Pro-actieve secretaresse (m/v)

Faculteit/afdeling: Faculteit IO (Industrieel Ontwerpen)
Niveau: MBO
Functie-omvang: 32-40 uur per week
Contractduur: 1 jaar, verlenging mogelijk
Salaris: 1904 - 2917 euro per maand (volledige dagtaak)

Faculteit IO (Industrieel Ontwerpen)


De faculteit Industrieel Ontwerpen is de grootste en breedste wetenschappelijke ontwerpopleiding in de wereld met ruim 2000 studenten, meer dan 6000 alumni en 300 medewerkers (onderzoekers en docenten, waaronder ontwerpers uit de industriële praktijk). De faculteit stelt zich tot doel bij te dragen aan een betere leefomgeving en maatschappelijke uitdagingen aan te pakken door menselijk waarden en wensen te combineren met technische haalbaarheid en economische levensvatbaarheid. Wij zijn hiertoe zeer goed in staat, doordat wij ontwerpmethoden en -vaardigheden onderbouwen met wetenschappelijke kennis uit diverse disciplines, wat leidt tot concrete oplossingsrichtingen.

Functie omschrijving

Voor het afdelingssecretariaat zijn wij op zoek naar een pro actieve secretaresse die het leuk vindt om in een internationale en dynamische omgeving te werken. Je biedt met name  secretariële ondersteuning aan de Onderwijsdirecteur. Dat wil zeggen dat je o.a. zijn complexe agenda beheert, prioriteiten stelt en zorgt voor het voorbereiden van zijn vergaderingen, het regelen van dienstreizen en de administratieve afhandeling hiervan. Daarnaast krijg je te maken met algemene taken die op het secretariaat plaatsvinden zoals het afhandelen van de telefoon, ontvangen van gasten, inplannen en notuleren van vergaderingen en bijeenkomsten. Bij afwezigheid vervang je je collega.

Functie eisen

We zoeken een collega met een opleiding op MBO/MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met een secretaresseopleiding. Verder heb je kennis van en ervaring met Microsoft Office. Je ben collegiaal, accuraat, flexibel, proactief, leergierig en servicegericht. Je vindt het leuk om de complexe agenda van de onderwijsdirecteur te beheren en te werken in een hectische omgeving maar ook samen te werken met je andere collega’s. Een goede beheersing van de Nederlandse – en Engelse taal (mondeling en schriftelijk) is voor deze functie een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 32-40 uur per week (0,8 fte – 1,0 fte). Het gaat om een tijdelijk contract van een jaar waarbij verlenging mogelijk is. Het salaris is afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring gebaseerd op UFO schaal 6/7 (met een maximum van 2.647/2.917 bruto p/m op basis van fulltime aanstelling).  TU Delft is een grote werkgever met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid. Zo bieden we een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Een eindejaarsuitkering ter hoogte van een 13e maand en een ruime verlofregeling hoort ook bij de standaard arbeidsvoorwaarden. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Jolanda Dijkshoorn, afdelingssecretaris afdeling Design Engineering, tel. 015-278 7519.Wil je reageren? Stuur dan een e-mail voor 1 maart 2020 met je sollicitatiebrief en gedetailleerd CV met vermelding van vacaturenummer ATIO 0764 naar Secr-DE-IO@TUDelft.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Factsheet

Faculteit/afdeling
Faculteit IO (Industrieel Ontwerpen)
Niveau
MBO
Functie-omvang
32-40 uur per week
Standplaats
Delft
Contractduur
1 jaar, verlenging mogelijk
Salaris
1904 - 2917 euro per maand (volledige dagtaak)

Sluitingsdatum
29 februari 2020
Vacaturenr.
ATIO 0764


Informatie

Voor informatie over de selectieprocedure kun je terecht bij:

E Secr-DE-IO@tudelft.nl


Share