Coordinator Gebouwbeheer

Department/faculty: Universiteitsdienst - Campus and Real Estate
Level: Higher Professional Education
Working hours: 38.0 hours weekly
Contract: met uitzicht op verlenging
Salary: 2640 - 4166 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Universiteitsdienst - Campus and Real Estate


De TU Delft staat bekend om baanbrekend onderzoek, uitstekend onderwijs en innovatieve samenwerking met externe partners. De directie Campus and Real Estate ontwikkelt en realiseert nieuwbouwprojecten en renovaties, verzorgt het beheer en onderhoud van gebouwen en terreinen, levert energie en verzorgt het parkmanagement. Campus and Real Estate is onderverdeeld in de afdelingen Strategisch Campus Management, Ontwikkeling Campus, Ontwikkeling Science Park, Projecten, Beheer & Onderhoud en Bedrijfsbureau. Samen werken deze afdelingen aan een aangename en duurzame studie-, onderzoeks- en werkomgeving op een levendige campus, zodat de TU Delft haar positie op internationale ranglijsten kan behouden.


B&O is verantwoordelijk voor de technische instandhouding van alle gebouwen, terreinen, infrastructuren en energievoorzieningen op de Campus. Ze ontwikkelt en beheert de meerjaren onderhoudsplannen en werkt nauw samen met de afdelingen Ontwikkeling en Projecten voor de uitvoering van de grotere onderhoudswerken, nieuwbouw- en renovatieprojecten. Binnen de afdeling zijn ongeveer 80 medewerkers in 9 teams werkzaam. Op dit moment bevindt de afdeling B&O zich in een transitiefase, waarbij zij transformeert van een aansturende naar een besturende organisatie. Deze ambitie is vertaald in het B&O transitieplan. Voor het team Gebouwbeheer zoeken we zoeken we een Coördinator Gebouwbeheer.


Doel van de functie:


Het leiden van een groep Gebouwbeheerders in het uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden en het afstemmen ervan met de verschillende stakeholders.  Het optimaliseren en uniformeren van de werkprocessen in lijn met de B&O organisatie ontwikkeldoelstellingen en het realiseren van de daarbij noodzakelijke cultuuromslag.


Plaats in de organisatie:


De Coördinator Gebouwbeheer rapporteert aan de Teamleider Gebouwbeheer en geeft leiding aan een groep Gebouwbeheerders.


Vervolg Taken en verantwoordelijkheden:


 • Je draagt bij aan de totstandkoming van de werkplannen voor het cluster en het team, stelt de onderhoudsbegrotingen (voor storing en huurder) op in afstemming met je leidinggevende, je calculeert de onderhoudskosten en bewaakt de realisatie van het werkplan en de jaarbegroting.

 • Je draagt bij aan het opstellen van management- en bestuurlijke informatie m.b.t. de uitvoering van je werkzaamheden en de afdelingsontwikkelingen en -resultaten. Je rapporteert structureel de voortgang aan de Teamleider Gebouwbeheer.

 • Je levert een bijdrage aan de veiligheidsdoelstellingen en beoogde duurzaamheidsontwikkelingen op locatie en maakt uitgewerkte voorstellen ter verbetering.

 • Je neemt deel aan de overleggen tussen de Coördinatoren Gebouwbeheer en de afstemming tussen Gebouwbeheer en Dienstverlening op locatie.

 • Je participeert in diverse overleggen op operationeel, tactisch en incidenteel strategisch niveau aangaande organisatieontwikkelingen, bouwprojecten, etc.

Job description

Taken en verantwoordelijkheden:


 • Je geeft hiërarchisch leiding aan een groep Gebouwbeheerders. Je ziet toe op een doelgerichte en efficiënte voortgang van de werkzaamheden, navolging van richtlijnen, procedures en normen.

 • Je bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve uitvoering van de Gebouwbeheer taken op locatie en de tevredenheid hierover bij de gebruikersgroepen en collegae CRE’ers.

