Installatieverantwoordelijke Hoogspanning

Department/faculty: Universiteitsdienst - Campus and Real Estate
Level: Higher Professional Education +
Working hours: 38.0 hours weekly
Contract: 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband
Salary: 3545 - 4852 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Universiteitsdienst - Campus and Real Estate


De TU Delft staat bekend om baanbrekend onderzoek, uitstekend onderwijs en innovatieve samenwerking met externe partners. De directie Campus and Real Estate ontwikkelt en realiseert nieuwbouwprojecten en renovaties, verzorgt het beheer en onderhoud van gebouwen en terreinen, levert energie en verzorgt het parkmanagement. Campus and Real Estate is onderverdeeld in de afdelingen Strategisch Campus Management, Ontwikkeling Campus, Ontwikkeling Science Park, Projecten, Beheer & Onderhoud en Bedrijfsbureau. Samen werken deze afdelingen aan een aangename en duurzame studie-, onderzoeks- en werkomgeving op een levendige campus, zodat de TU Delft haar positie op internationale ranglijsten kan behouden.


CRE, onderdeel van de Universiteitsdienst, is verantwoordelijk voor de campus, de assets en de ontwikkeling daarin. Zij biedt functionele ruimte en service op de campus en borgt de bedrijfscontinuïteit van gebouwen, installaties en apparatuur. Dit op het niveau van operational excellence, tegen verantwoorde kosten en met tevreden gebruikers. CRE bestaat uit de afdelingen Strategie, Ontwikkeling, Projecten, Beheer & Onderhoud en het Bedrijfsbureau. De afdeling Beheer & Onderhoud monitort, inspecteert en onderhoudt alle gebouwen, terreinen en energie installaties op de Campus. Ze ontwikkelt en beheert de meer-jaren onderhoudsplannen en werkt nauw samen met de afdeling Projecten voor de uitvoering van de grotere onderhoudswerken, nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Job description

De TU Delft beschikt over een eigen 10 kV en 23 kV net dat momenteel bestaat uit, 55 HS-ruimten met daarin opgesteld , 70st. HS-installaties en 125st. transformatoren, het ondergrondse HS-kabelnet heeft bij elkaar circa een lengte van 10 km.


In deze functie ben je verantwoordelijk voor de technische staat en veiligheid van alle HS-installaties in eigendom van de TU Delft. Om het veilig gebruik van de HS-installaties te borgen, moeten de installaties voldoen aan de wettelijke bepalingen omschreven in verschillende NEN-normen zoals o.a. de NEN-EN-IEC 61936-1, NEN-EN 50522 en NEN 3840. Je stelt de meerjarenbegroting op en zorgt voor de realisatie van de werkzaamheden binnen de gestelde kaders. Je adviseert en ondersteunt de afdelingen SCM, OC/OS en Projecten bij het ontwikkelen en uitwerken van de projecten en bewaakt daarbij de beheeraspecten voor het 10 kV en 23 kV netwerk. Kerntaken die bij deze functie horen, zijn:


 • Het beheren van de HS-installaties en het borgen van de leveringsbetrouwbaarheid;

 • Het zorgdragen voor een veilige bedrijfsvoering van HS-installaties conform de geldende voorschriften en normen;

 • Het zorgdragen dat werkzaamheden aan installaties veilig kunnen worden uitgevoerd;

 • Het uitwerken en goedkeuren van werk- en schakelplannen;

 • Het toezien op het uitvoeren van werken;

 • Het proactief adviseren over eventuele kansen en knelpunten aangaande leveringsbetrouwbaarheid en veiligheidsaspecten;

 • Het rechtmatige aanbestedingen van de werken;

 • De verantwoordelijkheid voor het sleutelbeheer en het daaraan gerelateerde aanwijsbeleid en opleidingsbeleid;

 • De verantwoordelijkheid voor het invullen van de storingsdienst;

 • De verantwoordelijkheid voor realisatie van uitbreidingen en aanpassingen vanuit de projecten;

 • De verantwoordelijkheid voor actuele en correcte assetdata, documenten- en tekeningen;

Requirements

 • HBO werk- en denkniveau.

 • Minimaal diploma MBO elektrotechniek niveau 4.

 • Ervaring van 5 jaar in installatieonderhoud van HS-installaties.

 • Kennis van elektrotechnische installaties, NEN-EN-IEC 61936-1, NEN-EN 50522, NEN 1010, NEN 3140, NEN 3840 en “asset management” (ISO 55000).

 • Kennis van projectmanagement, planningssoftware en procesverbetering (Lean - Six Sigma).

 • Functiecompetenties: initiërend, klantgerichtheid, plan- en organisatievermogen, accuratesse, mondelinge uitdrukkingsvaardigheid. overtuigingskracht, plannen en organiseren, sturen op resultaat en kostenbewust handelen (cursief zijn UFO competenties).

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 38 uur (1.0 FTE). Het gaat om een  tijdelijk contract met uitzicht op vast dienstverband. Het salaris is gebaseerd op schaal 11 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 3.545,- en een maximum van € 4.852,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.


Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van jouw arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.


Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald. In veel functies behoort ook thuiswerken tot de mogelijkheden.


We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan cursussen, loopbaancoaches of sporten met korting.

Information and application

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sander Snelleman, Teamleider Energie, e-mail: a.f.snelleman@tudelft.nl, tel: +31 (0)6 2482 9629. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal-Brown, tel: 015 - 27 81223, e-mail: po.ud@tudelft.nl. Wil je solliciteren? Stuur dan een sollicitatiebrief met cv, gericht aan de heer A.F. Snelleman en voor 31 oktober 2018  mailen naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/CRE/2018-30a.


Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sander Snelleman, Teamleider Energie, e-mail: a.f.snelleman@tudelft.nl, tel: +31 (0)6 2482 9629. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal-Brown, tel: 015 - 27 81223, e-mail: po.ud@tudelft.nl. Wil je solliciteren? Stuur dan een sollicitatiebrief met cv, gericht aan de heer A.F. Snelleman en voor 30 september 2018  mailen naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/CRE/2018-30a.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Universiteitsdienst - Campus and Real Estate
Level
Higher Professional Education +
Working hours
38.0 hours weekly
Location
Delft
Contract
1 jaar met uitzicht op vast dienstverband
Salary
3545 - 4852 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Nov. 1, 2018
Vacancy nr.
AT/UD/CRE/2018-30a


Information

For more information about this job, please contact Sander Snelleman.

T +31 (0)6 2482 9629
E h.l.vettewinkel@tudelft.nl

For more information about the application procedure, please contact:

E PO.UD@tudelft.nl


Share