Allround medewerker HR-administratie

Faculteit/afdeling: Universiteitsdienst - Human Resources Management
Niveau: MBO
Functie-omvang: 36-38 uur per week
Contractduur: 1 jaar
Salaris: 2261 - 3052 euro per maand (volledige dagtaak)

Universiteitsdienst - Human Resources Management


Hier ga je werken


Wist je dat de TU Delft hoog scoort als het gaat om medewerkerstevredenheid? Er hangt bij ons dan ook een positieve en toekomstgerichte sfeer. En we groeien stevig: zowel als het gaat om baanbrekend onderzoek als om studentenaantallen. Maar er is nog een reden waarom mensen graag bij ons werken. Alles op het gebied van personeelszaken is namelijk uitstekend geregeld. Dat is mede te danken aan jouw team HR-administratie. Dit team zorgt onder andere dat de ruim zesduizend medewerkers hun salaris op tijd betaald krijgen, dat ze ouderschapsverlof kunnen opnemen, dat ze probleemloos kunnen doorgroeien, en dat later alles rondom hun pensioen goed geregeld is. Het team bestaat uit een mix van ervaren krachten en frisse blikken, stuk voor stuk mensen met hart voor de zaak en mouwen om op te stropen.

Functie omschrijving

Ruim zesduizend loonstroken gaan er elke maand de deur uit bij de TU Delft. Een mega-operatie die jij als allround medewerker HR-administratie mede in goede banen leidt. Samen met vijftien collega’s ga je voor excellente administratieve dienstverlening en efficiënte workflows.                                                                                                                         


Dit ga je doen


Als allround medewerker kom je in aanraking met alle facetten van de HR-administratie bij de TU Delft. Van salarisbetaling tot in- en uitdiensttredingen en van het aanvragen van verblijfsvergunningen voor buitenlandse medewerkers tot alle personele mutaties. Aan jou de taak om hiervoor de juiste gegevens in diverse HR-ICT-systemen te verwerken. Ook maak je brieven en besluiten op en archiveer je documenten in het digitale personeelsdossier. 


Elke dag is er om 9.00 uur een dagstart. Tijdens de dagstart bespreek je samen met je collega’s de werkvoorraad en de prioriteiten voor die dag. Vervolgens ga je zelfstandig aan de slag met jouw taken. Iedereen in het team heeft een vaste buddy. ’s Middags ‘ruil’ je van werkzaamheden met je buddy en check je zijn of haar werk. Zo houd je elkaar scherp en borg je samen de kwaliteit van de dienstverlening. 


Dit alles doe je in een innovatieve en inspirerende werkomgeving, waar continu aandacht is voor verbetering. Zo zijn we bezig met het verder automatiseren en robotiseren van onze processen. En stappen we binnenkort over naar een nieuw ERP-systeem met. Zelf meedenken over efficiëntere werkprocessen? Dat kan natuurlijk. Graag zelfs! Wij staan open voor jouw ideeën.

Functie eisen

Dit heb jij in huis


 • Een mbo-diploma en affiniteit met cijfers en salarisbetaling.

 • Bij voorkeur een praktijkdiploma loonadministratie (PDL). Heb je je PDL nog niet? Dan bieden wij je de mogelijkheid om dit alsnog te halen.

 • Minimaal twee jaar ervaring met de administratieve verwerking van gegevens in diverse HR-ICT-systemen.

 • Een gestructureerde en secure werkwijze.

 • Integriteit: je werkt immers met persoonlijke gegevens van onze medewerkers.

 • Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels, vanwege het internationale karakter van de TU Delft.

 • Een flexibele en dienstverlenende instelling. Om tot een oplossing te komen, denk je out-of-the-box en achterhaal je de vraag áchter de vraag.

Arbeidsvoorwaarden

Dit bieden wij


 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.261,- tot € 3.052,- bij een fulltime aanstelling (38 uur).

 • Een goede werk-privébalans: bij een werkweek van 38 uur krijg je 232 verlofuren per jaar. Heb je uren over of kom je ze juist tekort? Geen probleem. Via ons cafetaria model bieden wij de mogelijkheid om een aantal uren te kopen / verkopen.

 • Een uitstekende pensioenregeling via pensioenfonds ABP.

 • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van HR, payroll, IT en lean werken. Ook kun je op onze kosten je praktijkdiploma loonadministratie halen.

 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%.

 • De mogelijkheid om voor een deel zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.

 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.

 • Deelname aan het Health Coach Program van de TU Delft en sporten met korting.

Informeren en solliciteren

Reageer direct


Mail je motivatie en cv uiterlijk 1 juli 2019 naar Tim van Wingerde, Coördinator HR Administratie, via po.ud@tudelft.nl. Vermeld hierbij het vacaturenummer AT/UD/HR/2019-05. Je kunt ook bij Tim terecht voor meer informatie over de functie. Mail dan naar t.vanwingerde@tudelft.nl. Meer weten over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Ruth Vidal, HR-secretaresse, via po.ud@tudelft.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Factsheet

Faculteit/afdeling
Universiteitsdienst - Human Resources Management
Niveau
MBO
Functie-omvang
36-38 uur per week
Standplaats
Delft
Contractduur
1 jaar
Salaris
2261 - 3052 euro per maand (volledige dagtaak)

Sluitingsdatum
1 juli 2019
Vacaturenr.
AT/UD/HR/2019-05


Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ruth Vidal.

T
E po.ud@tudelft.nl

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij:

E po.ud@tudelft.nl


Share