 • Je ontwikkelt je team in lijn met de ambitie en doelstellingen vanuit het transitieplan, te weten 1) van inspanning naar prestatie, 2) van uitvoering naar regie en 3) van cluster- naar Campusbreed. E.e.a. in afstemming met je leidinggevende en in nauwe samenwerking met de andere Coördinatoren Gebouwbeheer.

 • Je zorgt voor de selectie van nieuwe medewerkers, en de ontwikkeling, motivatie, beoordeling en beloning van de zittende groep medewerkers.

 • Je bent verantwoordelijk voor de overall detailplanning van de onderhoudswerkzaamheden (huurder- en verhuurdersonderhoud) op locaties die binnen je beheer vallen. Je zorgt ervoor dat de planning van deze werkzaamheden in afstemming is met de werkzaamheden van alle andere CRE- en ICT&FM afdelingen en gebruikersgroepen.

 • Je bent deelverantwoordelijk voor het “storingsproces” (correctief proces) en daarmee ook deelverantwoordelijk voor het reduceren van het aantal verstoringen en de daaraan gerelateerde kosten. Levert daartoe een bijdrage aan het ontwikkelen en beheren van een foutcode registratie systeem om analyses van de storingen te kunnen doen. Doet op basis daarvan voorstellen voor planmatig- en/of vervangend onderhoud aan de Teamleider ten einde het aantal storingen structureel te reduceren.

 • Je draagt bij aan het campus breed uniformeren en optimaliseren van de processen, in nauwe samenwerking met je leidinggevende en de andere Coördinatoren Gebouwbeheer.

 • Je bent (mede)verantwoordelijk voor de inrichting en actualisatie (integriteit en volledigheid van de data) van de concernapplicatie FMIS (Topdesk), voor wat betreft jouw gedeelte m.b.t. Gebouwbeheer. 

 • Je voert analyses uit, signaleert knelpunten en doet voorstellen tot verbetering en ontwikkeling binnen zijn/haar eigen team en op de interfaces met andere afdelingen.

Requirements

Afgeronde HBO-opleiding op technisch gebied (werktuigbouw, elektrotechniek, bouwkunde of technische bedrijfskunde) .


Tenminste 10 jaar relevante werkervaring.


Tenminste drie jaar aantoonbare leidinggevende ervaring, bij voorkeur in een grotere organisatie.


Kennis van en ervaring met asset management (ISO 55.000) is een pre.


Kennis van projectmanagement, planningssoftware en Lean principes is een pre.


Kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.


Functiecompetenties:


organisatiesensitiviteit, affiniteit met techniek, analytische vaardigheden, doelgerichtheid, klantgerichtheid, situationeel en verbindend leiderschap, plan- en organisatievermogen, flexibele opstelling, mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 fte). Het gaat om een contract voor 1 jaar. Het salaris is gebaseerd op schaal 10 (met een maximum van € 4.166,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). TU Delft biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en bij een sportabonnement. Je kunt afspraken maken over flexibele werktijden. Daarnaast is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool gevestigd. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Information and application

Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Maarten de lange, Teamleider Gebouwbeheer, e-mail: m.j.delange@tudelft.nl, tel: +31 6 54606909. Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal-Brown, secretaresse, e-mail: po.ud@tudelft.nl, tel: 015 27 81223. Wil je solliciteren, stuur dan voor 31 augustus 2018 een brief met cv gericht aan de heer M.J. de Lange naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/CRE/2018-23.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Universiteitsdienst - Campus and Real Estate
Level
Higher Professional Education
Working hours
38.0 hours weekly
Location
Delft
Contract
met uitzicht op verlenging
Salary
2640 - 4166 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Aug. 31, 2018
Vacancy nr.
AT/UD/CRE/2018-23


Information

For more information about this job, please contact Maarten de lange.

T +31 6 54606909
E m.a.v.vanduinen@tudelft.nl

For more information about the application procedure, please contact:

E PO.UD@tudelft.nl


Share