Beheertechnici Voor Diverse Faculteiten

Department/faculty: Universiteitsdienst - Campus and Real Estate
Level: Higher Professional Education
Working hours: 38.0 hours weekly
Contract: 1 jaar met uitzicht op verlenging
Salary: 2835 - 3895 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Universiteitsdienst - Campus and Real Estate


De TU Delft staat bekend om baanbrekend onderzoek, uitstekend onderwijs en innovatieve samenwerking met externe partners. De directie Campus and Real Estate ontwikkelt en realiseert nieuwbouwprojecten en renovaties, verzorgt het beheer en onderhoud van gebouwen en terreinen, levert energie en verzorgt het parkmanagement. Campus and Real Estate is onderverdeeld in de afdelingen Strategisch Campus Management, Ontwikkeling Campus, Ontwikkeling Science Park, Projecten, Beheer & Onderhoud en Bedrijfsbureau. Samen werken deze afdelingen aan een aangename en duurzame studie-, onderzoeks- en werkomgeving op een levendige campus, zodat de TU Delft haar positie op internationale ranglijsten kan behouden.


De afdeling Beheer & Onderhoud is verantwoordelijk voor het technisch beheer en onderhoud van gebouwen, terreinen en infrastructuren. Voor de afdeling werken technisch specialisten die vanuit een centrale positie hun werkzaamheden verrichten en gebouwbeheerders die in de gebouwen actief zijn. In het kader van de verdere professionalisering van de afdeling wordt momenteel een nieuwe onderhoudsstrategie uitgerold. Daarnaast willen we graag een omslag maken naar een regie-organisatie waarbij we meer op resultaat gaan sturen in plaats van inspanning. Dit vraagt een andere benadering van onze leveranciers, maar net zo goed een omwenteling in werkvorm en cultuur voor onze eigen mensen. Beheer en Onderhoud is dan ook op zoek naar gebouwbeheerders die met ons deze professionaliseringsslag willen vormgeven.

Job description

Gebouwbeheer is een afwisselend, dynamisch en uitdagend vak. Je werkt als beheertechnicus zowel zelfstandig als in teamverband, vaak discipline-overstijgend, en zorgt ervoor dat de servicegraad vanuit de afdeling in balans is met de beschikbare budgetten. Je werkt in onze gebouwen aan het organiseren van dagelijkse onderhoudstaken en kleine verbouwingen en neemt regelmatig deel aan grotere verbouwingsprojecten. Als gebouwbeheerder vind je de balans tussen de belangen van gebruikers, CRE en leveranciers.

Je signaleert en lokaliseert storingen zelfstandig. Soms los je die zelf op, maar vaak ook schakel je hiervoor externe leveranciers in. Ook draai je mee in de bereikbaarheids- en beschikbaarheidsdiensten. Overleg met collega’s en uitvoerende partijen over de planning en de wijze van uitvoering is een belangrijke taak binnen deze functie. De werkzaamheden kunnen complex zijn en vragen een multidisciplinaire aanpak waarvoor soms geen expliciete standaardwerkmethoden of instructies bestaan. Daarnaast vormen het uitvoeren van inspecties en de controle van het geleverde werk onderdeel van je werk, met de hiermee samenhangende administratie in onze bedrijfsadministratieve systemen. Je levert een bijdrage aan het jaarlijkse (preventief & vervangend) onderhoudsplan en evalueert bestaande dienstverlening en de bijbehorende procedures om tot verbetering te komen. Je maakt uitgewerkte voorstellen voor verbetering van werkprocessen op (middel)lange termijn. Tot slot coördineer je, afhankelijk van je inschaling, werkzaamheden van collega’s van de afdeling.

Requirements

Je hebt minimaal MBO+/HBO niveau met een afgeronde werkbouwtuigkundige of elektrotechnische opleiding, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring. Je hebt goed inzicht in het (discipline-overstijgend) organiseren van gebouwbeheer. Je bent in het bezit van een geldig VCA-VOL certificaat en je bent bereid om diverse vaktechnische trainingen te volgen ten behoeve van de uitvoering van de functie, zoals bijvoorbeeld stralingshygiëne. Je bent een kostenbewuste, klantgeoriënteerde teamspeler, kunt moeiteloos schakelen tussen verschillende niveaus en kunt goed zelfstandig functioneren. Uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Wij verwachten dat je in staat bent om (complexe) problemen te vertalen naar praktische oplossingen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en kunde.

Conditions of employment

Het gaat om een functie met een omvang van 38 uur (1.0 FTE). Het gaat om een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband. Het salaris is gebaseerd op schaal 9 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.835,- en een maximum van €3.895,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.


Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van jouw arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.


Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald.


We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan cursussen, loopbaancoaches of sporten met korting.


De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 FTE). Het gaat om een aanstelling van 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Het salaris is afhankelijk van niveau, kennis en ervaring gebaseerd op schaal 9 (met een max. van € 3.895,- bruto per maand).


TU Delft biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en bij een sportabonnement. Ook kun je afspraken maken over flexibele werktijden. Daarnaast is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Information and application

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Duco Tuinenga of Maarten de Lange, beiden Coordinator Gebouwbeheer, e-mail: d.tuinenga@tudelft.nl / m.j.delange@tudelft.nl, tel: 06-81834110 of 06-54606909. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal, tel: 015 - 27 81223, e-mail: po.ud@tudelft.nl. Je sollicitatiebrief met curriculum vitae en eventuele referenties kun je richten aan de heer D. Tuingenga / M.J. de Lange en mailen naar po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/CRE/2018-11.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Universiteitsdienst - Campus and Real Estate
Level
Higher Professional Education
Working hours
38.0 hours weekly
Location
Delft
Contract
1 jaar met uitzicht op verlenging
Salary
2835 - 3895 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Feb. 28, 2019
Vacancy nr.
AT/UD/CRE/2018-11


Information

For more information about this job, please contact Duco Tuinenga of Maarten de Lange.

T
E d.tuinenga@tudelft.nl

For more information about the application procedure, please contact:

E po.ud@tudelft.nl


Share