Zelfstandige en proactieve managementassistent afdeling DIAM

Department/faculty: Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica
Level: Secondary Vocational higher level +
Working hours: 32-38 hours weekly
Contract: Tijdelijk met uitzicht op vast
Salary: 2204 - 2975 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica


De faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) leidt innovatieve ingenieurs en onderzoekers op. Daarnaast wordt binnen de faculteit grensverleggend onderzoek verricht op deelterreinen binnen electrical engineering, computer sciences en applied mathematics. Kenmerkend aan ons onderzoek is de grote maatschappelijke relevantie. De faculteit beschikt over uitstekende faciliteiten die de internationale positie van de faculteit in onderwijs en onderzoek accentueren. Binnen deze interdisciplinaire en internationale setting werken ruim 1100 medewerkers, waaronder ongeveer 400 promovendi, en circa 2100 studenten aan de wetenschappelijke uitdagingen voor de toekomst op terreinen zoals cyber security, embedded software, sustainable energy, bio-electronics, financial mathematics etc.


Het Delft Institute of Applied Mathematics (afdeling DIAM) is op zoek naar een proactieve managementassistent. Binnen deze afdeling doen we onderzoek op het gebied van het ontwerp, de analyse en simulatie van wiskundige modellen. We spelen een actieve rol in de vertaling van de onderzoekresultaten naar concrete praktische toepassingen. Wij onderhouden intensieve contacten met de andere faculteiten van de TU Delft, grote technologische instituten als ECN, NLR, WL, Rijkswaterstaat, MARIN, TNO, en research laboratoria van grote bedrijven. De afdeling verzorgt op haar eigen vakgebied het onderwijs voor de Bachelor opleiding Technische Wiskunde, het Master programme Applied Mathematics en levert tevens een bijdrage aan het serviceonderwijs voor de andere faculteiten van de TU Delft.

Job description

Als managementassistent ondersteun je het Delft Institute of Applied Mathematics en in het bijzonder de secties Applied Probability en Statistics. Je verricht voor de secties en ook voor een deel voor de afdeling alle voorkomende secretariële, beheersmatige, administratieve en organisatorische werkzaamheden. Personele zaken (aanstellingen), agendabeheer en algemene ondersteuning van de sectievoorzitters en de andere sectieleden zijn ook belangrijke taken binnen deze functie. Verder ondersteun je buitenlandse gasten en medewerkers voor en na aankomst in Nederland (bij o.a. huisvesting) en ben je het eerste aanspreekpunt voor medewerkers, studenten en bezoekers. Je zorgt voor een goed verloop van de verschillende activiteiten van de groep, zoals vergaderingen, cursussen, afstudeerbijeenkomsten, colloquia, recepties en biedt ondersteuning bij het organiseren van conferenties.

Requirements

Je hebt een MBO(+) werk- en denkniveau, bij voorkeur op basis van een afgeronde managementassistentopleiding, bijvoorbeeld MEAO Directie Secretaresse Management. Daarnaast heb je uitgebreide ervaring met Microsoft Office. Als managementassistent heb je al veel ervaring opgedaan, bij voorkeur in verschillende organisaties. Je bent collegiaal; een goede teamplayer met een proactieve servicegerichte en accurate instelling. Organisatorische kwaliteiten en improvisatietalent zijn een must. Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal is onontbeerlijk. Affiniteit met wiskundigen in een wetenschappelijke omgeving is een pre.

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van maximaal 32 uur (0,8 FTE) per week. 38 uur (1,0 FTE) is ook bespreekbaar. Het gaat om een contract voor een jaar, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren. Het salaris voor deze functie is gebaseerd op schaal 7 (met een maximum van € 2.975,- bruto per maand bij een volledige aanstelling). Inschaling is afhankelijk van leeftijd en werkervaring. Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Het is mogelijk om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen en je ontvangt een maandelijkse werkkostenbijdrage. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten. 

Information and application

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met drs. P.T.M. van den Bergh, HR Adviseur, e-mail: HR-EEMCS@tudelft.nl, tel:
+31 15 2788226. Je kunt je brief met curriculum vitae richten aan drs. P.T.M. van den Bergh en vóór donderdag23 augustus 2018 e-mailen naar HR-EEMCS@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer EWI 2018-07. Mocht je uitgenodigd worden voor een gesprek dan ontvang je de uitnodiging op maandag 27 augustus. Het gesprek vindt plaats op woensdag 29 of donderdag 30 augustus.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica
Level
Secondary Vocational higher level +
Working hours
32-38 hours weekly
Location
Delft
Contract
Tijdelijk met uitzicht op vast
Salary
2204 - 2975 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Aug. 22, 2018
Vacancy nr.
EWI2018-07 (copy)


Information

For more information about this job, please contact drs. P.T.M. van den Bergh.

T
E

For more information about the application procedure, please contact:

E hr-eemcs@tudelft.nl


Share