Ingenieur HOR-Ontwikkeling

Department/faculty: Faculteit Technische Natuurwetenschappen
Level: University Graduate
Working hours: 38.0 hours weekly
Contract: 1 jaar met uitzicht op vast
Salary: 2588 - 4757 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Faculteit Technische Natuurwetenschappen


De faculteit Technische Natuurwetenschappen richt zich op het vinden van innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen. Daarbij staat het ontwikkelen van fundamentele kennis voor nieuwe technologische ontwikkelingen die breed in de maatschappij toegepast kunnen worden voorop. De wetenschappelijke staf heeft een uitstekende internationale reputatie in onderzoek en onderwijs. Met circa 177 vaste wetenschappelijke medewerkers, circa 400 promovendi en postdocs en zo’n 250 medewerkers in de ondersteuning verricht TNW vanuit zeven wetenschappelijke afdelingen onderzoek op de gebieden Life Sciences and Health, Nanosciences, Chemical Engineering, Radiation Sciences en Applied Physics.


Op het Reactor Instituut Delft (RID) vindt uniek universitair stralingsgebonden onderzoek en onderwijs plaats. De straling die gegenereerd wordt met de centrale faciliteit, een kernreactor, wordt gebruikt om grensverleggend wetenschappelijk onderzoek op het gebied van energie en gezondheid te ondersteunen, zoals kankeronderzoek.


De afdeling HOR-Ontwikkeling, waar binnen deze functie valt, heeft een nauwe samenwerking met de afdeling HOR-Bedrijf en met elkaar zorgen we dat de reactor (HOR) optimaal beschikbaar is voor het verrichten van het wetenschappelijk onderzoek. De afdeling Ontwikkeling ondersteunt de wetenschappelijke secties en is betrokken bij ontwerpwijzigingen en verdere ontwikkeling van de reactor voor steeds excellenter onderzoek. Momenteel worden plannen in detail uitgewerkt voor een reeds toegekende miljoeneninvestering: het OYSTER project. Dit project is één van de grootste verbeteringen in de toepasbaarheid van de reactor sinds de bouw.

Job description

Ontwikkel onze reactor en jouw carrière!


In deze functie verricht je werkzaamheden zoals (voor)onderzoek op het gebied van verdere ontwikkeling van de reactor. Bijvoorbeeld het uitwerken of implementeren van verbetertrajecten t.b.v. wetenschap, kwaliteitszorg, de veiligheid of voorbereidingen in de vorm van haalbaarheidsstudies. Hierbij werk je samen met nationale en internationale specialisten, wetenschappers, technici en stralingsdeskundigen. Daarnaast ondersteun je de sectie Bedrijf. Je voert hiervoor bijvoorbeeld lastige storingsanalyses uit en doet verbeter- en wijzigingsvoorstellen voor onder andere de toezichthouder van het ministerie.


Je vindt het leuk om op verschillende technische gebieden tegelijkertijd uitgedaagd te worden en kunt toch het overzicht en de tijdlijn in de gaten houden.

Requirements

Je bent een initiatiefrijke en breed geïnteresseerde ingenieur met een voltooide WO opleiding, bij voorkeur Werktuigbouwkunde, Technische Natuurkunde of Elektrotechniek. Tevens heb je enige jaren werkervaring o.a. in projectorganisaties waarbij je ook zelf projecten hebt geleid en mensen hebt aangestuurd. Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen met daarbij een praktische instelling. Communiceren met nationale en internationale wetenschappers, techneuten en overheden. Beheersing van de Nederlands en Engels is voor jou geen punt. Je vindt het belangrijk om resultaten goed vast te leggen, het schrijven van heldere rapporten is je tweede natuur.  Heb je ervaring met nucleaire onderzoeksprojecten en stralingsveiligheid? Dan heb je ook nog eens een streepje voor!

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 fte) per week. Het betreft een (tijdelijke) aanstelling van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. Het salaris is gebaseerd op schaal 10 of 11 (met een maximum van € 4.757,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. OHet salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.


Information and application

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Camiel Kaaijk, Hoofd Reactor (HOR) Ontwikkeling, e-mail: c.n.j.kaaijk@tudelft.nl tel.nr. 015 27 84802. Je kunt je sollicitatiebrief met curriculum vitae richten aan de heer C. Kaaijk en mailen naar Anna Pourisheva, secretaresse, a.j.pourisheva@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer TNWRID18-045.


 


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Faculteit Technische Natuurwetenschappen
Level
University Graduate
Working hours
38.0 hours weekly
Location
Delft
Contract
1 jaar met uitzicht op vast
Salary
2588 - 4757 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Sept. 1, 2018
Vacancy nr.
TNWRID18-045


Information

For more information about this job, please contact Camiel Kaaijk.

T
E

For more information about the application procedure, please contact:

E a.j.pourisheva@tudelft.nl


Share