Chemisch laborant WaterLab

Department/faculty: Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen
Level: Higher Professional Education
Working hours: 32-40 hours weekly
Contract: Een contract van 1 jaar met uitzicht op verlenging.
Salary: 2579 - 3445 euros monthly (full-time basis)
You are looking at a vacancy text originally drafted in Dutch.
Parts may be available in English!

Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen


Het moderne Waterlab is onderdeel van de afdeling Watermanagement en faciliteert onderzoek voor ongeveer 50 onderzoekers en practica voor studenten Civiele Techniek. In het Waterlab verrichten we onderzoek naar drinkwater kwaliteit en bereiding, afvalwater behandeling (ML1 lab) en verrichten we meet- en experimentele technieken voor water management. Hiernaast helpen de medewerkers van het Waterlab bij het opzetten en uitvoeren van laboratorium and veldwerkproeven. Meer informatie over ons Waterlab staan op onze website.De faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG) legt zich toe op internationaal toonaangevend onderzoek en onderwijs op het gebied van weg- en waterbouw, technische aardwetenschappen, verkeer en vervoer, watertechnologie en deltatechnologie. Het onderzoek beslaat wereldwijde maatschappelijke vraagstukken en is nauw verweven met zowel onderwijs als het werk van een breed scala aan kennisinstituten. De afdeling Watermanagement verzorgt met ongeveer 35 stafleden invulling aan het onderwijs en onderzoek binnen de watercyclus: hydrologie, watersystemen, waterzuiveringen en stedelijk water. Een groot deel van het onderzoek wordt uitgevoerd samen met de betrokken sectoren en (internationale) onderzoeksinstellingen. 

Job description

Werk jij in water/ milieu gerelateerd onderzoek en heb je affiniteit met de wetenschappelijke wereld? Dan zijn we op zoek naar jou! • In het lab ben je samen met 2 collega's verantwoordelijk voor meet- en analyse apparatuur. In het bijzonder het doen van analyses en beheren van LC-MS, ICP-MS, HPLC, GC, en isotopen analyses: monster voorbereiding, analyse runs, methode ontwikkeling, relatie met fabrikant en actief participeren in interlab kwaliteitscontrole;• Je geeft instructies aan Bachelor, Master en PhD studenten met betrekking tot het uitvoeren van analyses;• Het meeste onderzoek wordt uitgevoerd door de onderzoekers zelf, maar jij zal bijdragen aan hun onderzoek door mee te denken over opzet en uitvoering en mee te werken aan hoogwaardige en betrouwbare analyses. Ook voel je je betrokken bij de dagelijkse gang van zaken op het lab. Denk hierbij aan netheid en veiligheid;De functie is ook geschikt voor flexibele werktijden en voor 0,8 fte 

Requirements

Wij zoeken een enthousiaste technicus / lab medewerker die ervaring heeft met analyses en moderne analyse aparatuur voor waterkwaliteitsmetingen en beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen. Je hebt een HBO-opleiding als laborant/technicus met aantaanbare werkervaring met hoogwaardige analyse apparatuur. We werken veel met internationale onderzoekers waardoor je Nederlandse en Engelse communicatievaardigheden erg belangrijk zijn. Onze technici kunnen zelfstandig werken maar ook als team. We zoeken een service gerichte en pro-actieve medewerker die zorg draagt voor de continuiteit en kwaliteit van het lab en de daar aanwezige opstellingen en analyse apparatuur en tegelijkertijd leergierig is en zich wil blijven ontwikkelen.

Conditions of employment

De functie heeft een omvang van 38 uur per week (1.0 FTE), waarbij de functie ook ingevuld kan worden in 0,8 fte. Het gaat om een contract voor 1 jaar met uitzicht op verlenging. Afhankelijk van opleiding en ervaring is het salaris voor deze functie gebaseerd op schaal 8. TU Delft biedt goede mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroei, en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Je kunt afspraken maken over flexibele werktijden; het is mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen; en je ontvangt een maandelijkse werkkostenbijdrage. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Information and application

Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Thom Bogaard, UHD en hoofd waterlab, e-mail: t.a.bogaard@tudelft.nl.


Voor informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met e-mail: Recruitment-CITG@tudelft.nl.


Enquiries from agencies are not appreciated.

Factsheet

Department/faculty
Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen
Level
Higher Professional Education
Working hours
32-40 hours weekly
Location
Delft
Contract
Een contract van 1 jaar met uitzicht op verlenging.
Salary
2579 - 3445 euros monthly (full-time basis)

Closing date
Feb. 27, 2020
Vacancy nr.
CiTG20.02


Information

For more information about this job, please contact Thom Bogaard.

T
E t.a.bogaard@tudelft.nl

For more information about the application procedure, please contact:

E Recruitment-CITG@tudelft.nl


Share