Contentmanager online communicatie

Faculteit/afdeling: Universiteitsdienst - Directie Communication
Niveau: HBO
Functie-omvang: 40.0 uur per week
Contractduur: 1 jaar
Salaris: 2835 - 3895 euro per maand (volledige dagtaak)

Universiteitsdienst - Directie Communication


De TU Delft heeft de krachtige ambitie om haar bijdrage te leveren aan een duurzame 21ste eeuw. Door grenzen te verleggen in technologisch onderzoek, door ingenieurs op te leiden die midden in de maatschappij staan en door samen met bedrijven kennis te vertalen naar innovatie. De Directie Communication helpt de universiteit deze ambitie vorm te geven. Want die 25.000 studenten en 5.000 medewerkers houden we graag geïnformeerd en betrokken, net als bedrijven, beleidsmakers, alumni, en natuurlijk scholieren die aan de TU willen studeren. De Directie Communication leidt dat alles in goede banen, ook binnen de organisatie zelf. Dat doen we met 150 communicatiemedewerkers - verdeeld over faculteiten, ondersteunende diensten en een centrale afdeling – die met elkaar gebruik maken van een breed spectrum aan communicatiemiddelen en competenties. De afdeling kent een open en prettige sfeer en is gewend te werken in een dynamische, jonge en internationale omgeving. In deze fulltime functie word je vanuit de directie Communication gedetacheerd naar de faculteiten Techniek Bestuur en Management (TBM) voor 0,5 fte en Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG) voor 0,5 fte.TBM

De faculteit Techniek, Bestuur en Management levert met haar uitstekende onderwijs en onderzoek op het raakvlak van techniek, maatschappij en bestuur een belangrijke bijdrage aan het oplossen van  complexe technisch-maatschappelijke vraagstukken, zoals de energie-transitie, mobiliteit, digitalisering, waterbeheer en (cyber)security. Daarbij combineren we inzichten uit de technische wetenschappen, de sociale en de geesteswetenschappen. We zijn ontwerpgericht, internationaal georiënteerd en beschikken over een uitgebreid netwerk met kennisinstellingen, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden.CiTG

De faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen stond aan de basis van het ontstaan van de TU Delft in 1842 en is de wereldwijde nummer 2 in onderzoek op het gebied van Civiele Techniek. Ons toonaangevende onderzoek voedt twee bachelor- en 5 masterprogramma’s en draagt bij aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen zoals klimaatverandering, energietransitie, grondstoffen-schaarste, verstedelijking en de beschikbaarheid van schoon (drink)water.

Functie omschrijving

In deze functie ontwikkel en beheer je de online communicatiemiddelen van twee faculteiten van de TU Delft. Hieronder vallen onder andere de facultaire websites, de social-media kanalen, het intranet en de nieuwsbrief. Als content manager vertaal je kennis van de doelgroepen en hun online gedrag naar een effectieve en aantrekkelijke mix van online communicatiemiddelen om de doelstellingen van de faculteit te behalen. Op basis van monitoring en analyse van gebruikersgedrag zorg je voor continue verbetering en vernieuwing van de online middelen.Je maakt deel uit van de communicatieteams van CiTG en TBM, waar 5 enthousiaste collega’s per faculteit samen verantwoordelijk zijn voor de communicatie over het onderwijs en onderzoek van de faculteiten. Bij alle communicatie-activiteiten zorg jij voor de goede inzet en de juiste mix van de online media.Je adviseert bestuur, afdelingen en staf van de faculteit over de effectieve inzet van online communicatiemiddelen voor het bereiken van communicatiedoelen en coördineert omvangrijke aanpassingstrajecten. Daarnaast is troubleshooting op korte termijn ook aan de orde: je plaatst content, actualiseert, en zorgt dat we online altijd goed voor de dag komen. Soms maak je zelf content, denk aan filmpjes, korte webteksten, event-pagina’s, webformulieren, Twitter en LinkedIn berichten.De contentmanager zorgt voor samenhang tussen facultaire en universiteitsbrede middelen. Je begeleidt de webredacteuren van afdelingen binnen de faculteit.

Functie eisen


  • HBO werk- en denkniveau

  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring

  • Digital native met visie en adviesvaardigheden op online communicatie en social media

  • Up-to-date kennis van en ervaring met HTML en CMS systemen, bij voorkeur TYPO3

  • Ervaring met het beheren van social media als onderdeel in de communicatiemix

  • Gevoel voor beeld in online communicatie en kennis van beeldbewerking (foto en video).

  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in Nederlands en Engels

  • Innovatieve teamplayer

  • Proactief, zelfstandig en klantgericht

  • Adviesvaardigheden

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een fulltime dienstverband, initieel voor de duur van 1 jaar. Het salaris is gebaseerd op schaal 9 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van €2.835,- en een maximum van €3.895,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Bij gebleken capaciteit is het mogelijk om door te groeien naar de functie van online adviseur (schaal 10). Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, thuiswerken, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald.We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan opleidingsmogelijkheden, deelname aan het Health Coach Program van TU Delft en sporten met korting.

Informeren en solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nadine Vos, Communicatiemanager TBM, e-mail N.Vos@tudelft.nl, tel: 06 - 340 81 423 of Yvon van der Meer, Communicatiemanager CiTG, e-mail Y.vanderMeer@tudelft.nl, tel: 06 - 140 150 48.Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij het secretariaat van de Universiteitsdienst, e-mail: po.ud@tudelft.nl.Je sollicitatiebrief met curriculum vitae kun je richten aan N. Vos en Y. van der Meer en voor 13 april 2020 mailen via po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/COMM/2020-06.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Factsheet

Faculteit/afdeling
Universiteitsdienst - Directie Communication
Niveau
HBO
Functie-omvang
40.0 uur per week
Standplaats
Delft
Contractduur
1 jaar
Salaris
2835 - 3895 euro per maand (volledige dagtaak)

Sluitingsdatum
12 april 2020
Vacaturenr.
AT/UD/COMM/2020-06


Informatie

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij:

E po.ud@tudelft.nl


Share