Senior Projectmanager Bouw

Department/faculty: Universiteitsdienst - Campus and Real Estate
Level: University Graduate
Working hours: 38.0 hours weekly
Contract: 1 jaar met uitzicht op verlenging
Salary: 5142 - 5330 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Universiteitsdienst - Campus and Real Estate


De TU Delft staat bekend om baanbrekend onderzoek, uitstekend onderwijs en innovatieve samenwerking met externe partners. De directie Campus and Real Estate ontwikkelt en realiseert nieuwbouwprojecten en renovaties, verzorgt het beheer en onderhoud van gebouwen en terreinen, levert energie en verzorgt het parkmanagement. Campus and Real Estate is onderverdeeld in de afdelingen Strategisch Campus Management, Ontwikkeling Campus, Ontwikkeling Science Park, Projecten, Beheer & Onderhoud en Bedrijfsbureau. Samen werken deze afdelingen aan een aangename en duurzame studie-, onderzoeks- en werkomgeving op een levendige campus, zodat de TU Delft haar positie op internationale ranglijsten kan behouden.


CRE streeft ernaar om, voor de universitaire gemeenschap, een aangename studie-, onderzoeks- en werkomgeving te creëren op een zogenaamde "Living Campus." Hier draagt de afdeling Projecten actief aan bij.

De afdeling Projecten

CRE realiseert op de campus een groot aantal renovatie- en nieuwbouwprojecten ten behoeve van het onderzoek, onderwijs en ondersteunende functies.
Wanneer de scope van deze projecten door de afdeling Vastgoedontwikkeling is vastgelegd, worden de projecten overgedragen aan de afdeling Projecten. Wij zijn hierbij eindverantwoordelijk voor de ontwerp-, bouwvoorbereiding-, uitvoering- en nazorgfase van het project. In de initiatief- en definitiefase zijn we ook reeds betrokken en leveren we onze input.

Job description

Ben je een ervaren projectmanager en toe aan een uitdagende nieuwe functie, dan is dit je kans. Binnen de dynamische TU Delft vastgoedorganisatie is plaats voor een senior projectmanager Bouw. In deze functie werk je vanuit de ambitie van TU Delft om kwalitatief hoogwaardige faciliteiten te bieden, waarmee de universiteit haar positie op de internationale ranglijsten kan vasthouden.

Je bent verantwoordelijk voor het binnen de kaders van vastgestelde projectdefinitie voorbereiden, aansturen en realiseren van grote en complexe bouwprojecten. Je bent eindverantwoordelijk voor de totale projectorganisatie. Je bent bovendien het eerste aanspreekpunt en geeft gedurende de doorlooptijd van het desbetreffende project leiding aan de interne en externe medewerkers. We verwachten van je dat je een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de afdeling, door bijvoorbeeld kennisontwikkeling, opstellen procedures ect.

Je taken en verantwoordelijkheden op een rij:

Projectvoorbereiding, -uitvoering en nazorg
- Opstellen PvA;
- Eindverantwoordelijk GROTIK aspecten;
- Mondeling en schriftelijk rapporteren over inhoudelijke en financiële voortgang;
- Eindverantwoordelijk voor projectdocumenten en projectdossier;
- Aanbestedingsstrategie, aanbesteden binnen regels van mandaat- en aanbestedingsregeling TUD;
- Verantwoordelijk voor de interne toetsing en bestuurlijke besluitvorming;
- Verantwoordelijk voor behalen projectresultaat en overdracht naar exploitatie en gebruikers;
- Verantwoordelijk voor evaluaties, en eventuele voorstellen voor verbetering algemene procedures en formats.

Leidinggeven
- Coördineren en aansturen complexe-meervoudige projectorganisatie;
- Afstemming gebruikersorganisaie en interne afdelingen;
- Bewaken overall planning en de navolging op richtlijnen, procedures en normen. Bewaken en waarborgen van de kwaliteit van de werkzaamheden;
- Mogelijk inhoudelijk leiding geven aan junior projectmanager.

Requirements

Herken je jezelf in het onderstaande profiel, dan nodigen we je van harte uit om op deze mooie functie te solliciteren:

- Academisch werk- en denkniveau.
- 10 tot 15 jaar ervaring als projectmanager in de vastgoedsector.
- Ervaring in het onderwijs (HBO/WO), de zorg of industrie (laboratoria).
- Kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.

Belangrijke functiecompetenties: analytische vaardigheden, zelfstandigheid, communicatieve en sociale vaardigheden, mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid (in NL en ENG), plan- en organisatievermogen, omgevingsbewustzijn, stressbestendigheid, overtuigingskracht, sturen op resultaat, verbindend leiderschap en organisatiesensitiviteit.

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 FTE). Het gaat om een contract voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op een verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 12 (met een maximum van € 5.330,- bruto per maand). TU Delft biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Je kunt afspraken maken over flexibele werktijden, jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samenstellen en je ontvangt een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten. 

Information and application

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Janneke Kamstra, Teammanager Bouw, e-mail: j.kamstra@tudelft.nl, tel: 015-2789441. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal, e-mail: po.ud@tudelft.nl. Je sollicitatiebrief met curriculum vitae en eventuele referenties kun je richten aan mw. J. Kamstra en voor  7 december 2018 mailen naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer: AT/UD/CRE/2018-14.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Universiteitsdienst - Campus and Real Estate
Level
University Graduate
Working hours
38.0 hours weekly
Location
Delft
Contract
1 jaar met uitzicht op verlenging
Salary
5142 - 5330 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Dec. 8, 2018
Vacancy nr.
AT/UD/CRE/2018-14


Information

For more information about this job, please contact Janneke Kamstra.

T 015-2789441
E j.huiskamp@tudelft.nl

For more information about the application procedure, please contact:

E PO.UD@tudelft.nl


Share