Contractmanager

Department/faculty: Universiteitsdienst - Legal Services
Level: University Graduate
Working hours: 38.0 hours weekly
Contract: 1 jaar
Salary: 2640 - 4852 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Universiteitsdienst - Legal Services


Wist je dat de TU Delft heel hoog scoort als het gaat om medewerkerstevredenheid? Er hangt bij ons dan ook een positieve vibe. Op de faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW) gonst het van de innovatie en wordt door wetenschappers en studenten gewerkt aan de toekomst van de biotechnologie, bio- en quantumnanoscience, chemical engineering, en imaging en radiation fysics.


Je wordt vanuit de directie Legal Services naar TNW gedetacheerd. Wij spelen een belangrijke rol in het borgen van de juridische accountability van de TU Delft. Zo leveren wij strategisch advies en operationele ondersteuning op juridisch gebied aan het College van Bestuur, de faculteit en de Universiteitsdienst. Naast het team Contractmanagement bestaat de directie uit Legal Affairs, Intellectueel Eigendom/Octrooien, Projectmanagement en Integrale Veiligheid.

Job description

Een wezenlijke bijdrage leveren aan een duurzame samenleving door middel van hoogstaand natuurwetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Dat is TU Delft! Het onderzoek van de wetenschappers kan leiden tot baanbrekende innovaties en nieuwe fundamentele inzichten. Hoe bijzonder is het om daar een rol in te spelen.  Als contractmanager ben jij verantwoordelijk voor alle contractuele zaken die bij onderzoek komen kijken. Langlopende contracten waar vaak internationale partijen en grote bedragen mee zijn gemoeid? Geen punt voor jou: jij zorgt dat alles contractueel goed geregeld is.


Dit ga je doen


Als contractmanager ben jij verantwoordelijk voor alle contractuele zaken die bij onderzoek komen kijken. De diversiteit aan contracten - van intentieverklaringen tot langlopende samenwerkingscontracten met internationale partijen - is een uitdaging voor jou. Het mag duidelijk zijn: jij bent de contract specialist waar wetenschappers op vertrouwen.


Wetenschappelijk onderzoek kost geld. Veel geld. Onze wetenschappers zijn afhankelijk van subsidies van bijvoorbeeld het Rijk en de EU, en financieringen van  onderzoekspartners. De complexe contracten die jij hiervoor opstelt, zitten juridisch stevig in elkaar en voldoen aan alle (subsidie)voorwaarden. Hiervoor overleg je intern (in teamverband) met projectenbureaus, finance-specialisten, collega contractmanagers, juristen en valorisatiemedewerkers en schakel en onderhandel jij extern met de geldverstrekkers, partners en andere universiteiten.


Van enkele partners en een paar ton, tot tientallen internationale partijen en miljoenen euro’s. Jij onderhoudt meerdere contracten tegelijkertijd. Een heel gepuzzel soms. Gelukkig weet jij slim structuur aan te brengen. Jij bent voor de wetenschappers van de faculteit Technische Natuurwetenschappen een belangrijke adviseur die hen ondersteunt bij de onderhandelingen, en het juridisch beperken van risico’s. Hierover houd je nauw contact met  de onderzoeksleiders. Zijn de contracten rond? Dan zorg jij voor een transparante en zorgvuldige registratie en digitale archivering. Vervolgens lever je  managementinformatie aan.

Requirements

Dit ben jij


  • Academisch niveau en bij voorkeur opgeleid tot jurist, bedrijfseconoom of ingenieur.

  • Juridisch, organisatorisch en administratief talent.

  • Bij voorkeur ervaring met (internationale) contractonderhandelingen en/of Europese en nationale subsidieprogramma’s en intellectueel eigendom.

  • Bij voorkeur affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en de maatschappelijke uitdagingen op het gebied van techniek.

  • Goed thuis in een academische omgeving met verschillende belangen en bestuurlijke verhoudingen.

  • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden, dienstverlenend en een goede beheersing van het Nederlands en Engels.

  • Gestructureerd, ook in ad hoc-situaties, resultaatgericht en je weet zaken te relativeren.

  • Plezier in het onderhouden van verschillende contacten.

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 38 uur (1 FTE). Het gaat om een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar. Het salaris is gebaseerd op schaal 10 of 11 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.640,- en een maximum van € 4.852,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.


Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.


Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, thuiswerken, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald.


We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan cursussen, loopbaancoaches of sporten met korting.

Information and application

Mail je motivatie en cv uiterlijk 15 september 2018 naar mr. drs. Saskia Voortman, directeur Legal Services, via po.ud@delft.nl. Vermeld hierbij het vacaturenummer AT/UD/LS/2018-02a.


Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Saskia Voortman via 015 – 278 43 31 of s.voortman@tudelft.nl. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal via 015 – 278 12 23 of po.ud@tudelft.nl.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Universiteitsdienst - Legal Services
Level
University Graduate
Working hours
38.0 hours weekly
Location
Delft
Contract
1 jaar
Salary
2640 - 4852 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Sept. 15, 2018
Vacancy nr.
AT/UD/LS/2018-02a


Information

For more information about this job, please contact :

T
E po.ud@delft.nl

For more information about the application procedure, please contact:

E PO.UD@tudelft.nl


Share