Technisch Applicatiebeheerder

Department/faculty: Universiteitsdienst - Directie ICT & FM
Level: Secondary Vocational higher level
Working hours: 38.0 hours weekly
Contract: 1 jaar met uitzicht op verlenging
Salary: 2588 - 4084 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Universiteitsdienst - Directie ICT & FM


De directie ICT & FM stimuleert en faciliteert de TU Delft bij het realiseren van haar doelstellingen. Zij faciliteert en stimuleert zowel de ‘core business’ onderwijs en onderzoek, als de ondersteunende directies van de TU Delft. De directie ICT & FM is een betrouwbare en zichtbare partner die voor zijn medewerkers een stimulerende en motiverende omgeving biedt.


De directie ICT & FM bestaat uit vier hoofdafdelingen. University Services Support richt zich op de (niet per se ICT) dienstverlening voor de gehele TUD. Het Shared Service Center ICT richt zich op de dienstverlening rondom de continuïteit en optimalisatie van de bestaande informatievoorziening. R&D/Innovatie focust op de ontwikkeling van nieuwe technologieën ten behoeve van kansrijke hulpmiddelen voor onderwijs en onderzoek. De afdeling Facilitair Management levert facilitaire diensten aan alle gebruikers van de campus van de TU Delft.


De directie ICT & FM is een betrouwbare en zichtbare partner die voor zijn medewerkers een stimulerende en motiverende omgeving biedt.


De directie ICT & FM bestaat uit vier hoofdafdelingen. University Services Support richt zich op de dienstverlening voor de gehele TUD. De afdeling Facilitair Management levert facilitaire diensten aan alle gebruikers van de campus van de TU Delft. Het Shared Service Center ICT richt zich op de dienstverlening rondom de continuïteit en optimalisatie van de bestaande informatievoorziening. R&D/Innovatie focust op de ontwikkeling van nieuwe technologieën ten behoeve van kansrijke hulpmiddelen voor onderwijs en onderzoek.


Afdeling Applications


De afdeling Applications is ongeveer 20 personen groot en bestaat uit Technisch applicatiebeheerders en (front-end) Developers.  Het applicatiebeheer kent twee disciplines, te weten Business,- en Education applicaties. Iedere discipline is verantwoordelijk voor het technische beheer en neemt deel aan ICT projecten. Binnen de TU Delft is een bewuste knip gemaakt tussen functioneel beheer en technisch beheer. Functioneel beheer is uitdrukkelijk belegd binnen de directies. Binnen Applications heeft iedere technische applicatiebeheerder een sparring partner.

Job description

ls SENIOR Technisch Applicatie Beheerder met ruime Linux ervaring beheer je naast financiële applicaties ook een aantal andere applicaties, zowel Windows als Linux, al dan niet draaiend binnen een Docker. Om deze functie goed in te vullen is belangrijk dat je sensitief bent en communicatief zeer vaardig.


De werkzaamheden bestaan uit:


•              Dagelijks beheer: uitlezen van de logbestanden en het oppakken van incidenten.


•              Proactief beheer: Problemen bijtijds signaleren en verbeteringen voorstellen in samenwerking met andere collega’s binnen en buiten de afdeling. Het (met Ansible) automatiseren van veel voorkomende handelingen.


•              Functioneel beheerders technisch ondersteunen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Het gebruikersbeheer van één applicatie valt wegens het vier ogen principe onder de verantwoordelijkheid van de Technisch Applicatie Beheerder.


•              Het meedraaien in projecten op het gebied van upgrades van de financiële applicaties.


Het liefst loop je op de zaken vooruit, dus je test de applicaties die je beheert met regelmaat en bent waakzaam voor problemen die zich kunnen voordoen. Dagelijks lees jij de logbestanden uit en pak je de eventuele incidenten op. Je lost deze zo snel mogelijk op en als er vragen zijn, geef je daar antwoord op. Daarnaast zorg je voor up-to-date documentatie, waardoor medewerkers na veranderingen direct aan de slag kunnen. Je bent mede verantwoordelijk voor het onderhouden van een goede samenwerking met de functioneel beheerders.

Requirements

Herken je jezelf in het onderstaande profiel, dan nodigen we je graag uit om op deze functie te solliciteren.


•              Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie


•              Gedegen kennis van Linux (RHEL 6/7)


•              Kennis van Apache/Nginx/Tomcat/IIS


•              Kennis van Bash en Python scripting


•              Kennis van Infor ERP LN is een pré


•              Kennis van Ansible is een pré


•              Kennis van financiële processen is een pré


•              Goed kunnen documenteren


•              Meedraaien in de consignatiedienst


Je staat met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel in je werk en bent betrokken bij wat je doet. Structuur en prioriteiten bepalen en het om je heen verzamelen van mensen en middelen gaan je goed af. Het feit dat je een duidelijke, overtuigende manier van communiceren hebt, draagt daartoe bij. Jij staat open voor anderen en pakt veranderingen flexibel op. Omdat applicatiebeheer ook buiten kantooruren doorgaat, ben je bereid om mee te draaien in consignatiediensten.

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 fte). Het gaat om een contract voor 1 jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 10 (met een maximum van € 4.084,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). TU Delft biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en bij een sportabonnement. Je kunt afspraken maken over flexibele werktijden. Daarnaast is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool gevestigd. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Information and application

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sebastiaan Star, Unit Manager Applications, e-mail: b.star@tudelft.nl, tel: +31(0)15 27 82126. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal, e-mail: po.ud@tudelft.nl, tel: 015-27 81223. Je sollicitatiebrief met curriculum vitae kun je richten aan de heer B. Star en voor  17 december 2018 mailen via po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/ICT-FM/2018-19.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Universiteitsdienst - Directie ICT & FM
Level
Secondary Vocational higher level
Working hours
38.0 hours weekly
Location
Delft
Contract
1 jaar met uitzicht op verlenging
Salary
2588 - 4084 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Dec. 18, 2018
Vacancy nr.
AT/UD/ICT-FM/2018-19


Information

For more information about this job, please contact Sebastiaan Star.

T +31(0)15 27 82126
E b.star@tudelft.nl

For more information about the application procedure, please contact:

E PO.UD@tudelft.nl


Share