Community & PR Manager TU Delft Campus

Department/faculty: Universiteitsdienst - Directie Communication
Level: University Graduate
Working hours: 38.0 hours weekly
Contract: 1 jaar met uitzicht op verlenging
Salary: 3545 - 4852 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Universiteitsdienst - Directie Communication


De TU Delft heeft de krachtige ambitie om haar bijdrage te leveren aan een duurzame 21ste eeuw. Door grenzen te verleggen in technologisch onderzoek, door ingenieurs op te leiden die midden in de maatschappij staan en door samen met bedrijven kennis te vertalen naar innovatie. De Directie Communication helpt de universiteit deze ambitie vorm te geven. Want die 20.000 studenten en 4.500 medewerkers houden we graag geïnformeerd en betrokken, net als bedrijven, beleidsmakers, alumni, en natuurlijk scholieren die aan de TU willen studeren. De Directie Communication leidt dat alles in goede banen, ook binnen de organisatie zelf. Dat doen we met 150 communicatiemedewerkers - verdeeld over faculteiten, ondersteunende diensten en een centrale afdeling – die met elkaar gebruik maken van een breed spectrum aan communicatiemiddelen en competenties. De afdeling kent een open en prettige sfeer en is gewend te werken in een dynamische, jonge en internationale omgeving.


Voor deze functie word je vanuit de directie Communication gedetacheerd naar de matrixorganisatie Valorisation Centre/ TU Delft Campus en rapporteer je in de dagelijkse praktijk aan het hoofd Marketing & Communicatie TU Delft Campus.

Job description

De functie Community & PR Manager is een nieuwe functie binnen een enthousiast team van 5 marketingcommunicatieprofessionals dat verantwoordelijk is voor de Marketing, Branding & Communitymanagement van TU Delft Campus, het multi-ecosysteem rondom TU Delft. Een van de doelen van het team is om bedrijven en kennisinstellingen die zich vestigen op de campus echt onderdeel te laten zijn van de TU Delft Campus community en samenwerking tussen alle bewoners te stimuleren en faciliteren. Hiervoor zijn we op zoek naar een stevige marketingcommunicatieprofessional die ervaring heeft met het opzetten van een (offline) communityconcept en bijbehorend programma aan activiteiten etc. Je onderhoudt contacten met diverse bedrijven op de campus, met de verschillende aanwezige fieldlabs (zgn proeftuinen) en andere campusbewoners. Je bedenkt en organiseert passende evenementen voor de verschillende doelgroepen vanuit een co-creatiegedachte. Verder regel je ook voorkomende persmomenten en stem je die af met andere collega's binnen de TU Delft. We zoeken iemand die in zijn element is in een dynamische omgeving, zijn of haar ervaring met het opzetten van een community wil inbrengen, in staat is die te verbinden met andere initiatieven in de omgeving en het communitystuk helemaal wilt opzetten van strategie tot de organisatie van events. Iemand die strategie en conceptueel denken weet te koppelen aan praktische kennis en resultaten, met een sterke service mindset en resultaatgerichtheid.

Requirements

  • Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring op zowel marketing als communicatiegebied, opgedaan binnen een grote dienstverlenende organisatie

  • je hebt ervaring met communitybuilding, hospitality en pers

  • Je hebt ervaring in zowel de publieke- als de private sector, kennis van de wereld van start-ups of innovaties is een duidelijke prevaties

  • Je hebt een sterk ontwikkeld gevoel voor organisatiesensitiviteit en ervaring in het werken in een politieke omgeving

  • Je hebt inlevingsgevoel, overtuigingskracht en goede contactuele eigenschappen. Je bent in staat mensen mee te krijgen

  • Je bent flexibel, hands-on en beschikt niet over een 9-tot-5-mentaliteit.

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 fte) per week. Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 11 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 3.545,- en een maximum van € 4.852,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.


Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.


Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald. In veel functies behoort ook thuiswerken tot de mogelijkheden.


We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan cursussen, loopbaancoaches of sporten met korting.
 

Information and application

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Danielle ten Veldhuis, Hoofd Marketing & Communicatie TU Delft Campus, e-mail: d.tenveldhuis@tudelft.nl. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij mw. Ruth Vidal, e-mail: po.ud@tudelft.nl. Wil je solliciteren? Stuur dan voor 2 december 2018 een sollicitatiebrief met cv, gericht aan mw. D. Ten Veldhuis naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/COMM/2018-23.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Universiteitsdienst - Directie Communication
Level
University Graduate
Working hours
38.0 hours weekly
Location
Delft
Contract
1 jaar met uitzicht op verlenging
Salary
3545 - 4852 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Dec. 3, 2018
Vacancy nr.
AT/UD/COMM/2018-23


Information

For more information about this job, please contact Danielle ten Veldhuis.

T
E d.tenveldhuis@tudelft.nl.

For more information about the application procedure, please contact:

E PO.UD@tudelft.nl


Share