Projectleider Onderwijslogistiek

Department/faculty: Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen
Level: Higher Professional Education +
Working hours: 38.0 hours weekly
Contract: 1 jaar, met uitzicht op vast
Salary: 2709 - 3277 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen


De faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG) legt zich toe op internationaal toonaangevend onderzoek en onderwijs op het gebied van weg- en waterbouw, technische aardwetenschappen, verkeer en vervoer, watertechnologie en deltatechnologie. Het onderzoek beslaat wereldwijde maatschappelijke vraagstukken en is nauw verweven met zowel onderwijs als het werk van een breed scala aan kennisinstituten. CiTG vindt dat Open Science deze doelstellingen helpt verwezenlijken en ondersteunt haar wetenschappers bij het integreren van Open Science in de onderzoekspraktijk. De faculteit CiTG bestaat uit 28 secties verdeeld over de 7 afdelingen: Materials Mechanics Management & Design, Engineering Structures, Geoscience and Engineering, Geoscience and Remote Sensing, Transport & Planning, Hydraulic Engineering en Watermanagement.


De faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG) legt zich toe op internationaal toonaangevend onderzoek en onderwijs op het gebied van weg- en waterbouw, technische aardwetenschappen, verkeer en vervoer, watertechnologie en deltatechnologie. Het onderzoek beslaat wereldwijde maatschappelijke vraagstukken en is nauw verweven met zowel onderwijs als het werk van een breed scala aan kennisinstituten.


De faculteit heeft een stevig onderwijsaanbod van 2 Bachelor opleidingen, 4 masteropleidingen, Joint Education MSc programma’s, een post-initiële opleiding (ca. 3.500 studenten) en een doctoral education programma (ca. 500 PhD kandidaten).


Ons aanbod van en de deelname aan ons open en online onderwijsaanbod groeit gestaag en we werken gericht aan de internationalisering van ons onderwijs.


De stafafdeling Onderwijs en Studentenzaken van de faculteit CiTG ondersteunt faculteit met de dagelijkse onderwijsondersteuning, met studieadvies en onderwijsadvies en  onderwijsontwikkelactiviteiten. We dragen zo bij aan de onderwijskwaliteit en studievoortgang.


 

Job description

Omdat we ambitieus zijn, maar ook omdat de groei van het aantal studenten dat noodzakelijk maakt, werken we voortdurend aan het verbeteren en digitaliseren van onze processen.


Als projectleider onderwijslogistiek wordt dat je hoofdtaak. Het gaat om het begeleiden van TU brede onderwijsprojecten in de faculteit, het zorgdragen van het monitoren van Master afstudeerders of het slim verwerken van onderwijsveranderingen in de administratieve processen. Je vervult daarbij vanuit de faculteit een belangrijke schakelfunctie naar de support-organisatie.


Je gaat altijd gestructureerd en planmatig aan de slag. Je doel is steeds om zichtbare tijds- en kwaliteitswinst te behalen. Vanzelfsprekend doe je dit met respect voor de effecten van wijzigingen op de collega's in het onderwijs en in de onderwijsondersteuning.


Een deel van je tijd werk je mee in de day-to-day processen van Education Support en kwaliteitszorg, zodat je ook op een praktische manier betrokken bent in de werkprocessen van onze afdeling. Denk daarbij aan alles wat nodig is om het onderwijs goed te laten draaien. Van goede opleidingsinformatie naar docenten en studenten, het ondersteunen van opleidingscommissies, het uitvoeren van het kwaliteitzorgsysteem tot met diploma-uitreikingen.

Requirements

Je hebt minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding (bijvoorbeeld informatiemanagement of bedrijfskunde) en minimaal 3 jaar werkervaring met het ontwikkelen en verbeteren van (logistieke) bedrijfsprocessen met behulp van automatisering. Je kunt een aantal positieve projectresultaten overleggen.


Je ervaring heb je bij voorkeur opgedaan in een onderwijssetting. Bovendien heb je kennis van procescertificering zoals ISO 9001:2015 en aantoonbare kennis van projectmatig werken. Kennis van onderwijssystemen zoals Business Objects, Osiris en EvaSys is een pré, evenals een bovenmatige interesse in onderwijskundige vraagstukken.


Door je positiviteit en enthousiasme krijg je zaken voor elkaar en weet je je collega's mee te nemen. Naast veel positieve energie heb je een pragmatische oplossingsgerichte houding om te blijven zoeken naar de meest optimale oplossing. Je beschikt over doorzettingsvermogen om te blijven werken aan verbeteringen. Daarnaast ben je flexibel om steeds slim in te spelen op nieuwe informatie en inzichten en om te kunnen omgaan met een grote verscheidenheid van mensen.


Tot slot ben je een goede sparringpartner en in staat om consequenties van inrichtings- en/of wijzigingskeuzes op een heldere en beknopte wijze uiteen te zetten. Je weet de ingezette lijn te (helpen) bewaken en te realiseren en voorziet daarbij collega’s regelmatig van relevante en toegankelijke voortgangsinformatie.


Last but not least; wij hechten waarde aan collega's die positief bijdragen aan de samenwerking in het team, zodat een ieder het beste uit zichzelf kan halen.

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 fte) per week. Het betreft een (tijdelijke) aanstelling van 1 jaar met uitzicht op verlenging. Het UFO profiel van deze functie is Projecteider 2 en Medewerker studentzaken 1 Het salaris is gebaseerd op schaal 9 (met een maximum van € 3.277,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling) of schaal 10 (met een maximum van € 4084,- bij een fulltime aanstelling) afhankelijk van ervaring . Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Information and application

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Erica Radelaar, HR Adviseur, e-mail: E.M.Radelaar@tudelft.nl. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Marjan Bellersen, Hoofd afdeling Onderwijs en Studentzaken. Maak daartoe een telefonische afspraak, via het secretariaat van de afdeling, OS-CiTG@tudelft.nl. De selectiegesprekken zullen plaatsvinden in de eerste twee weken van september.


Stuur je sollicitatie voor 15 september 2018 naar recruitment-citg@tudelft.nl onder vermelding van Vacature CiTG18.34.


 


Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Erica Radelaar, HR Adviseur, e-mail: E.M.Radelaar@tudelft.nl. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Marjan Bellersen, Hoofd afdeling Onderwijs en Studentzaken. Maak daartoe een telefonische afspraak, via het secretariaat van de afdeling, OS-CiTG@tudelft.nl. De selectiegesprekken zullen plaatsvinden in de eerste twee weken van september.


Stuur je sollicitatie voor 15 september 2018 naar recruitment-citg@tudelft.nl onder vermelding van Vacature CiTG18.34.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen
Level
Higher Professional Education +
Working hours
38.0 hours weekly
Location
Delft
Contract
1 jaar, met uitzicht op vast
Salary
2709 - 3277 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Sept. 15, 2018
Vacancy nr.
CiTG18.34


Information

For more information about the application procedure, please contact:

E Recruitment-CiTG@tudelft.nl


Share