Medewerker Onderwijswerkplaats Faculteit Industrieel Ontwerpen

Department/faculty: Faculteit IO (Industrieel Ontwerpen)
Level: Secondary Vocational higher level
Working hours: 32.0 hours weekly
Contract: 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging
Salary: 2204 - 2975 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Faculteit IO (Industrieel Ontwerpen)


De faculteit Industrieel Ontwerpen is de grootste en breedste wetenschappelijke ontwerpopleiding in de wereld met ruim 2000 studenten, meer dan 6000 alumni en 300 medewerkers (onderzoekers en docenten, waaronder ontwerpers uit de industriële praktijk). De faculteit stelt zich tot doel bij te dragen aan een betere leefomgeving en maatschappelijke uitdagingen aan te pakken door menselijk waarden en wensen te combineren met technische haalbaarheid en economische levensvatbaarheid. Wij zijn hiertoe zeer goed in staat, doordat wij ontwerpmethoden en -vaardigheden onderbouwen met wetenschappelijke kennis uit diverse disciplines, wat leidt tot concrete oplossingsrichtingen.


Onze werkplaats, het Practicum Modelbouw en Bewerkingen (PMB), is bedoeld voor de fabricage van werkstukken en modellen door studenten.

Job description

Ben je op zoek naar een boeiende en uitdagende technische functie? Wil je meewerken aan het begeleiden van onze creatieve studenten? Binnen PMB, de onderwijswerkplaats van de Faculteit IO, zoeken wij per 1 januari 2019 een nieuw lid voor het team.


In het PMB zijn machines voor kunststof-, hout- en metaalbewerking,  draaien, frezen, CNC frezen (3-assig), hardschuimfrees, rapid prototyping, boren, plaatbewerking, lassen, spuiten en schuren. Daarnaast zijn er een lasersnijder, een groot aantal 3D printers en een compleet nieuw electronicalab aanwezig.
Als technisch onderwijsmedewerker in de werkplaatsis geen dag hetzelfde. Je ondersteunt en begeleidt, vanuit jouw technische achtergrond, studenten die modellen en prototypes maken voor hun ontwerpvakken. Dit doe je binnen een klein professioneel team dat dagelijks in direct contact staat met de studenten.

Meer informatie? Kijk dan op http://pmb.tudelft.nl.  

Requirements

Je beschikt over een MBO-diploma in de technische sector en je hebt affiniteit met het gebruiken en besturen van de machines en apparaten in ons PMB. Je bent in staat je vakkennis met enthousiasme over te dragen op onze studenten. Belangrijke vaardigheden zijn: teamwerker, sociale vaardigheden, mondelinge communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels, leergierig en bereid je (verder) te ontwikkelen in de verschillende technische gebieden.

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van maximaal 32 uur (0,8 FTE). Het gaat om een contract voor een jaar, met een mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring, gebaseerd op schaal 7 met een maximum van € 2.975,- bruto p/m bij een volledige aanstelling.


TU Delft is een grote werkgever met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid. Zo bieden we een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Een eindejaarsuitkering ter hoogte van een 13e maand en een ruime verlofregeling horen ook bij de arbeidsvoorwaarden. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Information and application

Voor meer specifieke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer Don van Eeden, Hoofd werkplaats Practicum Model en Prototypebouw (PMB), tel: 015 -27 83023, e-mail s.j.vaneeden@tudelft.nl.


Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Maxime Oosterhof, secretaresse, e-mail: M.Oosterhof-1@tudelft.nl.


Je kunt je sollicitatiebrief met curriculum vitae tot en met zondag 18 november 2018 mailen naar M.Oosterhof-1@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer ATIO 0775.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Faculteit IO (Industrieel Ontwerpen)
Level
Secondary Vocational higher level
Working hours
32.0 hours weekly
Location
Delft
Contract
1 jaar met mogelijkheid tot verlenging
Salary
2204 - 2975 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Nov. 19, 2018
Vacancy nr.
ATIO 0775


Information

For more information about the application procedure, please contact:

E M.Oosterhof-1@TUdelft.nl


Share