GZ Psycholoog

Department/faculty: Universiteitsdienst - Education & Student Affairs
Level: University Graduate
Working hours: 36-40 hours weekly
Contract: 1 jaar
Salary: 2640 - 4852 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs


De directie Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. De directie ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School en Sports & Culture. De directie telt circa 250 medewerkers. De directie ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.


De afdeling Academic Services bestaat uit twee teams. Het team Teaching & Learning Services biedt ondersteuning en opleiding aan docenten, en support voor verschillende Onderwijs innovatieprogramma’s. Het team Student Development biedt ondersteunende (advies) diensten aan (PhD-) studenten waaronder het verzorgen van psychologische ondersteuning, het Honours Programme, careeractiviteiten en topsport.


Op facultair niveau wordt de ondersteuning van studenten ingevuld door studieadviseurs, in de tweede lijn wordt de ondersteuning verzorgd door Student Development. Door de groei van het aantal studenten zijn we nu op zoek naar een nieuwe psycholoog in ons team.

Job description

In deze functie werk je in het hart van de technische wetenschap, waar je studenten van verschillende nationaliteiten en uit verschillende culturen hulp biedt. Je zult veel intakegesprekken voeren. Soms worden deze gesprekken gevolgd door adequate kortdurende, individuele psychologische behandeling en in andere gevallen zal een externe verwijzing op zijn plaats zijn. Alle psychologische behandeling, begeleiding en advisering staat in het teken van de bevordering van de studievoortgang van onze Bachelor, Master en PhD- studenten. Je ontwikkelt en verzorgt daarnaast groepsgewijs aanbod met een focus op preventie en onderhoudt contacten met gelieerde instanties (intern: studentenadviseurs, docenten enz. extern: verschillende verwijspartners). Je draait ook wekelijks bereikbaarheidsdienst.

Requirements

Je hebt bij voorkeur een BIG- -registratie als GZ Psycholoog en bent bij voorkeur (aspirant-)lid van een specialistische vereniging (VGCt). Je bent gespecialiseerd in preventie, begeleiding en kortdurend behandelen (maximaal 3 contacten); zowel individueel als groepsgewijs. Je hebt kennis van en bent ervaren in het werken met adolescenten/jongvolwassenen in de context van een onderwijssetting (bij voorkeur WO). Je hebt affiniteit en ervaring met de specifieke problematiek van studeren met een internationale achtergrond en studeren met een functiebeperking. Je bent een teamwerker, interdisciplinair ingesteld en bereid tot persoonlijke intervisie. Je hebt een flexibele instelling, bent stressbestendig en je hebt een resultaatgerichte werkhouding. Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste.

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 fte) per week. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar. Het salaris is gebaseerd op schaal 10 of schaal 11 van de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van 2640,00 euro en een maximum van 4852,00 bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP. Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.


Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald. In veel functies behoort ook thuiswerken tot de mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan cursussen, loopbaancoaches of sporten met korting.

Information and application

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Caroline Scheepmaker, Hoofd Student Development, e-mail: c.scheepmaker@tudelft.nl, tel: 015 - 27 88004. Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal-Brown, tel: 015 - 27 81223, e-mail: po.ud@tudelft.nl. Wil je solliciteren? Stuur dan een sollicitatiebrief met cv, gericht aan mw. C. Scheepmaker voor 1 september 2018 naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/ESA/2018-31.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Universiteitsdienst - Education & Student Affairs
Level
University Graduate
Working hours
36-40 hours weekly
Location
Delft
Contract
1 jaar
Salary
2640 - 4852 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Sept. 1, 2018
Vacancy nr.
AT/UD/ESA/2018-31


Information

For more information about this job, please contact Caroline Scheepmaker.

T 015 - 27 88004
E c.scheepmaker@tudelft.nl

For more information about the application procedure, please contact:

E PO.UD@tudelft.nl


Share