Secretaresse/ assistent Leiden-Delft- Erasmus Centre for Education & Learning

Department/faculty: <leeg>
Level: Secondary Vocational higher level
Working hours: 24.0 hours weekly
Contract: 1 jaar
Salary: 2204 - 2970 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

<leeg>


De Universiteit Leiden, Technische Universiteit Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam werken al jaren samen op vele gebieden zoals onderwijs, onderzoek en valorisatie. Met de Strategische Alliantie Leiden-Delft-Erasmus (LDE), gestart in 2012, wordt hierop voortgebouwd en de bestaande samenwerking verder geïntensiveerd.


Het Centre for Education and Learning (CEL) is één van de centres dat valt onder deze strategische samenwerking. CEL richt zich op onderzoek van hoger onderwijs met een focus op online en blended learning, implementatie van evidence based onderwijsinnovaties door professionalisering en begeleiding van docenten van de drie universiteiten en kennis- en expertiseontwikkeling over onderwijsinnovaties, onder andere met EdTech startups.

Job description

Als secretaresse/ assistent maak je deel uit van het kernteam van het Centre, dat verder bestaat uit de hoogleraar/directeur en de executive manager. Samen met hen ga je het Centre verder ontwikkelen en op de kaart zetten. Je beheert de agenda's, plant bijeenkomsten en bereidt deze samen met de executive manager voor, waarna je ervoor zorgt dat de bijeenkomsten goed verlopen. Je beheert de CEL website, verstuurt de nieuwsbrieven en voert het Social Media plan uit. Daarnaast werk je met de hoogleraar/directeur en de executive manager aan de branding van CEL en de vorming van de CEL community.

Requirements

Je bent flexibel en houdt van pionieren. Je bent een teamplayer, maar kan ook zelfstandig werken. Een vaste werkplek vind je geen vereiste om je werk goed te doen. Je communiceert helder, zowel mondeling als schriftelijk en zowel in het Engels als in het Nederlands. Je houdt ervan nieuwe dingen te leren en te doen. Je hebt bij voorkeur ervaring met MS Office, Adobe Indesign en Illustrator en  Mailchimp/ MailPlus. Je hebt humor en relativeringsvermogen.


 

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van max 24 uur per week (0.6 fte). Het gaat om een contract van 1 jaar. Het salaris is gebaseerd op schaal 7 met een maximum van € 2.975,- bij een fulltime aanstelling. TU Delft biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Je kunt afspraken maken over flexibele werktijden. Het is mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en je ontvangt een maandelijkse werkkostenbijdrage. TU Delft heeft een Internationaal Kindcentrum op de campus met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool.

Information and application

Voor specifieke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Renate Marsh-Reuring, teamleider Secretariaat bij de directie Education and Student Affairs, R.J.J.Marsh-Reurink@tudelft.nl .Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal, tel: 015 - 27 81223, e-mail: po.ud@tudelft.nl. Wil je solliciteren? Stuur dan voor 19 augustus 2018 een sollicitatiebrief met cv, gericht aan Renate Marsh-Reurink naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/ESA/2018-29.


Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
<leeg>
Level
Secondary Vocational higher level
Working hours
24.0 hours weekly
Location
Delft
Contract
1 jaar
Salary
2204 - 2970 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Aug. 19, 2018
Vacancy nr.
AT/UD/ESA/2018-29 (copy)


Information

For more information about this job, please contact Renate Marsh-Reuring.

T 015 - 27 81223
E R.J.J.Marsh-Reurink@tudelft.nl

For more information about the application procedure, please contact:

E PO.UD@tudelft.nl


Share