Onderwijsadviseur (Assessment)

Department/faculty: Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen
Level: University Graduate
Working hours: 32-38 hours weekly
Contract: een (tijdelijke) aanstelling van 1 jaar met uitzicht op verlenging
Salary: 2709 - 4274 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen


De faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG) legt zich toe op internationaal toonaangevend onderzoek en onderwijs op het gebied van weg- en waterbouw, technische aardwetenschappen, verkeer en vervoer, watertechnologie en deltatechnologie. Het onderzoek beslaat wereldwijde maatschappelijke vraagstukken en is nauw verweven met zowel onderwijs als het werk van een breed scala aan kennisinstituten.De faculteit heeft een stevig onderwijsaanbod van 2 Bachelor opleidingen, 4 masteropleidingen, Joint Education MSc programma’s, een post-initiële opleiding (ca. 3.500 studenten) en een doctoral education programma (ca. 500 PhD kandidaten). Ons aanbod van en de deelname aan ons open en online onderwijsaanbod groeit gestaag en we werken gericht aan de internationalisering van ons onderwijs. De stafafdeling Onderwijs en Studentenzaken van de faculteit CiTG ondersteunt faculteit met de dagelijkse onderwijsondersteuning, met studieadvies en onderwijsadvies en  onderwijsontwikkelactiviteiten. We dragen zo bij aan de onderwijskwaliteit en studievoortgang. 

Job description

De opleidingen van faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen zijn van hoge kwaliteit. Als onderwijsadviseur word je vanuit de facultaire afdeling Onderwijs & Studentzaken ingezet bij de opleidingen in de faculteit en ben je nauw betrokken bij het ontwerpen, structureren, vormgeven en adviseren van het onderwijs. Binnen Onderwijs & Studenzaken zijn in het team Onderwijsadvies verschillende specialismen: kwaliteitszorg en accreditaties, online-onderwijs en toetsing. Jouw rol is het om binnen de opleidingen samen met de docenten in zowel de BSc als de MSc opleidingen, een verbeterslag te maken door het in het lijn brengen van de leerdoelen per vak met de leerdoelen van de opleidingen als geheel. De werkomgeving is in eerste instantie binnen de opleidingen van Applied Earth Sciences.In deze functie: 
 • ondersteun je vernieuwingen binnen de opleidingen.

 • zorg je ervoor dat de toetsmethoden, leerdoelen en lesmethoden van vakken in lijn worden gebracht met de eindtermen van de BSc en MSc programma's volgens het model van Constructive Alignment.

 • werk je aan/met onderwijskundige projecten, o.a. het vernieuwen en (her)ontwikkelen van het onderwijs binnen de opleidingen, waarbij je regie houdt over de planning, bewaking van de voortgang en het budget. 

 • zorg je voor alle projecten onder je hoede, voor de communicatie met de betrokkenen in de opleidingen, op de faculteit en binnen TU Delft. Jij bent hiervoor verantwoordelijk en schakelt met gemak tussen de universitaire afdelingen en de onderwijsteams en docenten op de faculteit. 

 • werk je nauw samen met opleidingsdirecteur(en), docenten, onderwijsadviseurs, Hoofd Onderwijs & Studentzaken en het onderwijsmanagementteam. 

 • overleg je met je collega's over de lopende projecten en ontwikkelingen en adviseer je hen over de mogelijkheden voor onderwijsvernieuwing binnen de kaders van de CiTG onderwijsaanpak.Je bent resultaatgericht, dienstverlenend ingesteld, creatief en initiatiefrijk.Je hebt sterke adviesvaardigheden, weet te enthousiasmeren, weet ideeën aan elkaar te verbinden, beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden én komt goed tot je recht in het werken in teamverband.

Requirements

Wij vragen:
 • Een mastergraad in Onderwijskunde, Opleidingskunde, danwel een Ingenieurs diploma met onderwijsbevoegdheid of belangstelling in onderwijs of een vergelijkbaar diploma. Academisch werk- en denkniveau.

 • Ervaring in het werken in teamverband, in projecten en het managen van meerdere stakeholders.

 • Ervaring in het adviseren en ondersteunen van docenten en opleidingen.

 • Een pragmatische, flexibele en oplossingsgerichte houding;

 • Goede communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als in het Engels;

 • Ervaring in het (technisch) wetenschappelijk onderwijs is een pre. Last but not least; wij hechten waarde aan collega's die positief bijdragen aan de samenwerking in het team, zodat een ieder het beste uit zichzelf kan halen.

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 fte) per week. Het betreft een (tijdelijke) aanstelling van 1 jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 10  (met een maximum van €4274,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten. 

Information and application

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Marianne van de Werke. Maak daartoe een telefonische afspraak, via het secretariaat van de afdeling, OS-CiTG@tudelft.nl.Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Martine van de Vorst, HR Adviseur, e-mail: M.W.vandeVorst@tudelft.nl.Geïnteresseerde kandidaten wordt gevraagd zo snel mogelijk hun schriftelijke reactie te sturen, voorzien van motivatiebrief en cv, samengevoegd in 1 pdf document genaamd achternaam_voornaam_CiTG19.70.pdf aan recruitment-citg@tudelft.nl onder vermelding van CiTG19.70. De vacature sluit op het moment dat we een geschikte kandidaat hebben gevonden.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen
Level
University Graduate
Working hours
32-38 hours weekly
Location
Delft
Contract
een (tijdelijke) aanstelling van 1 jaar met uitzicht op verlenging
Salary
2709 - 4274 euros monthly (full-time basis)

Closing date
July 27, 2020
Vacancy nr.
CiTG19.70


Information

For more information about the application procedure, please contact:

E recruitment-citg@tudelft.nl


Share