Study Programme Officer

Department/faculty: Universiteitsdienst - Education & Student Affairs
Level: Secondary Vocational higher level +
Working hours: 22-24 hours weekly
Contract: 1 jaar
Salary: 2204 - 2975 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs


De directie Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. De directie ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School en Sports & Culture. De directie telt circa 250 medewerkers. De directie ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.


Het Education Service Centre (ESC) zorgt voor de onderwijs- en studentenadministratie, waaronder toelating, inschrijving, cijferregistratie en studievoortgang voor alle (internationale) studenten en PhD-studenten van de TU Delft. Daarnaast ondersteunt het ESC de onderwijslogistiek van de TU Delft, zoals digitaal toetsen, het aanmelden en roosteren van onderwijsprogramma’s en de onderwijshuisvesting. Binnen het ESC werken circa 100 medewerkers, verdeeld over de teams Contact Centre, Student Administration, Study Programme Administration (SPA) en Education Logistics.


Als medewerker Study Programme Officer ga je werken bij de afdeling SPA, onderdeel van het ESC, binnen de directie Education & Student Affairs (ESA). De afdeling SPA is een Backoffice en zorgt voor de administratie van alle studieprogramma’s van individuele studenten, waaronder ook minors en samenwerkingsprogramma’s met partneruniversiteiten. En alles wat daarbij komt kijken zoals cijferregistratie, diplomeren, bindend studieadvies en ‘aanmelden voor onderwijs’.

Job description

De Study Programme Officer is echt een functie voor een administratieve duizendpoot die nauwkeurig werkt en moeiteloos tussen allerlei verschillende werkzaamheden schakelt zonder daarbij het overzicht te verliezen. In deze functie registreer je per student, conform de regelementen van de opleiding, welke keuzevakken of individuele overgangsprogramma’s hij of zij volgt en de besluiten die examencommissies hebben genomen. Ook handel je examenaanvragen af en zorg je voor diploma's, diploma supplementen en een examenboek. Je signaleert mogelijke onvolkomenheden in de administratieve processen en doet daarvoor verbetervoorstellen. Wat je verder doet is het, beantwoorden van vragen over studievoortgang, regelingen en procedures aan studenten en collega’s.

Requirements

Herken je jezelf in het profiel, dan ben je van harte welkom om te solliciteren op deze functie. Je hebt een MBO+ /HBO werk- en denkniveau en een goed ontwikkeld analytisch vermogen. Je hebt overtuigingskracht, goede sociale en communicatieve vaardigheden en neemt graag initiatief. We zoeken een collega die zeer nauwkeurig werkt, en het leuk vindt om vragen van studenten en docenten te beantwoorden. Je hebt teamspirit en kun je goed samenwerken, ook met collega's die een andere functie hebben. TU Delft is een internationale organisatie. Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is voor deze functie een pre.

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 22-24 uur (0.6 FTE). Het gaat om een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar. Het salaris is gebaseerd op schaal 7 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van €2.204,- en een maximum van €2.975,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.


Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van jouw arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.


Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald. In veel functies behoort ook thuiswerken tot de mogelijkheden.


We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan cursussen, loopbaancoaches of sporten met korting.

Information and application

Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Eva van Kooten, Manager Study Programme Administration, e-mail: e.vankooten@tudelft.nl , tel: 06-14308918.


Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal-Brown, HR Secretaresse, e-mail: po.ud@tudelft.nl. Wil je solliciteren, stuur dan voor 27 augustus een brief en cv gericht aan mevr. E. van Kooten naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/ESA/2018-34.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Universiteitsdienst - Education & Student Affairs
Level
Secondary Vocational higher level +
Working hours
22-24 hours weekly
Location
Delft
Contract
1 jaar
Salary
2204 - 2975 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Aug. 27, 2018
Vacancy nr.
AT/UD/ESA/2018-34


Information

For more information about this job, please contact Eva van Kooten.

T 06-14308918
E e.vankooten@tudelft.nl

For more information about the application procedure, please contact:

E PO.UD@tudelft.nl


Share