Technicus elektronenversneller

Department/faculty: Faculteit Technische Natuurwetenschappen
Level: Higher Professional Education
Working hours: 30-38 hours weekly
Contract: tot 1 maart 2020
Salary: 2514 - 3796 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Faculteit Technische Natuurwetenschappen


De faculteit Technische Natuurwetenschappen richt zich op het vinden van innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen. Daarbij staat het ontwikkelen van fundamentele kennis voor nieuwe technologische ontwikkelingen die breed in de maatschappij toegepast kunnen worden voorop. De wetenschappelijke staf heeft een uitstekende internationale reputatie in onderzoek en onderwijs. Met circa 177 vaste wetenschappelijke medewerkers, circa 400 promovendi en postdocs en zo’n 250 medewerkers in de ondersteuning verricht TNW vanuit zeven wetenschappelijke afdelingen onderzoek op de gebieden Life Sciences and Health, Nanosciences, Chemical Engineering, Radiation Sciences en Applied Physics.


De afdeling Chemical Engineering (www.cheme.tudelft.nl) doet als onderdeel van de faculteit Technische Natuurwetenschappen grensverleggend onderzoek naar chemische technologie, katalyse en functionele (nano)materialen. Chemical Engineering bestrijkt hierbij het hele gebied van molecuul via proces tot product. De afdeling bestaat uit ongeveer 30 wetenschappers en 20 technici in vaste dienst, en ongeveer 100 tijdelijke wetenschappers (promovendi en postdocs).

Job description

In deze functie zul je verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en het uitvoeren van bestralingen met behulp van een elektronenversneller. Bestralingen van zonnecellen en andere elektronische componenten worden uitgevoerd voor externe partners met als doel om de stralingsbestendingheid te testen voor toepassingen in de ruimtevaart. Het uitvoeren van deze bestralingen en het afhandelen van de bijbehorende logistiek en administratie zij onderdeel van de functie. Naast deze bestralingen zul je ook niet-ervaren promovendi en studenten ondersteunen bij het doen van complexe wetenschappelijke experimenten met de versneller. Hierbij gaat het om de bediening van de elektronenversneller en het oplossen van technische problemen met deze versneller en overige meetaparatuur.

Requirements

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bijvoorbeeld een HBO opleiding technische natuurkunde. Kennis op het gebied van elektronica of ontwerpen van opstellingen strekt tot de aanbeveling. Omdat je in deze functie in aanraking komt met internationale studenten en onderzoekers is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden. Je bent in staat de verantwoordelijkheid te nemen voor het veilig uitvoeren van experimenten met behulp van ioniserende straling en hiervoor ook de benodigde stralingsveiligheids-cursus te volgen. Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en het Engels is dan ook een vereiste. Ben jij een echte teamspeler en toon je een grote inzet? Dan horen we graag van je!

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 30 - 38 uur per week. Het betreft een tijdelijke aanstelling tot 1 maart 2020. Het salaris is gebaseerd op schaal 8 of 9  (met een maximum van € 3.796,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.


Information and application

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Dr. F.C. Grozema, e-mail: F.C.Grozema@tudelft.nl of tel.nr. 015 2783914. Je sollicitatiebrief inclusief curriculum vitae kun je sturen naar mevr. W.C.M.Stolwijk@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer TNWCE18-030.


Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij mevr. W.C.M. Stolwijk, management assistente, e-mail: W.C.M.Stolwijk@tudelft.nl.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Faculteit Technische Natuurwetenschappen
Level
Higher Professional Education
Working hours
30-38 hours weekly
Location
Delft
Contract
tot 1 maart 2020
Salary
2514 - 3796 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Dec. 1, 2018
Vacancy nr.
TNWCE18-030


Information

For more information about this job, please contact Dr. F.C. Grozema.

T
E

For more information about the application procedure, please contact:

E W.C.M.Stolwijk@tudelft.nl


Share