Civieltechnisch toezichthouder

Department/faculty: Universiteitsdienst - Campus and Real Estate
Level: Secondary Vocational higher level +
Working hours: 38.0 hours weekly
Contract: 1 jaar met uitzicht op verlenging
Salary: 2579 - 3445 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Universiteitsdienst - Campus and Real Estate


De TU Delft staat bekend om baanbrekend onderzoek, uitstekend onderwijs en innovatieve samenwerking met externe partners. De directie Campus and Real Estate ontwikkelt en realiseert nieuwbouwprojecten en renovaties, verzorgt het beheer en onderhoud van gebouwen en terreinen, levert energie en verzorgt het parkmanagement. Campus and Real Estate is onderverdeeld in de afdelingen Strategisch Campus Management, Ontwikkeling Campus, Ontwikkeling Science Park, Projecten, Beheer & Onderhoud en Bedrijfsbureau. Samen werken deze afdelingen aan een aangename en duurzame studie-, onderzoeks- en werkomgeving op een levendige campus, zodat de TU Delft haar positie op internationale ranglijsten kan behouden.


CRE, onderdeel van de Universiteitsdienst, is verantwoordelijk voor de campus, de assets en de ontwikkeling daarin. Zij biedt functionele ruimte en service op de campus en borgt de bedrijfscontinuïteit van gebouwen, installaties en apparatuur. Dit op het niveau van operational excellence, tegen verantwoorde kosten en met tevreden gebruikers. CRE bestaat uit de afdelingen Strategie, Ontwikkeling, Projecten, Beheer & Onderhoud en het Bedrijfsbureau.


De afdeling Beheer & Onderhoud monitort, inspecteert en onderhoudt alle gebouwen, terreinen en energie installaties op de Campus. Ze ontwikkelt en beheert de meer-jaren onderhoudsplannen en werkt nauw samen met de afdeling Projecten voor de uitvoering van de grotere onderhoudswerken, nieuwbouw- en renovatieprojecten. Voor het team Terrein & Infra (T&I) zoeken we een Civieltechnisch toezichthouder.

Job description

“Super leuke job op de campus van de meest innovatieve universiteit”.


Het team openbare ruimte zorgt ervoor dat 22.000 studenten en 5000 werknemers iedere dag blindelings kunnen vertrouwen op goed functionerende basisvoorzieningen zoals riolering, wegen, verlichting etc. en dat zij kunnen werken en verblijven in een inspirerende, veilige en groene buitenruimte. Hiervoor voeren wij vele grotere en kleinere projecten uit en controleren we of deze werken worden uitgevoerd binnen de regels van de contracten, die we hebben met onze aannemers, het naleven van de spelregels m.b.t. bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid en op de technische kwaliteit van het werk zelf.


Ter uitbreiding van onze team zijn wij op zoek naar een toezichthouder civiele werken (m/v). Als toezichthouder civiele werken vertegenwoordig je de opdrachtgever in de uitvoering van civieltechnische werken. Je houdt toezicht op de uitvoering van diverse bestekken, bewaakt de voortgang en neemt deel aan diverse overleggen. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor diverse partijen op de campus. Je legt verantwoording af aan de teamleider en technisch beheerder. Je wordt verantwoordelijk voor de volgende taken:


 • Het verzorgen van de toetsing van de kwaliteit van aannemers en leveranciers aan bestek en overeenkomst;

 • Het verzorgen van de toetsing van de technische kwaliteit van de werken;

 • Het selecteren en oplossen van klachten/meldingen i.s.m. onze onderhoudsaannemers;

 • Het verzorgen van de toetsing van de kwaliteit van werkzaamheden van nutsbedrijven en derden;

 • Het fungeren als eerste aanspreekpunt voor aannemers en derden tijdens uitvoering;

 • Het bijhouden van hoeveelheden ten behoeve van termijnen;

 • Het bijhouden van uren, inzet materieel en personeel van de aannemer.

Requirements

Je dient te beschikken over een MBO opleiding civiele techniek of vergelijkbaar:


 • Je hebt minimaal drie jaar relevante ervaring in de rol van technisch adviseur of  toezichthouder aantoonbaar middels cv;

 • Je hebt kennis van RAW-systematiek, UAV en VCA; ( In bezit van UAV en VCA (in bezit van VCA-vol is een pré);

 • Je hebt een proactieve en ondernemende houding;

 • Je bent communicatief vaardig in zowel woord als geschrift;

 • Je bent zelfstandig en daadkrachtig;

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 38 uur (1.0 FTE). Het gaat om een tijdelijk dienstverband voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 8 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.579,- en een maximum van € 3.445,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.


Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.


Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald. In veel functies behoort ook thuiswerken tot de mogelijkheden.


We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan cursussen, loopbaancoaches of sporten met korting.

Information and application

Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Cas Verhoeven, Teamleider Terrein en Infra, e-mail: c.a.verhoeven@tudelft.nl, tel: 06 18596659. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal, secretaresse, e-mail: po.ud@tudelft.nl. Wil je solliciteren, stuur dan voor 15 februari 2019 een motivatiebrief met cv gericht aan de heer C.A. Verhoeven naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/CRE/2018-33.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Universiteitsdienst - Campus and Real Estate
Level
Secondary Vocational higher level +
Working hours
38.0 hours weekly
Location
Delft
Contract
1 jaar met uitzicht op verlenging
Salary
2579 - 3445 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Feb. 15, 2019
Vacancy nr.
AT/UD/CRE/2018-33


Information

For more information about this job, please contact Cas Verhoeven.

T 06 18596659
E E.C.A.vanwijnbergen@tudelft.nl

For more information about the application procedure, please contact:

E po.ud@tudelft.nl


Share