Projectleider Civiele Techniek

Faculteit/afdeling: Universiteitsdienst - Campus and Real Estate
Niveau: MBO
Functie-omvang: 38.0 uur per week
Contractduur: 1 jaar met uitzicht op verlenging
Salaris: 2709 - 4274 euro per maand (volledige dagtaak)

Universiteitsdienst - Campus and Real Estate


Hier ga je werken


Wist je dat de TU Delft hoog scoort als het gaat om medewerkerstevredenheid? Er hangt bij ons dan ook een positieve en toekomstgerichte sfeer. En we groeien stevig: zowel als het gaat om baanbrekend onderzoek als om studentenaantallen. Jij werkt met vijftien collega’s, onder wie technisch beheerders en toezichthouders, bij de afdeling Beheer Buitenruimte. Huismeesters, zo noemen we onszelf ook wel eens. Want hoewel we geen ‘huis’ beheren, maar een universiteitscampus van 224 hectare, zien we de TU Delft wel zo. Als een fijne thuisbasis en innovatieve broedplaats voor wetenschappers, studenten en bedrijven. Samen zorgen we voor een goede infrastructuur en voldoende groen. Zo maken wij het mogelijk dat er op de campus elke dag bijzondere dingen kunnen gebeuren. Van technologische wonderen van de wetenschap tot eerstejaarsstudenten die hier vriendschappen sluiten voor de rest van hun leven.

Functie omschrijving

Elk jaar zetten duizenden studenten voor het eerst hun voet op het terrein van de TU Delft. Ze maken kennis met een bloeiende universiteitscampus waar de mogelijkheden onbegrensd zijn. En die bloeiende campus is er mede dankzij jou. Want samen met je collega’s en marktpartijen zorg jij dat civieltechnische projecten in de buitenruimte van a tot en met z goed verlopen. 


Dit ga je doen


Jij leidt civieltechnische projecten in goede banen. Hierbij ligt je focus op de aanleg, het onderhoud of de vervanging van riolering en openbare verlichting. En dat is bij de TU Delft een bijzonder complexe aangelegenheid. Allereerst heb je te maken met alle studenten en medewerkers die dagelijks op de campus vertoeven en daarbij natuurlijk geen last willen hebben van rioolwerkzaamheden, al helemaal niet in tentamenperiodes. Ook bevinden zich op de campus een groot aantal top laboratoria die hypergevoelig zijn voor trillingen en elektromagnetische straling. En waar ingrijpende graafwerkzaamheden of het leggen van een stroomkabel dus zomaar een prestigieus onderzoek in de war kunnen schoppen. 


Aan jou de uitdaging om samen met marktpartijen en je collega’s oplossingen te vinden om de werkzaamheden op een zo goed mogelijke manier te laten plaatsvinden. Meestal leid je twee à drie projecten tegelijkertijd. De opdracht voor een project krijg je van de technisch beheerder. Die weet precies wanneer er weer een deel van de riolering of de openbare verlichting aan vervanging toe is. De ene keer gaat het om een stuk terrein riolering de andere keer om een zware hoofdleiding. De ene keer over 10 masten de volgende keer over een heel plein. 


Voor elk project stel jij samen met de technisch beheerder en de toezichthouder een gedegen plan van aanpak op. Je schakelt een ingenieursbureau in voor het ontwerp en bent in de lead tijdens het aanbestedingstraject en de uitvoering. Als projectleider zie jij erop toe dat projecten binnen het budget en de vastgestelde tijd worden uitgevoerd.

Functie eisen

Dit heb jij in huis


 • Mbo- of hbo-niveau en een achtergrond in de civiele techniek.

 • Ervaring met de uitvoering van civieltechnische projecten, bij voorkeur op het gebied van riolering.

 • Bij voorkeur ervaring als projectleider.

 • Gezond verstand: jij maakt logische keuzes en weet deze goed te onderbouwen.

 • Proactiviteit: je gaat aan de slag en hakt knopen door.

 • Teamgeest en verantwoordelijkheidsgevoel. Jij vindt het mooi om samen met je collega’s te werken aan een optimale buitenruimte voor alle gebruikers van de campus.

Arbeidsvoorwaarden

Dit bieden wij


 • Een salaris van € 2.709- tot € 4.274,- bruto per maand.

 • Uitstekende pensioenregeling via het ABP.

 • De ruimte om op flexibele tijden en/of thuis te werken.

 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%.

 • Tegemoetkoming in je reiskosten en een vergoeding van verhuiskosten als je binnen een straal van 10 km van de TU gaat wonen.

 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.

 • Een laptop en telefoon van de zaak.

 • Deelname aan het Health Coach Program van de TU Delft.

 • De mogelijkheid om voor een deel zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.

 • Volop trainingen om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld in projectmanagement.

Informeren en solliciteren

Reageer direct


Mail je motivatie en cv uiterlijk 15 augustus 2019 naar Cas Verhoeven, via po.ud@tudelft.nl. Vermeld hierbij het vacaturenummer AT/UD/CRE/2019-09.


Wil je eerst meer informatie over de baan? Neem dan contact op met Cas Verhoeven, teamleider Beheer Buitenruimte, via 06 -  38 69 52 37 of c.a.verhoeven@tudelft.nl. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal via po.ud@tudelft.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Factsheet

Faculteit/afdeling
Universiteitsdienst - Campus and Real Estate
Niveau
MBO
Functie-omvang
38.0 uur per week
Standplaats
Delft
Contractduur
1 jaar met uitzicht op verlenging
Salaris
2709 - 4274 euro per maand (volledige dagtaak)

Sluitingsdatum
15 augustus 2019
Vacaturenr.
AT/UD/CRE/2019-09


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met <strong>Reageer direct</strong>.

T
E

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij:

E PO.UD@tudelft.nl


Share