Beheerder innovatieve systemen

Faculteit/afdeling: Universiteitsdienst - Directie ICT & FM
Niveau: HBO
Functie-omvang: 38.0 uur per week
Contractduur: 1 jaar
Salaris: 2709 - 4274 euro per maand (volledige dagtaak)

Universiteitsdienst - Directie ICT & FM


Hier ga je werken


De TU Delft werkt aan de toekomst. Wetenschappers en studenten ontwikkelen technologieën voor volgende generaties met het oog op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. De directie ICT levert diensten aan ongeveer 25.000 medewerkers en studenten en is verantwoordelijk voor het beheer en de innovatie van alle ICT-faciliteiten. Je komt te werken binnen de afdeling Innovatie, waar we op zoek zijn naar die diensten en faciliteiten die in de toekomst gemeengoed zullen zijn, maar dat nu nog niet zijn. Via het uitvoeren van gerichte pilot en proof-of-concepts testen we nieuwe technologieën uit in praktijksituaties, om deze zo gauw ze voldoende volwassen zijn door te kunnen geven aan de afdeling SSC (Shared service center) om ze als een staande dienst aan te bieden.


Jouw team


 


De afdeling Innovatie bestaat uit 8 mensen die zeer zelfstandig opereren binnen het raakvlak ICT en onderwijs/onderzoek. De medewerkers van de afdeling combineren domein gerelateerde kennis (pedagogisch en kennis van het research-proces) met gedegen ICT-kennis. Samen met klanten en ICT-medewerkers streven we naar een continue verbetering van de ondersteuning voor onderwijs en onderzoek.


 

Functie omschrijving

Binnen de directie ICT richt de afdeling Innovatie zich op het aanjagen en evalueren van nieuwe manieren van ondersteunen van het onderzoek en onderwijs op de TU Delft. Als beheerder innovatieve systemen ben jij niet alleen verantwoordelijk voor het functioneren van de systemen waarop nieuwe mogelijkheden worden uitgeprobeerd in onderwijs en onderzoek, maar ook voor het mee bedenken en opzetten daarvan, en het contact hebben met klanten die vragen hebben of problemen ondervinden.


Dit ga je doen


Samen met je collega’s uit het Innovatieteam bedenk je de optimale oplossingen voor het uitvoeren van innovatieve pilots in onderwijs en onderzoek. Deze pilots, hoewel niet van ‘productie’ kwaliteit, kunnen zeer belangrijk zijn voor de betreffende klanten. Stabiliteit van de betreffende oplossingen en processen er om heen is dus zeer belangrijk. Je helpt bij het opzetten van de infrastructuur en zorgt dat alles optimaal functioneert. Daarbij houd je altijd rekening met de schaalbaarheid van zowel de omgeving als de beheerlast van de oplossing.


Je bent leergierig en in staat om je nieuwe onderwerpen die langskomen zelfstandig eigen te maken. De omgeving is zeer dynamisch en elk onderwerp kan langskomen. Momenteel zijn technologieën als Linux, Kubernetes, Ceph, Rancher, (G)Lustre relevant. Kennis en ervaring met Cloud platforms als AWS, Google en Azure komen ook zeker van pas.

Functie eisen

Een nieuwsgierige beheerder die bereid is om veel te leren in deze functie. Bij binnenkomst vragen we van jou:


 • Hbo werk- en -denkniveau.

 • Diepgaande kennis van Linux en omliggende linux-concepten (bash, ip/nf-tables, selinux, dns, load-balancing)

 • Kennis van een of meerdere script-talen (bash, python, perl)

 • Affiniteit met software ontwikkelomgevingen en ontwikkelaars

 • Zelfstandigheid en collegialiteit.

 • Een dienstgerichte instelling.

Arbeidsvoorwaarden

Dit bieden wij


 • Een salaris van € 2709,- tot € 4274,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring.

 • Uitstekende pensioenregeling.

 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%.

 • De mogelijkheid om deels zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.

 • De ruimte om op flexibele tijden en/of thuis te werken.

 • Veel vrijheid om je werkzaamheden zelf in te delen.

 • Verschillende opleidingsmogelijkheden.

 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.

 • Deelname aan het Health Coach Program van de TU Delft.

Informeren en solliciteren

Interesse?


Voor specifieke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Mark Schenk, manager Innovatie,  e-mail: M.M.A.Schenk@tudelft.nl. Voor informatie over de wervingsprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal-Brown, HR-secretaresse, e-mail: PO.UD@tudelft.nl. Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en cv uiterlijk 30 juni 2019 ter attentie van Mark Schenk, via e-mail: PO.UD@tudelft.nl, onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/ICT-FM/2019-26.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Factsheet

Faculteit/afdeling
Universiteitsdienst - Directie ICT & FM
Niveau
HBO
Functie-omvang
38.0 uur per week
Standplaats
Delft
Contractduur
1 jaar
Salaris
2709 - 4274 euro per maand (volledige dagtaak)

Sluitingsdatum
30 juni 2019
Vacaturenr.
AT/UD/ICT-FM/2019-26


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Mark Schenk.

T
E M.M.A.Schenk@tudelft.nl

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij:

E PO.UD@tudelft.nl


Share