Beheertechnici Voor Diverse Faculteiten

Faculteit/afdeling: Facilitair Management & Vastgoed
Niveau: HBO
Functie-omvang: 38 uur per week
Contractduur: 1 jaar met uitzicht op verlenging
Salaris: Min € 2.431,- Max € 3.671,-
You are viewing information for a vacancy that was originally designed in Dutch.

Facilitair Management & Vastgoed

De TU Delft staat bekend om baanbrekend onderzoek, uitstekend onderwijs en innovatieve samenwerking met externe partners. De directie Facilitair Management & Vastgoed (FMVG) ondersteunt hierin. FMVG ontwikkelt en realiseert nieuwbouwprojecten en renovaties, verzorgt het beheer en onderhoud van gebouwen en terreinen, levert energie en verzorgt alle facilitaire diensten op de campus. FMVG is onderverdeeld in de afdelingen Strategisch Campus Management, Ontwikkeling Campus, Ontwikkeling Science Park, Projecten, Beheer & Onderhoud, Campus Facility Management en Bedrijfsbureau. Samen werken deze afdelingen aan een aangename en duurzame studie-, onderzoeks- en werkomgeving op een levendige campus, zodat de TU Delft haar positie op internationale ranglijsten kan behouden.


De afdeling Beheer & Onderhoud is verantwoordelijk voor het technisch beheer en onderhoud van gebouwen, terreinen en infrastructuren. Voor de afdeling werken technisch specialisten die vanuit een centrale positie hun werkzaamheden verrichten en gebouwbeheerders die in de gebouwen actief zijn. In het kader van de verdere professionalisering van de afdeling wordt momenteel een nieuwe onderhoudsstrategie uitgerold. Daarnaast willen we graag een omslag maken naar een regie-organisatie waarbij we meer op resultaat gaan sturen in plaats van inspanning. Dit vraagt een andere benadering van onze leveranciers, maar net zo goed een omwenteling in werkvorm en cultuur voor onze eigen mensen. Beheer en Onderhoud is dan ook op zoek naar gebouwbeheerders die met ons deze professionaliseringsslag willen vormgeven.

Functie omschrijving

Gebouwbeheer is een afwisselend, dynamisch en uitdagend vak. Je werkt als beheertechnicus zowel zelfstandig als in teamverband, vaak discipline-overstijgend, en zorgt ervoor dat de servicegraad vanuit de afdeling in balans is met de beschikbare budgetten. Je werkt in onze gebouwen aan het organiseren van dagelijkse onderhoudstaken en kleine verbouwingen en neemt regelmatig deel aan grotere verbouwingsprojecten. Als gebouwbeheerder vind je de balans tussen de belangen van gebruikers, FMVG en leveranciers.

Je signaleert en lokaliseert storingen zelfstandig. Soms los je die zelf op, maar vaak ook schakel je hiervoor externe leveranciers in. Ook draai je mee in de bereikbaarheids- en beschikbaarheidsdiensten. Overleg met collega’s en uitvoerende partijen over de planning en de wijze van uitvoering is een belangrijke taak binnen deze functie. De werkzaamheden kunnen complex zijn en vragen een multidisciplinaire aanpak waarvoor soms geen expliciete standaardwerkmethoden of instructies bestaan. Daarnaast vormen het uitvoeren van inspecties en de controle van het geleverde werk onderdeel van je werk, met de hiermee samenhangende administratie in onze bedrijfsadministratieve systemen. Je levert een bijdrage aan het jaarlijkse (preventief & vervangend) onderhoudsplan en evalueert bestaande dienstverlening en de bijbehorende procedures om tot verbetering te komen. Je maakt uitgewerkte voorstellen voor verbetering van werkprocessen op (middel)lange termijn. Tot slot coördineer je, afhankelijk van je inschaling, werkzaamheden van collega’s van de afdeling.

Functie eisen

Je hebt minimaal MBO+/HBO niveau met een afgeronde werkbouwtuigkundige of elektrotechnische opleiding, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring. Je hebt goed inzicht in het (discipline-overstijgend) organiseren van gebouwbeheer. Je bent in het bezit van een geldig VCA-VOL certificaat en je bent bereid om diverse vaktechnische trainingen te volgen ten behoeve van de uitvoering van de functie, zoals bijvoorbeeld stralingshygiëne. Je bent een kostenbewuste, klantgeoriënteerde teamspeler, kunt moeiteloos schakelen tussen verschillende niveaus en kunt goed zelfstandig functioneren. Uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Wij verwachten dat je in staat bent om (complexe) problemen te vertalen naar praktische oplossingen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en kunde.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 FTE). Het gaat om een aanstelling van 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Het salaris is afhankelijk van niveau, kennis en ervaring gebaseerd op schaal 8 of 9 (met een max. van € 3.671,- bruto per maand). TU Delft biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en bij een sportabonnement. Ook kun je afspraken maken over flexibele werktijden. Daarnaast is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Duco Tuinenga of Maarten de Lange, beiden Coördinator Gebouwbeheer, e-mail: d.tuinenga@tudelft/m.j.delange@tudelft.nl, tel: 06-81834110 of 06-54606909. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal, tel: 015 - 27 81223, e-mail: po.ud@tudelft.nl. Je sollicitatiebrief met curriculum vitae en eventuele referenties kun je richten aan Duco Tuinenga of Maarten de Lange en mailen naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/FMVG/2017-04.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Factsheet

Faculteit/afdeling
Facilitair Management & Vastgoed
Niveau
HBO
Functie-omvang
38
Standplaats
Delft
Contractduur
1 jaar met uitzicht op verlenging
Salaris
Min € 2.431,- Max € 3.671,-

Sluitingsdatum
10 november 2017
Vacaturenr.
AT/UD/FMVG/2017-04


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Maarten de Lange, Coördinator Gebouwbeheer.

T 06-81834110 of 06-54606909
E m.j.delange@tudelft.nl

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij R.G. Vidal-Brown, secretaresse.

E po.ud@tudelft.nl


Share