Afdelingssecretaris Geoscience and Remote Sensing

Department/faculty: Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen
Level: University Graduate
Working hours: 24.0 hours weekly
Contract: met uitzicht op vast
Salary: 3545 - 4852 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen


De faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG) legt zich toe op internationaal toonaangevend onderzoek en onderwijs op het gebied van weg- en waterbouw, technische aardwetenschappen, verkeer en vervoer, watertechnologie en deltatechnologie. Het onderzoek beslaat wereldwijde maatschappelijke vraagstukken en is nauw verweven met zowel onderwijs als het werk van een breed scala aan kennisinstituten. CiTG vindt dat Open Science deze doelstellingen helpt verwezenlijken en ondersteunt haar wetenschappers bij het integreren van Open Science in de onderzoekspraktijk. De faculteit CiTG bestaat uit 28 secties verdeeld over de 7 afdelingen: Materials Mechanics Management & Design, Engineering Structures, Geoscience and Engineering, Geoscience and Remote Sensing, Transport & Planning, Hydraulic Engineering en Watermanagement.


De functie van afdelingssecretaris komt vrij bij de afdeling Geosciences and Remote Sensing. Deze afdeling bestaat uit ongeveer 60 medewerkers en evenzoveel gasten. Ze houden zich bezig met onderzoek naar, en onderwijs geven over aardobservatie en klimaatverandering. In het bijzonder op het gebied van het gebruik van satellieten op het gebied van plaatsbepaling (GPS), de geometrie van de aarde, maar ook onderzoek naar wolken, buien en aerosolen. Doel is daarmee samenhangende toepassingen te ontwikkelen voor de maatschappij en voor wetenschappelijke doeleinden zoals zeer precieze plaatsbepaling en klimaatverandering.

Job description

Werken in een inspirerende en internationale omgeving aan een toonaangevende universiteit, die kans komt niet vaak voorbij. Als afdelingssecretaris van de afdeling Geoscience and Remote Sensing ben je primair verantwoordelijk voor de ondersteuning van de afdeling bij de bestuurlijke en bedrijfsvoeringsprocessen. Je werkt nauw samen met de afdelingsvoorzitter en andere budgetverantwoordelijken binnen de afdeling.

Je ontwerpt, regisseert en coördineert de hierboven genoemde processen en speelt een proactieve rol rond de strategische, beleidsmatige en bestuurlijke agenda. Als verantwoordelijke voor de bedrijfsvoering van de afdeling heb je een centrale rol bij het opstellen van de begroting en zorg je voor de beschikbaarheid van managementinformatie. Je werkt samen met collega's van stafafdelingen zoals Finance en HR.

Je geeft leiding aan het secretariaat van de afdeling. Tevens ondersteun je de wetenschappelijke staf bij onderzoeksprojecten in binnen –en buitenland. Die ondersteuning bestaat naast het valoriseren van onderzoek ook uit bijvoorbeeld het schrijven van onderzoeksverbindende thema's en onderzoeksvisitatie. Je neemt deel aan het facultaire afdelingssecretarissenoverleg onder leiding van de faculteitssecretaris. Ook vertegenwoordig je de afdeling in verschillende projecten zoals bijvoorbeeld rondom huisvesting of verbetering van facultaire processen.

Requirements

Je hebt een academische opleiding succesvol afgerond en hebt kennis van bestuur en bedrijfsvoering in de publieke sector. Ervaring met leiding geven en affiniteit met het werkveld van de afdeling is een pre. Je kunt ontwikkelingen in de omgeving omzetten naar strategie, beleidsvoornemens en bedrijfsvoering. Je bent een netwerker en kunt wensen van externe partijen vertalen naar de wetenschappers en omgekeerd. Verder ben je resultaatgericht, enthousiast, initiatiefrijk en ondernemend, maar ook samenbindend en sensitief voor organisatorische en persoonlijke verhoudingen. Je bent zelfstandig en organisatorisch sterk, communicatief en je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal. Een positieve, servicegerichte houding en zorgvuldigheid zijn een tweede natuur.

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 24 uur per week (0,6 fte). Het gaat om een contract voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op vast. Het salaris voor deze functie is gebaseerd op schaal 11 met een maximum salaris van € 4.852,- op basis van fulltime. TU Delft heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Daarnaast is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten. 


 

Information and application

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Prof. Herman Russchenberg, afdelingsvoorzitter, tel: +31 15 27 86292, e-mail: h.w.j.russchenberg@tudelft.nl. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Dian Verbunt, HR Adviseur, e-mail: d.w.a.m.verbunt@tudelft.nl. Stuur je motivatiebrief met curriculum vitae vóór 19 november 2018 als 1 pdf document per e-mail naar Recruitment-CiTG@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer CiTG2018-48.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen
Level
University Graduate
Working hours
24.0 hours weekly
Location
Delft
Contract
met uitzicht op vast
Salary
3545 - 4852 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Nov. 20, 2018
Vacancy nr.
CiTG18.48


Information

For more information about this job, please contact Prof.

T +31 15 27 86292
E

For more information about the application procedure, please contact:

E recruitment-citg@tudelft.nl


Share