Manager Wegen en Verharding

Department/faculty: Universiteitsdienst - Campus and Real Estate
Level: Higher Professional Education +
Working hours: 38.0 hours weekly
Contract: <leeg>
Salary: 3545 - 4852 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Universiteitsdienst - Campus and Real Estate


De TU Delft staat bekend om baanbrekend onderzoek, uitstekend onderwijs en innovatieve samenwerking met externe partners. De directie Campus and Real Estate ontwikkelt en realiseert nieuwbouwprojecten en renovaties, verzorgt het beheer en onderhoud van gebouwen en terreinen, levert energie en verzorgt het parkmanagement. Campus and Real Estate is onderverdeeld in de afdelingen Strategisch Campus Management, Ontwikkeling Campus, Ontwikkeling Science Park, Projecten, Beheer & Onderhoud en Bedrijfsbureau. Samen werken deze afdelingen aan een aangename en duurzame studie-, onderzoeks- en werkomgeving op een levendige campus, zodat de TU Delft haar positie op internationale ranglijsten kan behouden.


CRE, onderdeel van de Universiteitsdienst, is verantwoordelijk voor de campus, de assets en de ontwikkeling daarin. Zij biedt functionele ruimte en service op de campus en borgt de bedrijfscontinuïteit van gebouwen, installaties en apparatuur. Dit op het niveau van operational excellence, tegen verantwoorde kosten en met tevreden gebruikers. CRE bestaat uit de afdelingen Strategie, Ontwikkeling, Projecten, Beheer & Onderhoud en het Bedrijfsbureau.


De afdeling Beheer & Onderhoud monitort, inspecteert en onderhoudt alle gebouwen, terreinen en energie installaties op de Campus. Ze ontwikkelt en beheert de meer-jaren onderhoudsplannen en werkt nauw samen met de afdeling Projecten voor de uitvoering van de grotere onderhoudswerken, nieuwbouw- en renovatieprojecten. Voor het team Terrein & Infra (T&I) zoeken we een Manager Wegen en Verharding.


 

Job description

 • Is verantwoordelijk voor de technische staat van terreinen en infrastructuren.

 • Scherpt de onderhoudsconcepten en (meerjaren) onderhoudsplannen aan op basis van de vigerende onderhoud strategie, de vastgoedstrategie en mutaties hierin.

 • Levert input voor de meerjaren onderhoudsbegroting.

 • Zorgt voor het tijdig verhelpen en/of veiligstellen van storingen en calamiteiten in het openbare gebied.

 • Vertaalt onderhoudswerken in werkomschrijvingen en -specificaties ten behoeve van de aanbesteding van het onderhoud aan leveranciers.

 • Stemt voor de uitvoering zijn plannen en werken af met collegae Technisch- & Functioneel Gebiedsbeheerders, Gebouwbeheerders en de afdeling Projecten.

 • Zet werk uit bij leveranciers, stemt af en beheert leverancier contracten.

 • Fungeert als opdrachtgever voor de afdeling Projecten voor wat betreft het ontwerp en de uitvoering van grote onderhoudswerken.

 • Beoordeelt vanuit de beheerderinvalshoek bestekken van renovatie- en nieuwbouwprojecten.

 • Is verantwoordelijk voor de financiële beheersing van de onderhoudskosten en de noodzakelijke financiele handelingen en - rapportages.

 • Legt de teamleider Terreinen & Infrastructuur ervaringen en evaluaties voor ter verbetering van de procesgang en klanttevredenheid.

 • Verwerkt de randvoorwaarden en kwaliteitseisen waaraan het gebied dient te voldoen in de bedrijfsgids.

Requirements

 • HBO  werk- en denkniveau;

 • Ervaring van 5 jaar op het gebied van gebieds- en disciplinebeheer (civiel);

 • Kennis van en ervaring met asset management (ISO 55.000) is een pré;

 • Kennis van projectmanagement, planningssoftware en Lean principes is een pré;

 • Kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is een pré;

Functiecompetenties:


 • organisatievermogen;

 • verbindend leiderschap;

 • sturen op resultaat;

 • analytisch vermogen;

 • mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 38 uur (1.0 FTE). Het gaat om een tijdelijk contract Het salaris is gebaseerd op schaal 11 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van €3,545,- en een maximum van € 4.852,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.


Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van jouw arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.


Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald. In veel functies behoort ook thuiswerken tot de mogelijkheden.


We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan cursussen, loopbaancoaches of sporten met korting.

Information and application

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Cas Verhoeven, Teamleider Terreinen & Infra, e-mail: c.a.verhoeven@tudelft.nl, tel: 06-38695237. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal, tel: 015 - 27 81223, e-mail: po.ud@tudelft.nl. Je sollicitatiebrief met curriculum vitae en eventuele referenties kun je richten aan de heer C.A. Verhoeven en mailen voor 31 augustus 2018 naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/CRE/2018-26.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Universiteitsdienst - Campus and Real Estate
Level
Higher Professional Education +
Working hours
38.0 hours weekly
Location
Delft
Contract
<leeg>
Salary
3545 - 4852 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Aug. 31, 2018
Vacancy nr.
AT/UD/CRE/2018-26


Information

For more information about this job, please contact Cas Verhoeven.

T 06-38695237
E m.w.vandevelde@tudelft.nl

For more information about the application procedure, please contact:

E PO.UD@tudelft.nl


Share