Technisch Beheerder Elektrotechniek

Department/faculty: Universiteitsdienst - Campus and Real Estate
Level: Higher Professional Education
Working hours: 38.0 hours weekly
Contract: 1 jaar, met uitzicht op verlenging
Salary: 3475 - 4757 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Universiteitsdienst - Campus and Real Estate


De TU Delft staat bekend om baanbrekend onderzoek, uitstekend onderwijs en innovatieve samenwerking met externe partners. De directie Campus and Real Estate ontwikkelt en realiseert nieuwbouwprojecten en renovaties, verzorgt het beheer en onderhoud van gebouwen en terreinen, levert energie en verzorgt het parkmanagement. Campus and Real Estate is onderverdeeld in de afdelingen Strategisch Campus Management, Ontwikkeling Campus, Ontwikkeling Science Park, Projecten, Beheer & Onderhoud en Bedrijfsbureau. Samen werken deze afdelingen aan een aangename en duurzame studie-, onderzoeks- en werkomgeving op een levendige campus, zodat de TU Delft haar positie op internationale ranglijsten kan behouden.


De afdeling Beheer & Onderhoud is verantwoordelijk voor het technisch beheer en onderhoud van gebouwen, terreinen en infrastructuren. Voor de afdeling werken technisch specialisten die vanuit een centrale positie hun werkzaamheden verrichten en gebouwbeheerders die in de gebouwen actief zijn. In het kader van de verdere professionalisering van de afdeling wordt momenteel een nieuwe onderhoudsstrategie uitgerold. Daarmee willen we graag een omslag maken naar een regie-organisatie waarbij we meer op resultaat gaan sturen in plaats van inspanning. Dit vraagt een andere benadering van onze leveranciers, maar net zo goed een omwenteling in werkvorm en cultuur voor onze eigen mensen. B&O is dan ook op zoek naar een technisch beheerder Elektrotechniek die met ons deze slag wil vormgeven.

Job description

In deze afwisselende en zelfstandige functie werk je in een professionele en internationale werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor de technische staat van gebouwgebonden elektrotechnische installaties, voert daarover beheer en laat onderhoud uitvoeren. Daarnaast ben je ook Installatie Verantwoordelijke (IV-er) volgens de NEN3140 voor de helft van de gebouwgebonden laagspanningsinstallaties, en tevens back up voor de collega die verantwoordelijk is voor de andere helft van de installaties (en vice versa).

Jouw taken en werkzaamheden liggen op het gebied van van:

1. Kostendeskundigheid:
Je stelt de actuele technische staat vast door middel van inspecties, prestatiemetingen en analyses. Je levert input voor de meerjaren onderhoudsprognose (MJOP), calculeert gerelateerde onderhouds-kosten en bewaakt mede de toepassing van de begroting;

2. Technische expertise:
Je scherpt de onderhoudsconcepten en (meerjaren) onderhoudsplannen aan op basis van de vingerende onderhoudstrategie, de vastgoedstrategie en mutaties. Je vertaalt onderhoudswerken in (functionele) werkomschrijvingen en -specificaties ten behoeve van de aanbesteding van het onderhoud aan leveranciers. Ook stel je in overleg met de onderhoudsengineer contractbepalingen op, evalueer je  aanbiedingen van aannemers en begeleid je de uitvoering van het werk door aannemers;

3. Projectmanagement:
Je stemt - voor de uitvoering - plannen en werken af met collega technisch beheerders, gebouwbeheerders en de afdeling Projecten;

4. Contractbeheer:
Je zet werk uit bij leveranciers, stemt met hen af en beheert de leveranciercontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de financiële beheersing van de onderhoudskosten en de noodzakelijke financiële handelingen en –rapportages. 

Requirements

Wie zoeken we en wat vragen we? Je hebt een HBO niveau met een afgeronde elektrotechnische en/of bedrijfskundige opleiding, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring. Je hebt kennis van elektrotechnische installaties en 'asset management' (ISO 55.000). Ervaring  met Safety- en Security systemen is een pre. Je bent een kostenbewuste, klantgeoriënteerde teamspeler, kunt moeiteloos schakelen tussen verschillende niveaus en kunt goed zelfstandig functioneren in een complexe organisatie. Uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Wij verwachten dat je in staat bent om (complexe) problemen te vertalen naar praktische oplossingen.

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 FTE). Het gaat om een contract voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 11 (met een maximum van € 4.757,- bruto per maand). De TU Delft biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Ook kun je afspraken maken over flexibele werktijden. Daarnaast is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Information and application

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Edwin van der Slag, Corporate Recruiter, e-mail: e.vanderslagt@tudelft.nl, tel: +316 416 578 50. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal, e-mail:po.ud@tudelft.nl. Je sollicitatiebrief met curriculum vitae en eventuele referenties kun je richten aan Edwin van der Slagt en voor 15 januari 2019 mailen naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer: AT/UD/CRE/2018-15


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Universiteitsdienst - Campus and Real Estate
Level
Higher Professional Education
Working hours
38.0 hours weekly
Location
Delft
Contract
1 jaar, met uitzicht op verlenging
Salary
3475 - 4757 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Jan. 15, 2019
Vacancy nr.
AT/UD/CRE/2018-15


Information

For more information about this job, please contact Edwin van der Slag.

T +316 416 578 50
E e.vanderslagt@tudelft.nl

For more information about the application procedure, please contact:

E PO.UD@tudelft.nl


Share