Communicatiemedewerker studievoorlichting BSc en MSc

Department/faculty: Universiteitsdienst - Directie Communication
Level: Higher Professional Education
Working hours: 32-38 hours weekly
Contract: 1 jaar
Salary: 2763 - 3796 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Universiteitsdienst - Directie Communication


De TU Delft heeft de krachtige ambitie om haar bijdrage te leveren aan een duurzame 21ste eeuw. Door grenzen te verleggen in technologisch onderzoek, door ingenieurs op te leiden die midden in de maatschappij staan en door samen met bedrijven kennis te vertalen naar innovatie. De Directie Communication helpt de universiteit deze ambitie vorm te geven. Want die 20.000 studenten en 4.500 medewerkers houden we graag geïnformeerd en betrokken, net als bedrijven, beleidsmakers, alumni, en natuurlijk scholieren die aan de TU willen studeren. De Directie Communication leidt dat alles in goede banen, ook binnen de organisatie zelf. Dat doen we met 150 communicatiemedewerkers - verdeeld over faculteiten, ondersteunende diensten en een centrale afdeling – die met elkaar gebruik maken van een breed spectrum aan communicatiemiddelen en competenties. De afdeling kent een open en prettige sfeer en is gewend te werken in een dynamische, jonge en internationale omgeving.

Job description

Als communicatiemedewerker studievoorlichting op de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek ben je onderdeel van een team van 5 communicatieprofessionals in een inspirerende en dynamische werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse coordinatie van Team Voorlichting, een team van zes studentassistenten (allen 0,3fte) die voorlichtingsactiviteiten organiseren voor de Bachelor- en de Master-opleiding van de faculteit. Bovendien ben je betrokken bij de begeleiding en uitvoering van andere communicatietrajecten op de faculteit.


Als doener ben je gewend om zelfstandig klussen tot een goed einde te brengen, maar je weet ook te delegeren. Om je functie goed te kunnen vervullen ben je bereid je te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen binnen de faculteit en het vakgebied communicatie. Daarnaast ga je regelmatig de organisatie in om contacten te leggen en de zichtbaarheid van het communicatieteam te vergroten.


Hoofdtaken


Coordinatie van Team Voorlichting


Je stuurt de studenten uit Team Voorlichting aan, plant overleggen en zit deze voor. Daarnaast coach je de studenten en houd je hun voortgang in de gaten. Ook zorg je voor een goede evaluatie van de evenementen en je stemt de evenementen af met collega's van je eigen afdeling (Communication LR), van de TU-centrale Communication afdeling en de andere faculteiten.


Het gaat onder meer om de volgende reguliere activiteiten en taken:


 • Internationale open dagen voor buitenlandse aankomende BSc studenten

 • Opleidingsdagen voor Nederlandse aankomende BSc studenten

 • Beheer van onze module voor online proefstuderen/ mini-mooc

 • Meeloopdagen

 • Scholenvoorlichting op scholen in Nederland

 • Beheren van drukwerk en presentaties

 • Beheren van webpagina's op onze website.

Daarnaast zijn er ook projecten, zoals bijvoorbeeld:


Samen met professionele filmmaker ontwikkelen van nieuwe BSc- en MSc-voorlichtingsfilms. Onze online proefstuderen-module (de mini-Mooc) zal in 2019 geupdate moeten worden. Het bieden van logistieke en organisatorische ondersteuning bij evenementen op de faculteit, zoals bedrijfsbezoeken en faculteitsdagen.


Coordinatie communicatie


Je bent lid van het team Communication en back-up voor je collega's, bijvoorbeeld bij het lezen van de functionele mailbox, het plaatsen van slides op Netpresenter en het versturen van de interne nieuwsbrief. Het inschakelen en aansturen van leveranciers (o.a. vormgevers, drukkers, fotografen en filmproducers) is in het team jouw expertise.

Requirements

 • Je hebt 3-5 jaar ervaring als communicatiemedewerker, bij voorkeur in een dienstverlenende organisatie

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een opleiding communicatie)

 • Bij voorkeur heb je kennis van en ervaring met studievoorlichting  en het aansturen van student-assistenten

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

 • Projectmatig kunnen werken (projectplan opstellen en uitvoeren)

Competentie


 • Coachend leidinggeven

 • Proactief en innovatief

 • Out-of- the- box denken

 • Servicegericht

 • Flexibel zowel met betrekking tot de taken als de aansturing

 • Zelfstandig maar kan ook in teamverband werken.

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 32 – 38 uur per week(0,8 - 1 FTE). Het gaat om in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar. Het salaris is gebaseerd op schaal 9 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.763,- en een maximum van € 3.796,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.


Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.


Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, thuiswerken, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald.


We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan opleidingsmogelijkheden, deelname aan het Health Coach Program van TU Delft en sporten met korting.

Information and application

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ineke Boneschansker, manager communicatie, e-mail: i.boneschansker@tudelft.nl tel: 015-27 85361. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal, secretaresse HR, e-mail: po.ud@tudelft.nl. Als je wilt solliciteren, mail dan voor 23 november 2018 een sollicitatiebrief met CV gericht aan Mw. I. Boneschansker naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer: AT/UD/COMM/2016-21.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Universiteitsdienst - Directie Communication
Level
Higher Professional Education
Working hours
32-38 hours weekly
Location
Delft
Contract
1 jaar
Salary
2763 - 3796 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Nov. 24, 2018
Vacancy nr.
AT/UD/COMM/2018-21


Information

For more information about this job, please contact Ineke Boneschansker.

T 015-27 85361
E i.boneschansker@tudelft.nl

For more information about the application procedure, please contact:

E PO.UD@tudelft.nl


Share