Ontwikkelingstechnicus

Faculteit/afdeling: Universiteitsdienst - DEMO (Dienst Elektronische & Mechanische Ontwikkeling)
Niveau: HBO
Functie-omvang: 32-40 uur per week
Contractduur: 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband
Salaris: 2579 - 3445 euro per maand (volledige dagtaak)

Universiteitsdienst - DEMO (Dienst Elektronische & Mechanische Ontwikkeling)


De Dienst Elektronische en Mechanische Ontwikkeling ( DEMO) draagt bij aan het onderwijs en onderzoek van de TU Delft door het ontwikkelen, vervaardigen en onderhouden van unieke experimentele opstellingen, prototypen en instrumenten.


De essentie is de vertaalslag van wetenschappelijke probleemstellingen naar een praktisch product of dienst. Er zijn ongeveer 85 collega’s verdeeld over diverse locaties binnen de TU Delft.


Werken bij DEMO is uitermate veelzijdig en als onderdeel van de wetenschappelijke omgeving die de TU Delft biedt,  staan wij aan de wieg van vele nieuwe ontwikkelingen en innovaties.

Functie omschrijving

Je bent ambitieus en wilt graag grenzen verleggen. Het fijnmechanische ontwerp- en vervaardigingswerk kent weinig geheimen voor je en de geheimen die er zijn wil je doorgronden. Dat doe je met passie, geduld en doorzettingsvermogen. De wereld van DEMO - waarin moderne (micro)bewerkingstechnieken gebruikt worden, je de allernieuwste machines vindt en je met gelijkgestemde zielen op een collegiale manier samenwerkt – haalt het beste in je naar boven. Je denkt actief mee en je bent niet bang om je mening te geven en de discussie aan te gaan.


Naast het actief meedenken ben je ook verantwoordelijk voor het (mede)ontwerpen, ontwikkelen, voorbereiden en vervaardigen van werktuigbouwkundige instrumentatie. Het ontwerpen gebeurt met een CAD-tekenpakket en voor de vervaardiging zijn alle denkbare (fijnmechanische) technieken beschikbaar.


Je werkt  vaak samen in een team van wetenschapper(s), PhD’s en studenten. Je bent dus heel nauw betrokken bij het onderzoek. Het onderzoek staat nooit stil en dat betekent dat je werk afwisselend en veelzijdig is.

Functie eisen

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, met een mechanische opleiding op HBO of MBO-niveau.

  • Je hebt in ieder geval een aantal jaren praktische ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van prototypen.

  • Je bent creatief en hebt een levendige verbeeldingskracht.

  • Je kunt dingen al zien voor ze er zijn; je vertaalt een gedachte als het ware naar een prototype.

  • Je beheerst de verschillende fijnmechanische bewerkingstechnieken.

  • Je houdt je dus regelmatig met ‘priegelwerk’ bezig, maar houdt ook overzicht over het complete project.

  • Je werkt samen met mensen die vaak allemaal een verschillende (technische) achtergrond hebben.

  • We zien in jou  een visitekaartje voor DEMO, dus je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 32 - 38 uur (0.8 - 1.0 FTE). Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op vast dienstverband.


Het salaris is gebaseerd op schaal <> uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.579,- en een maximum van € 3.445,-bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.


Naast het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.


Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald.


We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan cursussen, loopbaancoaches en sporten met korting.

Informeren en solliciteren

Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Zhao Fu, Adjunct directeur, e-mail: z.fu@tudelft.nl, tel: 015 278 5155. Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Cora de Munck, Beleidsmedewerker, e-mail: c.j.d.demunck@tudelft.nl. Wil je solliciteren? Stuur dan voor 31 augustus 2019 een sollicitatiebrief met cv, gericht aan mw. Zhao Fu naar c.j.d.demunck@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/DEMO/2019-01.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Factsheet

Faculteit/afdeling
Universiteitsdienst - DEMO (Dienst Elektronische & Mechanische Ontwikkeling)
Niveau
HBO
Functie-omvang
32-40 uur per week
Standplaats
Delft
Contractduur
1 jaar met uitzicht op vast dienstverband
Salaris
2579 - 3445 euro per maand (volledige dagtaak)

Sluitingsdatum
31 augustus 2019
Vacaturenr.
AT/UD/DEMO/2019-02


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Zhao Fu.

T 015 278 5155
E z.fu@tudelft.nl

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij:

E c.j.d.demunck@tudelft.nl


Share