Medior Contractmanager

Department/faculty: Universiteitsdienst - Campus and Real Estate
Level: Higher Professional Education +
Working hours: 36-38 hours weekly
Contract: 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband
Salary: 3545 - 4852 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Universiteitsdienst - Campus and Real Estate


De TU Delft staat bekend om baanbrekend onderzoek, uitstekend onderwijs en innovatieve samenwerking met externe partners. De directie Campus and Real Estate ontwikkelt en realiseert nieuwbouwprojecten en renovaties, verzorgt het beheer en onderhoud van gebouwen en terreinen, levert energie en verzorgt het parkmanagement. Campus and Real Estate is onderverdeeld in de afdelingen Strategisch Campus Management, Ontwikkeling Campus, Ontwikkeling Science Park, Projecten, Beheer & Onderhoud en Bedrijfsbureau. Samen werken deze afdelingen aan een aangename en duurzame studie-, onderzoeks- en werkomgeving op een levendige campus, zodat de TU Delft haar positie op internationale ranglijsten kan behouden.

Job description

Je bent zowel inkoper als contractmanager. Als inkoper voer je minicompetities of meervoudig onderhandse aanbestedingen uit. Deze offerteaanvragen worden uitgevoerd op basis van technische specificaties (bijvoorbeeld op basis van een bestek), functionele specificaties (zoals geïntegreerde opdrachten of LCC-gebaseerde onderhoudscontacten) of op basis van Best Value Procurement. De contractmanager begeleidt het inkoopproces, maar is ook een goede gesprekspartner vanuit affiniteit met de inhoud.


Als contractmanager ben je enerzijds onderdeel van het inkoopteam voor Nationale en Europese aanbestedingen. Je denkt na over de kansen en risico’s van de opdracht en de contractbesturing die daar bij past.


Anderzijds manage je de contracten op basis zowel hard als soft skills. Je implementeert de contractbesturing binnen de CRE-organisatie, je bent proceseigenaar en je evalueert en verbetert. Je bent een sparringpartner van collega’s, teamleiders en management.

Requirements

De ideale kandidaat  • beschikt over HBO-werk- en denkniveau en over analytisch vermogen.
  • Heeft minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met inkoop of contractmanagement.
  • is bereid zich te ontwikkelen.
  • beschikt over een goede uitdrukkingsvaardigheid, is klantgericht, denkt in oplossingen en kan goed plannen en organiseren.
  • is stressbestendigheid, werkt zeer zorgvuldig en nauwkeurig.
  • Is vaardig met Excel en met data.Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 36 - 38 uur (0.9 - 1.0 FTE). Het gaat om een tijdelijk functie met uitzicht op vast dienstverband.  Het salaris is gebaseerd op schaal 11 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 3.545,- en een maximum van € 4.852,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.


Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van jouw arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.


Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald. In veel functies behoort ook thuiswerken tot de mogelijkheden.


We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan cursussen, loopbaancoaches of sporten met korting.

Information and application

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hein Vettewinkel, Teamleider, e-mail: h.l.vettewinkel@tudelft.nl, tel: 06-41657877. Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal-Brown, tel: 015 - 27 81223, e-mail: po.ud@tudelft.nl. Wil je solliciteren? Stuur dan een sollicitatiebrief met cv, gericht aan de heer H.L. Vettewinkel en voor 15 september 2018  mailen naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/CRE/2018-27.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Universiteitsdienst - Campus and Real Estate
Level
Higher Professional Education +
Working hours
36-38 hours weekly
Location
Delft
Contract
1 jaar met uitzicht op vast dienstverband
Salary
3545 - 4852 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Sept. 15, 2018
Vacancy nr.
AT/UD/CRE/2018-27


Information

For more information about this job, please contact Hein Vettewinkel.

T 06-41657877
E h.l.vettewinkel@tudelft.nl

For more information about the application procedure, please contact:

E PO.UD@tudelft.nl


Share