Onderwijsadviseur met hart voor vernieuwing

Department/faculty: Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen
Level: University Graduate
Working hours: 38.0 hours weekly
Contract: <leeg>
Salary: 2640 - 4166 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen


De faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG) legt zich toe op internationaal toonaangevend onderzoek en onderwijs op het gebied van weg- en waterbouw, technische aardwetenschappen, verkeer en vervoer, watertechnologie en deltatechnologie. Het onderzoek beslaat wereldwijde maatschappelijke vraagstukken en is nauw verweven met zowel onderwijs als het werk van een breed scala aan kennisinstituten. CiTG vindt dat Open Science deze doelstellingen helpt verwezenlijken en ondersteunt haar wetenschappers bij het integreren van Open Science in de onderzoekspraktijk. De faculteit CiTG bestaat uit 28 secties verdeeld over de 7 afdelingen: Materials Mechanics Management & Design, Engineering Structures, Geoscience and Engineering, Geoscience and Remote Sensing, Transport & Planning, Hydraulic Engineering en Watermanagement.


De faculteit heeft een stevig onderwijsaanbod van 2 Bachelor opleidingen, 4 masteropleidingen, Joint Education MSc programma’s, een post-initiële opleiding (ca. 3.500 studenten) en een doctoral education programma (ca. 500 PhD kandidaten).


Ons aanbod van en de deelname aan ons open en online onderwijsaanbod groeit gestaag en we werken gericht aan de internationalisering van ons onderwijs.


De stafafdeling Onderwijs en Studentenzaken van de faculteit CiTG ondersteunt faculteit met de dagelijkse onderwijsondersteuning, met studieadvies en onderwijsadvies en  onderwijsontwikkelactiviteiten. We dragen zo bij aan de onderwijskwaliteit en studievoortgang.


 

Job description

De opleidingen van faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen zijn van hoge kwaliteit. Als onderwijsadviseur vanuit de facultaire afdeling Onderwijs en Studentzaken ga jij helpen vormgeven aan verdere vernieuwingen.


Je werkt zij-aan-zij met docenten die hun onderwijs willen vernieuwen en verbeteren. Je adviseert hen met een diepgaande kennis van onze curricula en kwaliteitscijfers. Je verdeelt daarbij je tijd over ons campusonderwijs en de online courses voor de doelgroep professional learners. Hierdoor weet je goed hoe de nieuwe ontwikkelingen vanuit het online onderwijs hergebruikt kunnen worden in het campusonderwijs.


Je werkt en leert samen met onderwijsadviseurs van andere faculteiten en learning developers vanuit university services. Bij alles wat je doet maak je de resultaten goed zichtbaar. Je werkt op plan- en projectmatige wijze en toont resultaten.


Speerpunten:


  • Je werkt aan onderwijskundige projecten, zoals projecten voor onderwijsverbetering door het toepassen van bewezen onderwijskundige principes, maar ook reguliere projecten zoals het begeleiden van accreditaties.

  • Je bent de achterwacht voor de collega die het kwaliteitszorgsysteem coordineert.

  • Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor de ontwikkeling van het online onderwijs waarbij je regie houdt over de planning, bewaking vna de voortgang en het budget. Je stimuleert en helpt de docenten bij het maken van projectvoorstellen en bij de ontwikkeling en hergebruik van studiematerialen. Je organiseert de kwaliteitszorg en bewaakt de voortgang en herhaling van cursussen. Over het online onderwijs neem je deel aan het overleg van de faculteitscoordinatoren van de TU Delft.

  • Voor alle projecten onder je hoede voer je de communicatie met de betrokkenen op de faculteit en binnen de rest van de TU Delft. Jij bent hiervoor verantwoordelijk en schakelt met gemak tussen de universitaire afdelingen en de onderwijsteams en docenten op de faculteit.

  • Je beheert de studio van de faculteit (met behulp van studentassistenten).

  • Vanzelfsprekend informeer je het Hoofd Onderwijs en studentzaken, het onderwijsmanagementteam en je collega's over de lopende projecten  en ontwikkelingen en adviseer je hen over de mogelijkheden voor onderwijsvernieuwing binnen de kaders van de CiTG onderwijsaanpak.

Requirements

We vragen:


•   Academisch werk- en denkniveau en kennis van recente onderwijskundige principes;


•   Een visie op, ervaring met en expertise op het gebied van campus en online onderwijs;


•   Ervaring met projectmanagement en het managen van meerdere stakeholders;


•   Een pragmatische, flexibele en oplossingsgerichte houding;


•   Goede communicatieve vaardigheden zowel in het Engels als het Nederlands;


•   Enkele jaren ervaring in het adviseren en ondersteunen van docenten en opleidingsdirecteuren.


 Last but not least; wij hechten waarde aan collega's die positief bijdragen aan de samenwerking in het team, zodat een ieder het beste uit zichzelf kan halen.

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 fte) per week. Het betreft een (tijdelijke) aanstelling van 1 jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 10  (met een maximum van € 4.166,-,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Information and application

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Erica Radelaar, HR Adviseur, e-mail: E.M.Radelaar@tudelft.nl. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Marjan Bellersen, Hoofd afdeling Onderwijs en Studentzaken. Maak daartoe een telefonische afspraak, via het secretariaat van de afdeling, OS-CiTG@tudelft.nl.


Stuur je sollicitatie voor 15 september 2018 naar recruitment-citg@tudelft.nl onder vermelding van Vacature CiTG18.36.


 


Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Erica Radelaar, HR Adviseur, e-mail: E.M.Radelaar@tudelft.nl. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Marjan Bellersen, Hoofd afdeling Onderwijs en Studentzaken. Maak daartoe een telefonische afspraak, via het secretariaat van de afdeling, OS-CiTG@tudelft.nl.


Stuur je sollicitatie voor 15 september 2018 naar recruitment-citg@tudelft.nl onder vermelding van Vacature CiTG18.36.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen
Level
University Graduate
Working hours
38.0 hours weekly
Location
Delft
Contract
<leeg>
Salary
2640 - 4166 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Sept. 15, 2018
Vacancy nr.
CiTG18.36


Information

For more information about the application procedure, please contact:

E Recruitment-CiTG@tudelft.nl


Share