Junior Projectmanager Bouw

Department/faculty: Universiteitsdienst - Campus and Real Estate
Level: University Graduate
Working hours: 38.0 hours weekly
Contract: 1 jaar met uitzicht op verlenging tot 3 jaar.
Salary: 2640 - 4166 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Universiteitsdienst - Campus and Real Estate


De TU Delft staat bekend om baanbrekend onderzoek, uitstekend onderwijs en innovatieve samenwerking met externe partners. De directie Campus and Real Estate ontwikkelt en realiseert nieuwbouwprojecten en renovaties, verzorgt het beheer en onderhoud van gebouwen en terreinen, levert energie en verzorgt het parkmanagement. Campus and Real Estate is onderverdeeld in de afdelingen Strategisch Campus Management, Ontwikkeling Campus, Ontwikkeling Science Park, Projecten, Beheer & Onderhoud en Bedrijfsbureau. Samen werken deze afdelingen aan een aangename en duurzame studie-, onderzoeks- en werkomgeving op een levendige campus, zodat de TU Delft haar positie op internationale ranglijsten kan behouden.


De directie FMVG levert een breed palet aan diensten die aansluiten bij de vraag van de universiteiten, zoals de realisatie van renovatie- en nieuwbouwprojecten, beheer en onderhoud van de gebouwen en terreinen, levering van energie en facilitaire diensten.

De afdeling Projecten

FMVG realiseert op de campus een groot aantal renovatie- en nieuwbouwprojecten ten behoeve van het onderzoek, onderwijs en ondersteunende functies.
Wanneer de scope van deze projecten door de afdeling Vastgoedontwikkeling is vastgelegd, worden de projecten overgedragen aan de afdeling Projecten. Wij zijn hierbij eindverantwoordelijk voor de ontwerp-, bouwvoorbereiding-, uitvoering- en nazorgfase van het project. In de initiatief- en definitiefase zijn we ook reeds betrokken en leveren we onze input. 

Job description

In de functie van junior projectleider Bouw werk je in de jonge en dynamische werkomgeving van de afdeling Projecten en draag je bij aan het voorbereiden, aansturen en realiseren van uitdagende bouwprojecten op de campus. Dit doe je onder begeleiding van een ervaren projectmanager. Hierbij krijg je de mogelijkheid je in deze functie te ontwikkelen tot een zelfstandig projectleider.

Naast 'learning on the job' bieden we je een interne opleiding voor versterking van je persoonlijke leiderschapskwaliteiten. Dit doe je samen met andere junioren.
Een verdere toelichting op de functie:

- Je neemt deel aan de ontwerp- en uitvoeringsoverleg met adviseurs en externe partijen;
- Je bereidt (samen met de projectmanager) overleggen voor;
- Je assisteert inhoudelijk bij het opstellen van beslisdocumenten en bij trajecten van (Europese) aanbestedingen;
- Je toetst of laat ontwerpen toetsen op gestelde eisen, vraagspecificaties en overeenkomsten;
- Je assisteert bij het opstellen en goedkeuren van fasedocumenten en voortgangsrapportages;
- Je coördineert en beheert afspraken en verzorgt de correspondentie;
- Je beheert de vastgelegde actiepunten en uitstaande vragen en stuurt op de realisatie daarvan;
- Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het projectdossier;
- Je ondersteunt bij de inkoop- en facturatiestromen binnen het project;
- Je verzorgt de afgesproken input betreffende risicoanalyse, projectplanning en kosten ten behoeve van maand- en kwartaalrapportages. 

Requirements

Herken je jezelf in onderstaand profiel en voldoe je aan de functie-eisen, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren:

- Je hebt een recent afgeronde HBO en/of WO opleiding op het gebied van bouw en/of vastgoed in een andere vergelijkbare richting;
- Je hebt tijdens je studie kennis opgedaan met projectmanagement en hiervoor gangbare methodieken;
- Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
- Je werkt resultaatgericht, bent flexibel en proactief en hebt het vermogen om snel te leren;
- Tot slot heb je goede analytische vaardigheden en ben je kostenbewust. 

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 FTE). Het gaat om een contract voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op verlenging tot 3 jaar. Het salaris is gebaseerd op schaal 10 (met een maximum van € 4.166,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). TU Delft biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Je kunt afspraken maken over flexibele werktijden, jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samenstellen en je ontvangt een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Information and application

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Corien Huiskamp, Teamleider Bouw, e-mail: j.huiskamp@tudelft.nl, tel: 06-20025215. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal, tel: 015 - 27 81223, e-mail: po.ud@tudelft.nl. Je sollicitatiebrief met curriculum vitae en eventuele referenties kun je richten aan mw. J. Huiskamp en voor 7 november 2018 mailen naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer: AT/UD/CRE/2018-13


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Universiteitsdienst - Campus and Real Estate
Level
University Graduate
Working hours
38.0 hours weekly
Location
Delft
Contract
1 jaar met uitzicht op verlenging tot 3 jaar.
Salary
2640 - 4166 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Nov. 8, 2018
Vacancy nr.
AT/UD/CRE/2018-13


Information

For more information about this job, please contact Corien Huiskamp.

T 06-20025215
E j.huiskamp@tudelft.nl

For more information about the application procedure, please contact:

E PO.UD@tudelft.nl


Share