Coordinator Bedrijfsvoering

Department/faculty: Universiteitsdienst - Campus and Real Estate
Level: Higher Professional Education +
Working hours: 38.0 hours weekly
Contract: <leeg>
Salary: 4294 - 5513 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Universiteitsdienst - Campus and Real Estate


De TU Delft staat bekend om baanbrekend onderzoek, uitstekend onderwijs en innovatieve samenwerking met externe partners. De directie Campus and Real Estate ontwikkelt en realiseert nieuwbouwprojecten en renovaties, verzorgt het beheer en onderhoud van gebouwen en terreinen, levert energie en verzorgt het parkmanagement. Campus and Real Estate is onderverdeeld in de afdelingen Strategisch Campus Management, Ontwikkeling Campus, Ontwikkeling Science Park, Projecten, Beheer & Onderhoud en Bedrijfsbureau. Samen werken deze afdelingen aan een aangename en duurzame studie-, onderzoeks- en werkomgeving op een levendige campus, zodat de TU Delft haar positie op internationale ranglijsten kan behouden.

Job description

De negen teams van de afdeling Beheer en onderhoud (B&O) zijn verantwoordelijk voor de technische instandhouding van de campus, boven en onder de grond. Er lopen gemiddeld zo’n zestig projecten tegelijk op het gebied van onderhoud en zaken als asbestsanering en legionellabeheer. Daarnaast draait B&O mee in nieuwbouw- en grote renovatieprojecten en de realisatie van gebruikerswensen. Wat is de stand van zaken als het gaat om voortgang en kwaliteit? Waar gaat welke euro precies naartoe? En waar kunnen we besparen? Van alle projecten heb jij de financiële status, voortgang en kwaliteit continu op je netvlies.


Voor actuele gegevens en rapportages schakel je met de verschillende teamleiders binnen en buiten B&O, en werk je nauw samen met de financiële afdeling en de businesscontroller. Jij bent vervolgens degene die analyseert en signaleert, en op basis daarvan het management tactisch en strategisch adviseert op het gebied van kwaliteits-, capaciteits-, en risicomanagement, kostenbesparingen en de inrichting van de processen. Volgen hier maatregelen en acties uit? Dan ben jij verantwoordelijk voor de implementatie. Je stelt werkplannen en jaarbegrotingen op en voert hierover de regie.


De afdeling B&O transformeert van een aansturende naar een besturende organisatie. Jij speelt in deze transitie een sleutelrol. Met jouw analyses en adviezen oefen je invloed uit op het verbeteren van de processen. Daarbij ben je je ervan bewust dat op een afdeling met tachtig medewerkers een verandering van cultuur en werkwijze niet van vandaag op morgen is gerealiseerd. Gelukkig heb je een lange adem en laat je je niet uit het veld slaan door tegenslag. Jij krijgt juist energie van het aanjagen van verandering en weet in een ontspannen sfeer en met humor anderen te motiveren en mee te krijgen.


Ook pak jij de lead in de ontwikkeling van nieuwe rapportage- en performance-managementsystemen. Je inventariseert bij managers en teamleiders alle wensen, stelt de functionele eisen op en stuurt vervolgens het proces voor de ontwikkeling van de nieuwe tools en systemen aan. Verder bewaak en bevorder je de juiste kennis en zorg je waar nodig voor ondersteuning en opleiding van medewerkers.

Requirements

 • Minimaal hbo-diploma, bij voorkeur in de richting van technische bedrijfskunde.

 • Minstens drie jaar ervaring op het gebied van bedrijfsvoering in beheer en onderhoud van vastgoed.

 • Bij voorkeur ervaring op het gebied van organisatieontwikkeling.

 • Kennis van projectmanagement, planningssoftware, procesmanagement en lean-principes.

 • Bij voorkeur kennis van en ervaring met assetmanagement (ISO 55.000) en kwaliteitsmanagement.

 • Organisatietalent: je kunt uitstekend plannen en organiseren.

 • Resultaatgericht en analytisch.

 • Inlevingsvermogen en bewust van de omgeving en organisatie.

 • Positief ingesteld, motiverend, verbindend en overtuigend.

 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, bij voorkeur ook in het Engels.

 • Flexibel en gericht op de ontwikkeling van jezelf en anderen.

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 38.0 uur per week (1.0 fte). Het gaat om een contract van 1 jaar. Het salaris is gebaseerd op schaal 12 met een maximum van € 5.513,- bij een fulltime aanstelling. TU Delft biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Je kunt afspraken maken over flexibele werktijden. Het is mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en je ontvangt een maandelijkse werkkostenbijdrage. TU Delft heeft een Internationaal Kindcentrum op de campus met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool.

Information and application

Voor specifieke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rob Weststrate, Manager Beheer en Onderhoud, e-mail: r.j.weststrate@tudelft.nl , tel: 0628648319. Voor vragen over de sollicitatie procedure kun je terecht bij Ruth Vidal, tel: 015 - 27 81223, e-mail: po.ud@tudelft.nl. Wil je solliciteren? Stuur dan voor 31 oktober 2018 een sollicitatiebrief met cv, gericht aan de heer R.J. Westrate naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/CRE/2018-25a.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Universiteitsdienst - Campus and Real Estate
Level
Higher Professional Education +
Working hours
38.0 hours weekly
Location
Delft
Contract
<leeg>
Salary
4294 - 5513 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Nov. 1, 2018
Vacancy nr.
AT/UD/CRE/2018-25a


Information

For more information about this job, please contact Rob Weststrate.

T 0628648319
E r.j.weststrate@tudelft.nl

For more information about the application procedure, please contact:

E PO.UD@tudelft.nl


Share