Meewerkend Tuinchef Botanische Tuin

Faculteit/afdeling: Technische Natuurwetenschappen
Niveau: MBO
Functie-omvang: 38 uur per week
Contractduur: 1 jaar met uitzicht op vast
Salaris: Min € 2.431,- Max € 3.247,- bruto p/m
You are viewing information for a vacancy that was originally designed in Dutch.

Technische Natuurwetenschappen

De faculteit Technische Natuurwetenschappen richt zich op het vinden van innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen. Daarbij staat het ontwikkelen van fundamentele kennis voor nieuwe technologische ontwikkelingen die breed in de maatschappij toegepast kunnen worden voorop. De wetenschappelijke staf heeft een uitstekende internationale reputatie in onderzoek en onderwijs. Met circa 177 vaste wetenschappelijke medewerkers, circa 400 promovendi en postdocs en zo’n 250 medewerkers in de ondersteuning verricht TNW vanuit zeven wetenschappelijke afdelingen onderzoek op de gebieden Life Sciences and Health, Nanosciences, Chemical Engineering, Radiation Sciences en Applied Physics. Zij verzorgt het onderwijs voor circa 3000 studenten in 4 bacheloropleidingen, 5 masteropleidingen en 3 ontwerpersopleidingen, vanuit de visie dat onderwijs en onderzoek onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.


De afdeling Biotechnologie omvat als grootste afdeling van de faculteit Technische Natuurwetenschappen tien Secties waaronder de Botanische Tuin (BTD). De afdeling richt zich in haar onderzoek en onderwijs op de multidisciplinaire gebieden van industriële biotechnologie, biokatalyse en milieubiotechnologie. De Botanische Tuin dateert uit 1917 en bestaat uit een groengebied van ca 2,8 ha. De Botanische Tuin speelt een belangrijke rol in verschillende onderzoek- en onderwijsprojecten en heeft een breed netwerk binnen de overheid en het bedrijfsleven.

Voor de Botanische Tuin zijn wij op zoek naar een Meewerkend Tuinchef.

Functie omschrijving

Écht een buitenkans voor een ervaren hovenier met management ervaring die op zoek is naar een niet-alledaagse werkomgeving. In de Botanische Tuin Delft komen wetenschap en natuur samen. De Botanische Tuin beheert planten uit verschillende werelddelen en kritische soorten die speciale aandacht en kennis nodig hebben. De buitencollectie van de Botanische Tuin bevat naast gematigde en polaire klimaatzones ook soorten uit Mediterrane milieus.

In de functie van Meewerkend Tuinchef ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team van 6 hoveniers en 10 tuinvrijwilligers. Naast de dagelijkse aansturing - het aan het werk zetten en coördineren van de hoveniers/vrijwilligers - werk je zelf mee waar dit mogelijk is. Daarnaast zorg je voor een adequate planning, administratie en draag je zorg voor de benodigde materialen en bestellingen.

Functie eisen

Je beschikt minimaal over een afgeronde hoveniersopleiding, liefst aangevuld met een relevante kennis in de richting van Mediterrane en tropische planten (MBO+). Je hebt een aantoonbare en ruime ervaring met het aansturen van een team hoveniers of vergelijkbare management ervaring. Ook heb je ervaring in het verzorgen en kweken van planten, en daarvoor relevante kennis van bemesting, grondsoorten en herkenning van botanische soorten, plagen en ziektes. Het bezit van een spuitlicentie strekt tot aanbeveling, evenals diploma's, kennis en kunde van het werken met machines (bosmaaier, shovel, trekker e.d.). Je beschikt ook over een goede beheersing (mondeling en schriftelijk) van de Nederlandse en Engelse taal en hebt ervaring met software in een Windows omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 38 uur per week (1,0 FTE). Het gaat om een aanstelling voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van opleiding en ervaring gebaseerd op schaal 8 (max. € 3.247 bruto p/m). TU Delft biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Je kunt afspraken maken over flexibele werktijden; het is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen; en je ontvangt een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met mw. A.L. Hartung-Hoek, managementassistente, e-mail: a.l.hoek@tudelft.nl, tel: 015 - 27 82953. Je kunt je sollicitatiebrief met curriculum vitae richten aan drs.ing. W.N.J. Ursem en voor 31 augustus 2017 mailen naar A.L.Hoek@tudelft.nl of per post naar TU Delft, Botanische Tuin, T.a.v. Mw. A.L. Hartung-Hoek, Poortlandplein 6, 2628 BM Delft onder vermelding van vacaturenummer TNWBT17-021.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Factsheet

Faculteit/afdeling
Technische Natuurwetenschappen
Niveau
MBO
Functie-omvang
38
Standplaats
Delft
Contractduur
1 jaar met uitzicht op vast
Salaris
Min € 2.431,- Max € 3.247,- bruto p/m

Sluitingsdatum
31 augustus 2017
Vacaturenr.
TNWBT17-021


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met mw. A.L. Hartung-Hoek, Managementassistente.

T 015 - 27 82953
E a.l.hoek@tudelft.nl

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij A.L. Hartung-Hoek, managementassistente.

E a.l.hoek@tudelft.nl


Share