met een affiniteit van planten sierteelt, en aangevuld met een specialisatie of leerervaring in de richting van tropische culturen met kennis van kasklimaten (MBO+). Je hebt aantoonbaar ruime ervaring en kennis in het kweken van tropische planten, en daarvoor relevante kennis van bemesting, grondsoorten en herkenning van plagen en ziektes. Je kunt aantoonbaar goed werken in een team en teamleden aansturen binnen het vakgebied. Het bezit van een spuitlicentie strekt tot aanbeveling. Je beschikt ook over een goede beheersing (mondeling en schriftelijk) van de Nederlandse en Engelse taal en hebt een ruime ervaring met software in een Windows omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 38 uur per week (1,0 FTE). Het gaat om een aanstelling voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van opleiding en ervaring gebaseerd op schaal 6 (max. € 2.610 bruto p/m). TU Delft biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Je kunt afspraken maken over flexibele werktijden; het is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen; en je ontvangt een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met mw. A.L. Hartung-Hoek, managementassistente, e-mail: a.l.hoek@tudelft.nl, tel: 015 - 27 82953. Je kunt je sollicitatiebrief met curriculum vitae richten aan drs.ing. W.N.J. Ursem en voor 31 augustus 2017 mailen naar A.L.Hoek@tudelft.nl of per post naar TU Delft, Botanische Tuin, T.a.v. Mw. A.L. Hartung-Hoek, Poortlandplein 6, 2628 BM Delft onder vermelding van vacaturenummer TNWBT17-022.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Factsheet

Faculteit/afdeling
Technische Natuurwetenschappen
Niveau
MBO
Functie-omvang
38
Standplaats
Delft
Contractduur
1 jaar met uitzicht op vast
Salaris
Min € 1.878,- Max € 2.610,- bruto p/m

Sluitingsdatum
31 augustus 2017
Vacaturenr.
TNWBT17-022


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met mw. A.L. Hartung-Hoek, Managementassistente.

T 015 - 27 82953
E a.l.hoek@tudelft.nl

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij A.L. Hartung-Hoek, managementassistente.

E a.l.hoek@tudelft.nl


Share